- 23 Haziran 2024
- 4.117
- 1.360
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Valla ben kimyasal yaşadığımda gece 11-12 gibi yapmıştım pozitif görmüştüm ne idrarı tuttum ne de başka bişey yaptım varsa çıkar sadece ilk idrarla daha belirgin çıkar belkiYa ilk idrar şart değil yazmıştı biri burda 3-4 saat tuttuğun cisinle de yapabilirmişsin hahaha
Amin inşallah kuzum inşallahAynen iyi yapmışsın canım inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun hepimiz güzel haberler alalım Aminnnnn
Acaba bebis mi varrrr ovulasyonla gebeliğini ogrenennnn bile gördü bu gözler burdaaaaYok yok canım canlinbile gözükmüyor bişey yok sadece az bir gölgelik var gibi kaset testti yaptığım laboquick.. gözle bile gözükmüyor ben gebelik için yapmadım zaten iğne etkisi geçti mi bilmek istedim ya en azından Pazar günü ya da Pts yaparsam ona göre yorumlarım
O zaman iğne etkisi geçmiş diyebiliriz şu an senin için de balım zaten idrarda biraz geçmesi gerekiyor görmemiz için önceliğimiz kanValla ben kimyasal yaşadığımda gece 11-12 gibi yapmıştım pozitif görmüştüm ne idrarı tuttum ne de başka bişey yaptım varsa çıkar sadece ilk idrarla daha belirgin çıkar belki
İnşaallah yarabbim yaAcaba bebis mi varrrr ovulasyonla gebeliğini ogrenennnn bile gördü bu gözler burdaaaa
Onlardan biri yine benAcaba bebis mi varrrr ovulasyonla gebeliğini ogrenennnn bile gördü bu gözler burdaaaa
Aynen canım bundan sonrası sabırla bekleyelim inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz icinO zaman iğne etkisi geçmiş diyebiliriz şu an senin için de balım zaten idrarda biraz geçmesi gerekiyor görmemiz için önceliğimiz kan
Hepimiz için ya hepimiz için amiiinnnİnşaallah yarabbim ya
Oyyy inşallah olsun allahım tek tek hepimizinkiOnlardan biri yine benkimyasal gebelikte kan sonucu beklerken ovulasyon yapmıştım pik çıkmıştı. 15.gunim falandı. Bilemiyorum nasip belkide lh dalgalanmasi
Aynen canım bundan sonrası sabırla bekleyelim inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz icin
AminnnnOyyy inşallah olsun allahım tek tek hepimizinki
Benim belirli bi belirtim yok maalesef bilmiyorum sizin neden son femara kullanşınızKızlar selam ben iğne bulamadığım için iğne olamadım 8 eşlülde iğne yap dedi bulamadık son femara kullanışımdı. Bat 3 gün var orta kasığım büyüdü sadece ve batma var sizin belirtiler nasıl
3 aylık tedaviydi bu üçüncü ayı ilk ay da iğne bulamamıştık ikinci ay bulduk bu ay yine iğnesiz denedik bakalımBenim belirli bi belirtim yok maalesef bilmiyorum sizin neden son femara kullanşınız
Hangi iğneydi3 aylık tedaviydi bu üçüncü ayı ilk ay da iğne bulamamıştık ikinci ay bulduk bu ay yine iğnesiz denedik bakalım
OvitrelleHangi iğneydi
Bende bulamadım onun yerine gonapeptly kullandım ne kadar süredir istiyorsunuz bebekOvitrelle
Aleyküm selam canım sanırım ben regl olucam bilemiyorum daha günüm var ama regl sancılarım gelip gidiyor. Ben iğne vurdum 8 eylülde ama bence olumsuz olacak öyle hissediyorum şu saat itibariyleKızlar selam ben iğne bulamadığım için iğne olamadım 8 eşlülde iğne yap dedi bulamadık son femara kullanışımdı. Bat 3 gün var orta kasığım büyüdü sadece ve batma var sizin belirtiler nasıl
Balım ben de regl olacak gibiyimAleyküm selam canım sanırım ben regl olucam bilemiyorum daha günüm var ama regl sancılarım gelip gidiyor. Ben iğne vurdum 8 eylülde ama bence olumsuz olacak öyle hissediyorum şu saat itibariyle
Ya deme öyle ne hissediyorsunAleyküm selam canım sanırım ben regl olucam bilemiyorum daha günüm var ama regl sancılarım gelip gidiyor. Ben iğne vurdum 8 eylülde ama bence olumsuz olacak öyle hissediyorum şu saat itibariyle
Sana nolduBalım ben de regl olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?