Ya ağzından bal damlıyor yahuuuu inşallah ben zaten dayanamayıp gebelik testi aldımKuzucum moral bozmak yok.. Bebiş olma olasığındada değişen hormonlardan dolatı da sivilce olmuş olma ihtimalini düşün
Yaaa hadi yap derin bir nefes alipppp BUYUK BIR HEYECANLA BEKLIYORUM fotoğraf atttİşten geldim elime aldım erken gebelik testini yapmak için korkudan yapamadan geri yerine koydum. Önceden olsa içim giciklanir illa yapardım.
Ben de bekliyorum heyecanla..Yaaa hadi yap derin bir nefes alipppp BUYUK BIR HEYECANLA BEKLIYORUM fotoğraf attt
Ay hadi bebiş haberi alalım lütfen ❤Ben de bekliyorum heyecanla..
Biz bize umut olun diye bekliyoruz ama siz ne zaman hazır olursanız o zaman yapın...Evden çıkıyorum bugün yapamayacağım yarın tatil belki yarin. Testin üzerinde cinsel ilişkiden 5 Gün sonra yaziyor o kadar hassas mi bilmiyorum ama cesaret
Edemedim ışte
Bir test daha yapın eğer elinizde varsa...Hanımlarrr hanımlarrr
Adetim yarın ama bugun gebelik testi yaptım. İlk kırmızıdan sonra test komple kızardı birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı test öyle kaldı. Dizinde basınıza geldi mi. Test mi bozuk
Olsun kuzum ya sen gerçekten ne zaman istersen k zaman yao gerçektenEvden çıkıyorum bugün yapamayacağım yarın tatil belki yarin. Testin üzerinde cinsel ilişkiden 5 Gün sonra yaziyor o kadar hassas mi bilmiyorum ama cesaret
Edemedim ışte
Fotoğrafını atabilir misin kuzuHanımlarrr hanımlarrr
Adetim yarın ama bugun gebelik testi yaptım. İlk kırmızıdan sonra test komple kızardı birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı test öyle kaldı. Dizinde basınıza geldi mi. Test mi bozuk
2 eylül müydü bat un kuzum ?Ya ağzından bal damlıyor yahuuuu inşallah ben zaten dayanamayıp gebelik testi aldım
Evet o benim
Ayyy çok güzel şeyler hissediyorum seninle ilgili kuzumEvet o benimbugün akşam fark ettim ki alt rahim bölgesi sertleşmiş ani eğilip dogrulunca batıyor. Umutlanmadim değil
Hadi inşallah bebişli göbiş olursunuz bizde hemen arkanızdan geliriz
Yok canim atamadim bir cesaret yarin yapabilirsem inşallah. Yani negatif görmekten korkuyorum sanırım.Ayyy çok güzel şeyler hissediyorum seninle ilgili kuzumne zaman test yapıcaksın peki ? Bide ovulasyonlarını attın mı yoksa ben mi kaçırdım ?
Aminnnnn inşallah canimHadi inşallah bebişli göbiş olursunuz bizde hemen arkanızdan geliriz
Ay hadi inşallah yaHadi inşallah bebişli göbiş olursunuz bizde hemen arkanızdan geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?