- 11 Temmuz 2025
- 267
- 67
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Amin insallah bebegimmm gidiyorum şu an yoldayımGünaydın inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
İnşaallah çıkmıştır da rahatlarsınAmin insallah bebegimmm gidiyorum şu an yoldayım
Derin bir oh çekebiliriz çıkmış sonuç ancak negatifİnşaallah çıkmıştır da rahatlarsın
Ne demiştik yolumuza devamDerin bir oh çekebiliriz çıkmış sonuç ancak negatif
Aynen öyle üzülmek yok, daha çok yeni deniyorum Allah bizimle bizim olanı mutlaka bize verecektirNe demiştik yolumuza devamAllahın izniyle olacak bize zor olan Rabbime kolay şüphesiz
Hiç şüphesiz gönlünü ferah tut hepimiz de öyleAynen öyle üzülmek yok, daha çok yeni deniyorum Allah bizimle bizim olanı mutlaka bize verecektir
Öyle yapıyorum gerçekten bu sefer söz vermiştim kendime hiçbir şekilde ağlamayacağım diye öyle yaptım bugün tatile çıkacağım, kafamı dağıtırım en azındanHiç şüphesiz gönlünü ferah tut hepimiz de öylevar bizim için de şüphesiz zaman
Ohhh mis gibi zaten ne kadar kafamız rahat o kadar iyi canım gez dolaş misler gibi dağıt kafanıÖyle yapıyorum gerçekten bu sefer söz vermiştim kendime hiçbir şekilde ağlamayacağım diye öyle yaptım bugün tatile çıkacağım, kafamı dağıtırım en azından
CanımsınOhhh mis gibi zaten ne kadar kafamız rahat o kadar iyi canım gez dolaş misler gibi dağıt kafanıtadını çıkar
Olmamıştır inşallah içini ferah tut adetine var mı daha günCanımsınhenüz regl olmadım 15. Gün bugün acaba neden kist vs olmamıştır inşallah
Kuzum ben diş hekimi asistanıyım kanallı dişinin dolgusu düştüyse git dişin de kırılmasın iğne yapmazlar zaten kanallı olduğu için sadece dolgu koyacaklar üstüne aksatma onukanal şaptılar onun dolgusu düştü yarısı yok dişimin bugün gece. Kan veririm yarın yaptırırım diyorum bakalım
İğneden önce geçen ay 24 ağustosta olmuştumOlmamıştır inşallah içini ferah tut adetine var mı daha gün
Ayy daha mı sonuç yok bende patladım burdaaaGünaydın canım ayyy sorma sabahı zor ettim yemin ederimaçılsın da gideyim kapılarına hahaha
Ben kendimden umutlu değilim adet olacak gibide değilim tuhaf oldum zaten başka marka da test yapmıştım o da negatif çıktı. Testlere inanmayarak adetimi bekliyorumİnşaallah gerçektir bütün belirtilerimiz
Yeni okudum burayı canım sağlık olsun demekki daha vaktimiz değil öyle düşünelimDerin bir oh çekebiliriz çıkmış sonuç ancak negatif
Çok teşekkür ederim canım ya bugün bat günü bizde yarına gidelim dedik sırun olur mu sance bi gün daha beklemesiKuzum ben diş hekimi asistanıyım kanallı dişinin dolgusu düştüyse git dişin de kırılmasın iğne yapmazlar zaten kanallı olduğu için sadece dolgu koyacaklar üstüne aksatma onu
Kuzucuğum hiç kendini üzmüyorsun sağlıklı bir kadınsın inşallah olacak allah senin için en hayırlı zamanda verecektirDerin bir oh çekebiliriz çıkmış sonuç ancak negatif
Canımsın aynen öyle daha yolun çok başındayız her şey çok güzel olsun inşallahKuzucuğum hiç kendini üzmüyorsun sağlıklı bir kadınsın inşallah olacak allah senin için en hayırlı zamanda verecektir
Yarına kadar bir şey olmaz da kırılmasın dişin aksatmaÇok teşekkür ederim canım ya bugün bat günü bizde yarına gidelim dedik sırun olur mu sance bi gün daha beklemesi
Fitil yada stres yaşıyoruz sonuçta ondan gecikme olabilirİğneden önce geçen ay 24 ağustosta olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?