- 11 Temmuz 2025
- 267
- 67
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
İmkanın varsa sağlık ocağına git hemen kapanmadan öşle oluşır çok verdim bende. 4 gibi doktor görüyor. Gece de mhrs de sen görüyosun koş kız koşşşşKızlar hala sonuç yok bence yarına bıraktılar….
Aynen saat beşe geliyorKızlar hala sonuç yok bence yarına bıraktılar….
Şaptımda holdu negatif bio kit diye bi kaset test bide gece yapmaya awox aldım.Of çok heyecanlı benim 0 cesaret
kapandı ya sağlık ocağı bu gece mi mhrs ye düşerİmkanın varsa sağlık ocağına git hemen kapanmadan öşle oluşır çok verdim bende. 4 gibi doktor görüyor. Gece de mhrs de sen görüyosun koş kız koşşşş
Cevap için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese bebeğini nasip etsinMerhaba kimisinin boğazı vs ağrımıştı görmüştüm burda benim de ciddi baş ağrısı yapmıştı bu sefer iğne olabilir herkesin bedeni farklı çalışıyor yapmış da olabilir canım
Hala yok mu sonuçkapandı ya sağlık ocağı bu gece mi mhrs ye düşer
Amin cümlemize inşallahCevap için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese bebeğini nasip etsin
İnşaallah pozitif görmek nasip olsunŞaptımda holdu negatif bio kit diye bi kaset test bide gece yapmaya awox aldım.
Yok bitanem yarına kalmıştır diyor eşimHala yok mu sonuç
Valla mı ya keşke çıksaydı da neyse geç olsun güç olmasınYok bitanem yarına kalmıştır diyor eşimyarın sabah gidicem erkenden
Aynen öyle balım bekleyelim rabbim büyükValla mı ya keşke çıksaydı da neyse geç olsun güç olmasın
Aynı gün olmuşuz iğneyi hangi igneydi acaba sizinMerhaba bende 15 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün değerlendirdim . Bugün tam 1 hafta oldu hiç bir belirti yoktu 2 gündür adet oluyormuşum gibi bi agrı giriyor geçiyor ateş basması oldu birkez bugün doktor kontrolüm vardı yumurtalar çatlamış rahim duvarı kalınlaşmış dedi iyi mi kötü mü bilemiyorum sizce nasıl kalınlaşması
Ovıtrelle vuruldum ben çok zor buldum kaç eczane gezdim bilmiyorumAynı gün olmuşuz iğneyi hangi igneydi acaba sizin
Bnmki prengly 2 tane birleştirip vuruldum sanırım kimse bnm iğneden vurulmamisOvıtrelle vuruldum ben çok zor buldum kaç eczane gezdim bilmiyorum
Açıklanamayan sonuç yapmışlarHala sonuç yok balımmm
Amaan keşke sadece o belirtiyle hamile kaldığımızı bilseydik ama maalesef ki daha fazlasıyla hamileyiz sanıyoruzHerşeye inanan ben
Günaydın canım ayyy sorma sabahı zor ettim yemin ederimAçıklanamayan sonuç yapmışlar
Günaydın inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımGünaydın canım ayyy sorma sabahı zor ettim yemin ederimaçılsın da gideyim kapılarına hahaha
İnşaallah gerçektir bütün belirtilerimizAmaan keşke sadece o belirtiyle hamile kaldığımızı bilseydik ama maalesef ki daha fazlasıyla hamileyiz sanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?