Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım çok sevindim hadi gözün Aydın Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım tebrik ederim çok sevindim darısı hasretle evlât sahibi olmak isteyen gözü yaşlı herkese inşallah.
Kuzum sen ne yaptın nasılsın en son yumurtalar toplanacakti öyle hatırlıyorum Rabbim herkese evlat sevinci nasip eylesin hamislerimizde evlatlarını sağlıkla kucaklarina alsınlar inşallah... beklemek çok zor gerçekten...sen keten tohumu yağını hep mi içmiştin yoksa ovulasyon olana kadar mi geçen ay hergun bi kasik içtim adetliyken de içtim Devam ediyom daha şifa Allah tan

Sağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.Evet yumurtalar toplandı,yaklaşık 2 ay beklemedeydim.Şuan transfer için hazırlık aşamasındayım.Ocak 8 gibi planlanıyor transfer.İnşallah bir gün ben de burda haberimi veririm.Canım ben keten tohumu yağını her gece bir tatlı kaşığı olarak içiyordum.Aralıksız 3 ay kullan demişlerdi.Şuan kullanmıyorum yumurtalar toplandığı için.İnşallah şifa olur sana canım. Senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.

canım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun ben bu cuma gidicem inşallah görürüz :)
bence 1 hafta daha bekle derim :) çünkü ancak kese oluşuyor ben ilk gittiğimde 1 gün önce gelsen göremezdik o kadar minik dedi sonraki randevumu verdiğinde bir aksilik yoksa kalp atışını duyarız dedi ki o zaman duyduk 8. haftaydı yanlış hatırlamıyorsam

çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun

benim tahmini cuma günü 6. hafta olucak gibi cuma gidicez bakalım keseyi görsek bi içim rahat edicek

benim tahmini cuma günü 6. hafta olucak gibi cuma gidicez bakalım keseyi görsek bi içim rahat edicek
Heheh o telaş bitmiyor be kuzum. Önce keseydi sonra kalp dedim yarında 2 li tarama testim var hep bi içim rahat etsin durumu oluyor her hafta. Telaş yapma o kalp atışını duyunca insan şok oluyor valla. Bir de inşallaahhhh benim gibi bulantılı bir gebelik geçirmezsin

Inşallah kuzum bizde ocak ayında burada hamileyim diye yazar sağlıcakla kucagimiza alırız Rabbim işini kolaylaştırsın canım...Ben yağı içmeye devam edeyim o zaman inşallah şifa olur

valla şuan tek istediğim keseyi görüp kalp atışını duymakk allah yardımcımız olsun ilk 3 ay dikkat etmemiz gerekiyor bakalım cuma doktora gidince yazarım inşallah olumlu haberleri

evet canım dün gittik ve gördük 8,5 mm çok şükür yeride iyiymiş 15 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez Allah nasip ederse sen naptın canım nasıl gidiyor
Masallah canim Bende 2li test için girdim saglikliymis ama kan testi vermistim haftaya sonucu cikacak. Cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi yan döndü hep

Masallah canim Bende 2li test için girdim saglikliymis ama kan testi vermistim haftaya sonucu cikacak. Cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi yan döndü hep
Ay hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişler , bende de bulantılar ve iştahsızlık başladı , erken mi geç mi bilemedim başlaması için bu arada canım sen kaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba 3 ocakta gitsem duyarlar mı ki

Kuzum 8. Haftaydi sanki valla acele etme derim. Doktor ne gün diyor o gün gidiyorum. Erken gidip duymazsan moralin bozulur. Bulantiiii ah o bulantı benim halaaa geçmedi ilaç içiyorum sürekli. Folic asiti kestik artık karışık bir vitamin verdi. Her gittiğimde iyice sekilleniyor eli kolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…