- 21 Kasım 2024
- 142
- 60
- 13
- 27
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Bende öyle gibi sanki bilmiyorum bekliyorumBen kendimden umutlu değilim adet olacak gibide değilim tuhaf oldum zaten başka marka da test yapmıştım o da negatif çıktı. Testlere inanmayarak adetimi bekliyorum
Ne zaman test yapacaksın 15.gun aslında net şekilde çıkar ama kaset test al iyi olanindanBende öyle gibi sanki bilmiyorum bekliyorum
Adeti bekliyorum ya olmazsam yapayım diyorum cesaret edemiyorumNe zaman test yapacaksın 15.gun aslında net şekilde çıkar ama kaset test al iyi olanindan
Amaan her türlü üzülüyoruz zaten yapsak ne yapmasak ne.. ben hep o düşünceyle yaparsam yapıyorum zatenAdeti bekliyorum ya olmazsam yapayım diyorum cesaret edemiyorum
Dün çok cesaret geldi kalkıp alıp gelip yapasım geldi ama işte regle de 3 gün var yani geçen ay öyle olmuştum ama karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor iyi bi his yok içimdeAmaan her türlü üzülüyoruz zaten yapsak ne yapmasak ne.. ben hep o düşünceyle yaparsam yapıyorum zaten
HAyrılışı olsun canım ben regl oldum. Normalde yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama böyle oldu bu kezDün çok cesaret geldi kalkıp alıp gelip yapasım geldi ama işte regle de 3 gün var yani geçen ay öyle olmuştum ama karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor iyi bi his yok içimde
Yolumuza devamHAyrılışı olsun canım ben regl oldum. Normalde yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama böyle oldu bu kez
Sİl baştan hep. Umutlarım çok tükeniyor 15 ay olmuştu yoruldum gibi hissediyorum artıkYolumuza devamyeni başlık açar yeni sayfa açarız Allah büyük
Fitil almadım ama bakalım gelir herhalde reglimFitil yada stres yaşıyoruz sonuçta ondan gecikme olabilir
Canım üzülmüyorsun sen de kesinlikle bak güzel şeyler zaman alır bizim bebisler biraz nazlı çıktı güzel olacak her şey inancım varHAyrılışı olsun canım ben regl oldum. Normalde yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama böyle oldu bu kez
Güzel düşünelim bitanem güzel olsun inşallah dua ediyorum sanaDün çok cesaret geldi kalkıp alıp gelip yapasım geldi ama işte regle de 3 gün var yani geçen ay öyle olmuştum ama karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor iyi bi his yok içimde
Sadece az sabır biliyorum çok zor yorucu ama bizim de sınavımız buSİl baştan hep. Umutlarım çok tükeniyor 15 ay olmuştu yoruldum gibi hissediyorum artık
Canımsın teşekkür ederimGüzel düşünelim bitanem güzel olsun inşallah dua ediyorum sana
Benimde çok şükür inancım var ama ister istemez üzülüyorumCanım üzülmüyorsun sen de kesinlikle bak güzel şeyler zaman alır bizim bebisler biraz nazlı çıktı güzel olacak her şey inancım var
Allah'ım yormasin daha fazla ne diyebilirim kiSadece az sabır biliyorum çok zor yorucu ama bizim de sınavımız bu
Çatlatma iğnesi ne işe yarıyor acaba bilgi alabilirmiyimKızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim
İnşllah güzel haberler alırız ben cuma kan vereceğim 11. Gün bugğn negatifKızlar merhaba bende 17 sinde ovitrelle 18inde çipli aşılama oldum 2 kimyasal 1 negatif tüp bebek geçmişim var siznle beraber bekliyim burda
İnşallahİnşllah güzel haberler alırız ben cuma kan vereceğim 11. Gün bugğn negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?