Ne zaman belli oluyor acaba?Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçti bugün..
Rabbim herkese tatdırsın annelik duygusunu..
Ne zaman belli oluyor acaba?
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Reglimin geçmesi gerekiyo sanırım ya da regle bir iki gün kala..
İnşallah arkadaşım bu sabah 2 tane sivilceyle uyandım yeni güne..Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aaay sivilce olunca ne oluyor canım.Kusura bakma tecrübesizim bu konularda :)İnşallah arkadaşım bu sabah 2 tane sivilceyle uyandım yeni güne..
Bakalım nasip..
Reglin gelmesi demek..Aaay sivilce olunca ne oluyor canım.Kusura bakma tecrübesizim bu konularda :)
:) bende aşılama ile ilgili sandım canım...Reglin gelmesi demek..
yani genelde regl olmasına yakın vücudumuz sinyal verir..
gerek kasık ağrısı gerek yüzde sivilce
çıkması gibi...
Hayırlısı tatlım artık ne diyim.Bir günde fayda eder mi ki bilemedim...Benim aşılama değildi o nedenle pek bilemiyorum.. iğnelerin dozu az mı??
Kuru incir yemenizi tavsiye ederim.
Büyümesine yardımcı oluyo..
cnm gunde 1.5-2 mm buyuyor sanırımHayırlısı tatlım artık ne diyim.Bir günde fayda eder mi ki bilemedim...
2 mm bizim işimizi görür dedi doktor :) Hayır o zaman pazartesi çatlatsın iyice büyüsün,sen kaçıncı günü çatlatmıştın?cnm gunde 1.5-2 mm buyuyor sanırım
Anladım canım.O zaman benim daha var, herhalde o güne kadar senin gibi olur :) İnşallah güzel haberler yazarız buraya...ben ilaç kullanmadım cnm , 12.gun kontrole gıttım 17 mm olmuştu, yarın ıgne vurul dedı. 13.gun vuruldum
inşallah bana 26sına test dedı sanırım 28i gıbı yaparım testımı :) 10 gun var yani...Anladım canım.O zaman benim daha var, herhalde o güne kadar senin gibi olur :) İnşallah güzel haberler yazarız buraya...
Umudum oldun :) Haber bekleyeceğim canım,inanıyorum güzel olacak herşeyinşallah bana 26sına test dedı sanırım 28i gıbı yaparım testımı :) 10 gun var yani...
Umudum oldun :) Haber bekleyeceğim canım,inanıyorum güzel olacak herşey
Merhaba arkadaşlar pkoluyum malesefpregynl çatlatma iğnesiyle nisan da hamile kalmıştım haziranda kalbi durduğu için kürtaj oldum ve kürtajdan sonraki ilk tedavimize başladık ALLAH'a şükür femara kullandım 5 gün ve bal tarçın çörekotu 13.gün yani dün iğnemi oldum 2 doz maraton başladı :) var mı bekleme de olanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?