Varikosel yok dedi ultrason temiz.. İleri hı ve sayı düşük dedi, ilaç verdi 3 ay kullanın bidaha test yapalım dedi ama biz daha 1 ayı doldurmadkk
ah bacım.. bende ilk başta öyleydim ama etrafımdakiler ve sosyal medyadakiler dahil olmak üzere, herkes düzelmediğini bi işe yaramadığını söylüyorlar ileri hız konusunda...e tamam o zaman moral bozmak yok
ah bacım.. bende ilk başta öyleydim ama etrafımdakiler ve sosyal medyadakiler dahil olmak üzere, herkes düzelmediğini bi işe yaramadığını söylüyorlar ileri hız konusunda...
hatta ve hatta erkek sperminde sorun olanda tüp bebekte tutmuyormuş.. anlayacağın düşene bir tekme atıyor herkes
Birde olabildiğince doğal beslenin.. asıl kilit nokta doğal beslenmek marketten olabildiğince uzak durun bize de doktorumuz söylemişti.Varikosel yok dedi ultrason temiz.. İleri hı ve sayı düşük dedi, ilaç verdi 3 ay kullanın bidaha test yapalım dedi ama biz daha 1 ayı doldurmadkk
Lütfen hep iyi olanları gör. Olumsuzları atah bacım.. bende ilk başta öyleydim ama etrafımdakiler ve sosyal medyadakiler dahil olmak üzere, herkes düzelmediğini bi işe yaramadığını söylüyorlar ileri hız konusunda...
hatta ve hatta erkek sperminde sorun olanda tüp bebekte tutmuyormuş.. anlayacağın düşene bir tekme atıyor herkes
Onu yapamıyorum.. Yaptığımın hata olduğunu biliyorum.. Psikolojinin önemli olduğunuda ama aklımdan çıkaramıyorum.. Yapabilen yöntemi söylesinLütfen hep iyi olanları gör. Olumsuzları at
ayy valla bilemiyorum. stres yapıyoruz illa ki. Mesela bu ay reglim bir değişik oluyorOnu yapamıyorum.. Yaptığımın hata olduğunu biliyorum.. Psikolojinin önemli olduğunuda ama aklımdan çıkaramıyorum.. Yapabilen yöntemi söylesin
valla olmadan 2 gün önce lekelenme başladı olmazdı. sonra ilk 2 gün çok yoğun oldum 3. gün kesildi nerdeyse leke şeklinde geliyor. normalde ilk gün hafif 2-3 yoğun 4. gün hafif 5.te de leke olurdu. Ovulasyon testlerim zaten gelmişti muhtemelen cumartesiden itibaren yapmaya başlarım.bende regl oldum zaten... hayaller
Bende haftaya c. Tesi başlarım test yapmaya.. Herifte ilacı kullanmaya başlayı 1 ay kadar olmuş olur.. Fındık fıstık ceviz bal keçiboynuzu vs.. Bakalım etkisini gösterir belki..valla olmadan 2 gün önce lekelenme başladı olmazdı. sonra ilk 2 gün çok yoğun oldum 3. gün kesildi nerdeyse leke şeklinde geliyor. normalde ilk gün hafif 2-3 yoğun 4. gün hafif 5.te de leke olurdu. Ovulasyon testlerim zaten gelmişti muhtemelen cumartesiden itibaren yapmaya başlarım.
Ay hadi inşallah diyelim bakalım. Umudunu yitirme. Bebeğe odaklanarak yapmazsak o işi olacak bu seferBende haftaya c. Tesi başlarım test yapmaya.. Herifte ilacı kullanmaya başlayı 1 ay kadar olmuş olur.. Fındık fıstık ceviz bal keçiboynuzu vs.. Bakalım etkisini gösterir belki..
eşinde yada kendinde sorun olduğunu bildiği halde o işi bebeğe odaklanmadan yapan kadın varmı.. biride çıksın odaklanmadm desin ya... imkansız bacı... ayakları havaya kaldırması var ohoo uzun işAy hadi inşallah diyelim bakalım. Umudunu yitirme. Bebeğe odaklanarak yapmazsak o işi olacak bu sefer
Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Katılıyorum. Her şey Rabbimden ol dedikten sonra olur.Çevremde durumu imkansız gibi görünüpde çocuk sahibi olan o kadar insan varki...
Öte yandan hiçbir sağlık engeli olmayıp çocuk sahibi olamayanlarda var. "Kün feyekûn" ayetini unutma "Allah Ol der ve oluverir"
Allah Ol dedikten sonra hangi engel kalır?
Belki burdaki kişilerden önce sana nasip edecek... Bir örnek vereyim benim dayımın eşi verem hastasıydı tedavi görürken hamile kalmış! Hemde doktora gidip 5 aylık olduğunu öğrenmiş. Allah'a zorluk yok. Hz.İsa(a.s) yi babasız yaratan sana neden vermesin?
İnan kardeşim inan... 41 gün Meryem suresi oku hergün 21 defa "Yâ Musavvir" çek
Ve Hz.İbrahim 'in evlat duasıyla ilgili âyeti oku
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi hebliii minessâlihiiin" (Rabbim bana salihlerden evlat ver)
Ve Allah ona Hz.İsmail'i verdi.
İnanmaktan vazgeçmeyin. Bizi bizden daha çok düşünen Rabbimiz var.
Allah sağlık ve imandan ayırmasın inşallah. Hayırlı cumalar herkese, ben hep dua ederek ve olumlu, iyi, düşüncelerle beklemedeyim. Gerçekleşen her olayda bı hayır var buna yürekten inanıyorum. Eylül hepimize güzel olaylar getirsin Rabbim dileyen herkesin anne olduğu haberini almayı nasip etsin..Eylül inşallah hayirli haberlerle gelir
Amin inşallah. Rabbim bu duyguyuda tattırsın isteyenlere.Allah sağlık ve imandan ayırmasın inşallah. Hayırlı cumalar herkese, ben hep dua ederek ve olumlu, iyi, düşüncelerle beklemedeyim. Gerçekleşen her olayda bı hayır var buna yürekten inanıyorum. Eylül hepimize güzel olaylar getirsin Rabbim dileyen herkesin anne olduğu haberini almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?