Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Kızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll

Bende bi gelişme yok hala test de yapmadım sen gebelik testi yaptın mı
Yok ya hala iğne etkisi geziniyor sanırım yapamam gibi baksana ovulasyon testi iyice siliklesmemis,tabi kalite düşüyor buraya yükleyince biri 9.gun biri 11.gun bugün öğle gibi

Eklentiler

• 1000096857.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll
Balım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam var bence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki ya

Balım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam var bence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki ya
Yarına yapacaksın dimi test galiba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…