Canım tebrik ederim çok sevindim darısı hasretle evlât sahibi olmak isteyen gözü yaşlı herkese inşallah.kızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Maşallah canım çok sevindim hadi gözün Aydın Rabbim isteyen herkese nasip etsinKuzum batım hafta sonuna denk geliyordu , genel belirtileri farkında olmadan aslında buraya yazmışım sürekli açlık hali vardı kahvaltıdan kalkıyordum normalde saat 4 gibi yemek yerdim ama saat 1 gibi açıkmaya başladım dedim allah allah ne oluyor böyle , birde asla huyum değildir gece acıkıp yemek yemek iki hafta önce deli gibi açıkıp makarna yemek istedi canım kalktım yaptım ama dedim regl olcam ondandır , beklemiyordum açıkcası cuma sabahıda spora gidicektim dedim maydonoz suyu yeşil çay ne varsa içim çünkü birden 2 kilo aldım bi kaç gün dikkat edip kendimi toparlım dedim sonra içimden bir ses test yap dedi evde de vardı eşim gitti bende test yaptım idrarı döker dökmez saniyesinde çift çizgi oldu tabi ben şok oldum ağla ağla bi tuhaf oldum sonra teyzemi aradım oda hemen hastanede test yaptır dedi hemen heycanla hastaneye gittim tahlil verdim bthcg 455 falan çıktı, doktora gözüktüm ve daha 4 haftalık dedi bu cuma günü gidip keseyi görücez allah nasip ederse sonraki haftada kalp atışlarını duyacakmışız ama hala şoktayım ve inanamıyorum çok tuhaf hiç beklemediğim anda oldu tarifi yok bu duygunun allahım isteyen herkese hayırlı zamanda bu duyguyu tattırsın :)
Kuzum sen ne yaptın nasılsın en son yumurtalar toplanacakti öyle hatırlıyorum Rabbim herkese evlat sevinci nasip eylesin hamislerimizde evlatlarını sağlıkla kucaklarina alsınlar inşallah... beklemek çok zor gerçekten...sen keten tohumu yağını hep mi içmiştin yoksa ovulasyon olana kadar mi geçen ay hergun bi kasik içtim adetliyken de içtim Devam ediyom daha şifa Allah tanCanım tebrik ederim çok sevindim darısı hasretle evlât sahibi olmak isteyen gözü yaşlı herkese inşallah.
Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.Evet yumurtalar toplandı,yaklaşık 2 ay beklemedeydim.Şuan transfer için hazırlık aşamasındayım.Ocak 8 gibi planlanıyor transfer.İnşallah bir gün ben de burda haberimi veririm.Canım ben keten tohumu yağını her gece bir tatlı kaşığı olarak içiyordum.Aralıksız 3 ay kullan demişlerdi.Şuan kullanmıyorum yumurtalar toplandığı için.İnşallah şifa olur sana canım. Senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.Kuzum sen ne yaptın nasılsın en son yumurtalar toplanacakti öyle hatırlıyorum Rabbim herkese evlat sevinci nasip eylesin hamislerimizde evlatlarını sağlıkla kucaklarina alsınlar inşallah... beklemek çok zor gerçekten...sen keten tohumu yağını hep mi içmiştin yoksa ovulasyon olana kadar mi geçen ay hergun bi kasik içtim adetliyken de içtim Devam ediyom daha şifa Allah tan
bence 1 hafta daha bekle derim :) çünkü ancak kese oluşuyor ben ilk gittiğimde 1 gün önce gelsen göremezdik o kadar minik dedicanım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun ben bu cuma gidicem inşallah görürüz :)
Amin Allah razı olsun canım.Rabbim sana da meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.M mavi 1224Papatya1610 S Sevda Masal ve diğer arkadaşlarım Rabbim inşallah bir an önce size de bu heyecanı yaşattırır
çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun3 ay erken tabi bende basta öyle dedim 3 5 7 derken 4 bucuk sene geçti hep mi kafaya taktim anlamadmki herşey kader kısmet kuzum Rabbim ol desin oluversin... Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım dikkat et kendine bebişine❤ ❤
inşallah canım benim tez zamanda dualarımız sizinleCanım tebrik ederim çok sevindim darısı hasretle evlât sahibi olmak isteyen gözü yaşlı herkese inşallah.
