- 21 Kasım 2024
- 151
- 62
- 13
- 27
- Konu Sahibi gunesiiiim
- 

Ya al benden de o kadarYa burda geçen birinin 13.gun negatif olmuştu 14.pozitif.. ben böyle giderse hiç karar veremem bide cesaretim hiç yok
Yaa bak işte kişiden kişiye değişiyor ki... En sağlıklısı 14.gun yapmakYa al benden de o kadarbende birinin durumunu takip etmiştim 9-10. Günde negatif hatta kanda da sonuç 2 çıkmıştı bi kaç gün sonra spor yaparken sol kaşığında bi ley hissedip tekrar test yaptığında pozitif görmüştü kanda da yükselmişti hatta bi kaç kere 
İnsallah bitanemmmmCesaret edebilirsen yaphem ona göre hareket edersin inşallah Herşey umduğumuz gibi çıkar 
Of valla ne olacak bu halimiz benim idrarlar hep negatifti Ahahaha kana cesaretim yok ben en iyisi pazartesi sabah erkenden gideyim hahahaaYa burda geçen birinin 13.gun negatif olmuştu 14.pozitif.. ben böyle giderse hiç karar veremem bide cesaretim hiç yok
Oyle yap canım en sağlıklısı.. bizede umut ol inşallahOf valla ne olacak bu halimiz benim idrarlar hep negatifti Ahahaha kana cesaretim yok ben en iyisi pazartesi sabah erkenden gideyim hahahaa
Evet hepimize umut ol inşallahOf valla ne olacak bu halimiz benim idrarlar hep negatifti Ahahaha kana cesaretim yok ben en iyisi pazartesi sabah erkenden gideyim hahahaa
İnsallah balım Allah büyükOyle yap canım en sağlıklısı.. bizede umut ol inşallah
İnsallah kuşumm, olmazsa devam ederiz yine di miEvet hepimize umut ol inşallah
Yani Allah büyük hakkımızda hayırlısıİnsallah balım Allah büyüksıra sıra güzel haberler verelim birbirimize ya olmazsa da tekrar birlikte ilerleriz di mi 
Ayy tabi ki olsun ya da olmasın arkadaşlık Bakiİnsallah balım Allah büyüksıra sıra güzel haberler verelim birbirimize ya olmazsa da tekrar birlikte ilerleriz di mi 
Ayyyy nolur var deAyy tabi ki olsun ya da olmasın arkadaşlık Bakibuarada ben test yaptım ahahahahah 
YokAyyyy nolur var de
Fotoğrafta görünüyor muYokiğne etkisi geçmiş sanırım belli belirsiz bişey var gibide yok gibide. Gözlerim bozulacak. Pazar günü Gönül rahatlığıyla test yaparım kısmet artık bundan sonrasi 
Belki ilk idrar olmadığı için de olabilirYokiğne etkisi geçmiş sanırım belli belirsiz bişey var gibide yok gibide. Gözlerim bozulacak. Pazar günü Gönül rahatlığıyla test yaparım kısmet artık bundan sonrasi 
Yaaaa inşallah vardır allahımmmAyy tabi ki olsun ya da olmasın arkadaşlık Bakibuarada ben test yaptım ahahahahah 
Ya ilk idrar şart değil yazmıştı biri burda 3-4 saat tuttuğun cisinle de yapabilirmişsin hahahaBelki ilk idrar olmadığı için de olabilir
Aaa bak ilk defa duydumYa ilk idrar şart değil yazmıştı biri burda 3-4 saat tuttuğun cisinle de yapabilirmişsin hahaha
Yok yok canım canlinbile gözükmüyor bişey yok sadece az bir gölgelik var gibi kaset testti yaptığım laboquick.. gözle bile gözükmüyor ben gebelik için yapmadım zaten iğne etkisi geçti mi bilmek istedim ya en azından Pazar günü ya da Pts yaparsam ona göre yorumlarımFotoğrafta görünüyor mukimisi efekt yapıp bakıyor ama nasıl oluyor bilemedim Ay inşallah vardır hayırlısıyla kolaylıkla 
Yok canım ya sen demiştin ya 8.gun etkisi gitti iğnenin diye bende muhakkakta kaldım ovulasyon testleri koyu olunca iğnenin etkisi hala duruyor o zaman bir gözlemleyim dedimde iğne etkisi kalmamış onu anlamış oldumYaaaa inşallah vardır allahımmm
Aynen iyi yapmışsın canım inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun hepimiz güzel haberler alalım AminnnnnYok yok canım canlinbile gözükmüyor bişey yok sadece az bir gölgelik var gibi kaset testti yaptığım laboquick.. gözle bile gözükmüyor ben gebelik için yapmadım zaten iğne etkisi geçti mi bilmek istedim ya en azından Pazar günü ya da Pts yaparsam ona göre yorumlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?