- 23 Haziran 2024
- 3.986
- 1.324
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
- 

Az kalmış gibi görünüyorAy iyice heyecanlandım hahahaha
Pcos var bende o nedenle yumurtam kendi kendine çatlamıyorKusura bakmayın kaçırmışım gebeliğe engel bı sorununuz var mı peki neden çatlatma iğnesi gerek duydu doktorunuz
Ay hadi inşallah az kaldıAz kalmış gibi görünüyoryarın 5 ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz 
Ay evet hayırlı haberler alalım inşallah hepimizde bekleyip dileyen isteyenAnladım canım ucumuzunde aynı diyelimaynı zamanlarda ogrenicez 
Anladm canım hakkında hayırlısıPcos var bende o nedenle yumurtam kendi kendine çatlamıyorçatladıgında da çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum 
Bende bi gelişme yok hala test de yapmadımKızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll
Yok ya hala iğne etkisi geziniyor sanırım yapamam gibi baksana ovulasyon testi iyice siliklesmemis,tabi kalite düşüyor buraya yükleyince biri 9.gun biri 11.gun bugün öğle gibiBende bi gelişme yok hala test de yapmadımsen gebelik testi yaptın mı 
Haklısın baksana silikleşmemiş kiminde 10 günde geçiyor amaYok ya hala iğne etkisi geziniyor sanırım yapamam gibi baksana ovulasyon testi iyice siliklesmemis,tabi kalite düşüyor buraya yükleyince biri 9.gun biri 11.gun bugün öğle gibi
Evet kiminde de 12 günden sonra diyolar.. hatta chatgbt ye sordum o da bazı kadınlar vücuttan geç atabiliyor dediHaklısın baksana silikleşmemiş kiminde 10 günde geçiyor ama
Balım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam varKızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll
Yarına yapacaksın dimi testBalım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam varbence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki ya 
Pcos var mıydı sende canımYarına yapacaksın dimi testgaliba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda 
Pcos var mıydı sende canım
Ya pazartesi mi yapsam yarın mı emin olamadım kan vericem çünküYarına yapacaksın dimi testgaliba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda 
Yok canımPcos var mıydı sende canım
Ben olsam yarın yapardımYa pazartesi mi yapsam yarın mı emin olamadım kan vericem çünkü
Yarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanYok canım
Ben olsam yarın yapardımhatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibi 
Cesaret edebilirsen yapYarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanay catlarım ama dayancammmm ya 
Yarın siz yapın bana da cesaret gelsinYok canım
Ben olsam yarın yapardımhatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibi 
O zaman boşver yarın yapma düğünle geçer zaten günYarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanay catlarım ama dayancammmm ya 
Ya burda geçen birinin 13.gun negatif olmuştu 14.pozitif.. ben böyle giderse hiç karar veremem bide cesaretim hiç yokYarın siz yapın bana da cesaret gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?