benim tahmini cuma günü 6. hafta olucak gibi cuma gidicez bakalım keseyi görsek bi içim rahat edicekbence 1 hafta daha bekle derim :) çünkü ancak kese oluşuyor ben ilk gittiğimde 1 gün önce gelsen göremezdik o kadar minik dedisonraki randevumu verdiğinde bir aksilik yoksa kalp atışını duyarız dedi ki o zaman duyduk 8. haftaydı yanlış hatırlamıyorsam
Heheh o telaş bitmiyor be kuzum. Önce keseydi sonra kalp dedim yarında 2 li tarama testim varbenim tahmini cuma günü 6. hafta olucak gibi cuma gidicez bakalım keseyi görsek bi içim rahat edicek
Inşallah kuzum bizde ocak ayında burada hamileyim diye yazar sağlıcakla kucagimiza alırız Rabbim işini kolaylaştırsın canım...Ben yağı içmeye devam edeyim o zaman inşallah şifa olurSağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.Evet yumurtalar toplandı,yaklaşık 2 ay beklemedeydim.Şuan transfer için hazırlık aşamasındayım.Ocak 8 gibi planlanıyor transfer.İnşallah bir gün ben de burda haberimi veririm.Canım ben keten tohumu yağını her gece bir tatlı kaşığı olarak içiyordum.Aralıksız 3 ay kullan demişlerdi.Şuan kullanmıyorum yumurtalar toplandığı için.İnşallah şifa olur sana canım. Senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.
Amin inşallah kuzumM mavi 1224Papatya1610 S Sevda Masal ve diğer arkadaşlarım Rabbim inşallah bir an önce size de bu heyecanı yaşattırır
valla şuan tek istediğim keseyi görüp kalp atışını duymakk allah yardımcımız olsun ilk 3 ay dikkat etmemiz gerekiyor bakalım cuma doktora gidince yazarım inşallah olumlu haberleriHeheh o telaş bitmiyor be kuzum. Önce keseydi sonra kalp dedim yarında 2 li tarama testim varhep bi içim rahat etsin durumu oluyor her hafta. Telaş yapma o kalp atışını duyunca insan şok oluyor valla. Bir de inşallaahhhh benim gibi bulantılı bir gebelik geçirmezsin
Amin kızlar dualarımız sizinle ❤Amin inşallah kuzum
evet canım dün gittik ve gördük 8,5 mm çok şükür yeride iyiymiş 15 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez Allah nasip ederse sen naptın canım nasıl gidiyoradalinaayhan canım naptin gordun mü keseyi
Masallah canimevet canım dün gittik ve gördük 8,5 mm çok şükür yeride iyiymiş 15 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez Allah nasip ederse sen naptın canım nasıl gidiyor
Ay hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişler , bende de bulantılar ve iştahsızlık başladı , erken mi geç mi bilemedim başlaması için bu arada canım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba 3 ocakta gitsem duyarlar mı kiMasallah canimBende 2li test için girdim saglikliymis ama kan testi vermistim haftaya sonucu cikacak. Cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi yan döndü hep
Kuzum 8. Haftaydi sanki valla acele etme derim. Doktor ne gün diyor o gün gidiyorum. Erken gidip duymazsan moralin bozulur. Bulantiiii ah o bulantı benim halaaa geçmedi ilaç içiyorum sürekli. Folic asiti kestik artık karışık bir vitamin verdi. Her gittiğimde iyice sekilleniyor eli koluAy hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişler , bende de bulantılar ve iştahsızlık başladı , erken mi geç mi bilemedim başlaması için bu arada canım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba 3 ocakta gitsem duyarlar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?