- 18 Ocak 2019
- 2.742
- 2.390
- 133
- 33
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Ozaman biraz seni heyecanlandıran ip uçları vereyim bu arada bende negatif tüp bebek sonrası çatlama iğnesi oldum sadece ilk 2. Gün çatlamadan sonra çok ağrım oldu sonra 5. Güne kadar hiçbir belirti yoktu sonra 5. Gün 6. Gün adet arası gibi ağrım oldum sonra birdaha kafif kasık batmalarım oldu 9. Günden beri de baya kasıklarım ağrıyor eğer hamile isem belirti bunlar ama adette olabilirim şöyle ben doğumdan sonra hiç adet sancısı çeken biti değilim Oyüzden bu kaşık ağrılarını hayra yoruyorum inşllah öyle olur olmaz ise de aralıkta yeniden tüp bebeğe başlayacağım. Son olarak tüp bebek ile sağlıklı doğan 3byaşında bir oğlum var bu ikinci çocuk çalışmasıİnşallahGüzel haber verirsiniz inşallah cuma günü benm daha çok vakit geçmiyor
Bnmde bat6 ama çok heyecanlıyım bnmde ilk çok fazla ağrım oldu cisimi bile yaparken zorlaniyodm şimdi ise göğüs ucu hassasiyetim çok fazla canım insllh ignenin etkisi degildr 15eylulde prengly iğne vurdumOzaman biraz seni heyecanlandıran ip uçları vereyim bu arada bende negatif tüp bebek sonrası çatlama iğnesi oldum sadece ilk 2. Gün çatlamadan sonra çok ağrım oldu sonra 5. Güne kadar hiçbir belirti yoktu sonra 5. Gün 6. Gün adet arası gibi ağrım oldum sonra birdaha kafif kasık batmalarım oldu 9. Günden beri de baya kasıklarım ağrıyor eğer hamile isem belirti bunlar ama adette olabilirim şöyle ben doğumdan sonra hiç adet sancısı çeken biti değilim Oyüzden bu kaşık ağrılarını hayra yoruyorum inşllah öyle olur olmaz ise de aralıkta yeniden tüp bebeğe başlayacağım. Son olarak tüp bebek ile sağlıklı doğan 3byaşında bir oğlum var bu ikinci çocuk çalışması
Benim kaşık ağrılarım hafif devam ediyor ama sağ bacağıma kaşıktan kramp girer gibi oluyor. Aslında belşrtiler yanıltıcı oluyor ama yinede insan umut etmeyi seviyor bakalım benim de bata 6 gün var cuma13. Gün tahlil vereceğim bugün 12. Gün idrarda yine negatifBnmde bat6 ama çok heyecanlıyım bnmde ilk çok fazla ağrım oldu cisimi bile yaparken zorlaniyodm şimdi ise göğüs ucu hassasiyetim çok fazla canım insllh ignenin etkisi degildr 15eylulde prengly iğne vurdum
Teşekkrler bilgilendirmeler içinOzaman biraz seni heyecanlandıran ip uçları vereyim bu arada bende negatif tüp bebek sonrası çatlama iğnesi oldum sadece ilk 2. Gün çatlamadan sonra çok ağrım oldu sonra 5. Güne kadar hiçbir belirti yoktu sonra 5. Gün 6. Gün adet arası gibi ağrım oldum sonra birdaha kafif kasık batmalarım oldu 9. Günden beri de baya kasıklarım ağrıyor eğer hamile isem belirti bunlar ama adette olabilirim şöyle ben doğumdan sonra hiç adet sancısı çeken biti değilim Oyüzden bu kaşık ağrılarını hayra yoruyorum inşllah öyle olur olmaz ise de aralıkta yeniden tüp bebeğe başlayacağım. Son olarak tüp bebek ile sağlıklı doğan 3byaşında bir oğlum var bu ikinci çocuk çalışması
E o zaman inşllah güzel haberler aldığımız bir ay olurTeşekkrler bilgilendirmeler içinBenimde ara ara kasık ağrılarm vardı ama bıgün yoğnlaştı ben progestrona bağlıyorm ama inşallah gebeliktendir Benimde 11 yaşında doğal bir gebeliğim var ama son 4 yıldır tüp bebekler hariç yeniden hamile kalamadım yaşımda var biraz 38
İnşallahE o zaman inşllah güzel haberler aldığımız bir ay olursenin tahlil günün ne zaman
Ben pazartesi yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar hasta olmzsam sadece halislzik çok fazla bide meme ucu hassasiyetim varBenim kaşık ağrılarım hafif devam ediyor ama sağ bacağıma kaşıktan kramp girer gibi oluyor. Aslında belşrtiler yanıltıcı oluyor ama yinede insan umut etmeyi seviyor bakalım benim de bata 6 gün var cuma13. Gün tahlil vereceğim bugün 12. Gün idrarda yine negatif
Bugün regl oldum bitanem ben deRabbim hepimizin gönlüne gor versin inşallah
Canım bnmde ağrılarım çok oldu birçok yerde de okudum ara ara Ağrı diye norml demişlerdi bana kötüyü düşünme umarım normldr bnde 10gun etti vurali neredeyse hiç belirtim yok sadece göğüs ucu hassasiyetim varMerhaba kızlar,bugün iğne dahil 8.günüm. dün çok ağrım sancım vardı bugün hiç biri yok. Birden kesildi ve de peynirimsi fındık kadar bir akındım oldu yoğundu. Üzülsem mi bilemedim,sizce nedir?Kötüye de yormak istemiyorum ama birden başlayıp birden biten ağrı da çok normal gelmedi bana.
Hadi güzel haberlerini alalım,az kalmış sana da. Sen ne zaman hangi testi yapacaksın?Canım bnmde ağrılarım çok oldu birçok yerde de okudum ara ara Ağrı diye norml demişlerdi bana kötüyü düşünme umarım normldr bnde 10gun etti vurali neredeyse hiç belirtim yok sadece göğüs ucu hassasiyetim var
Senin paylaşımlarını hep takip ettim. Sanada güneş olsun önümüzdeki ay,sende güzel haberlerini paylaş inşallah burdan yineBugün regl oldum bitanem ben de
Tez vakitte hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallahBugün regl oldum bitanem ben de
Pazartesi diyodm ama galiba o gün de yapmam olmazsam Çarşamba yaparm gibi görünüyor ama nedense olmuş gibi hissetmiyirum o yüzden cesaret de edemiyorumHadi güzel haberlerini alalım,az kalmış sana da. Sen ne zaman hangi testi yapacaksın
Çok hissedilen bir şey olsaydı burada merakla bitbirimizi gözlemliyor olmazdık.Pazartesi diyodm ama galiba o gün de yapmam olmazsam Çarşamba yaparm gibi görünüyor ama nedense olmuş gibi hissetmiyirum o yüzden cesaret de edemiyorum
Öncesinde veya sonrasında Duphaston kullandınızmı? Yan etkilerinde baş dönmesi uyuşukluk halsizlik var. Bende dün vuruldum. Bugün tüm gün uyku halinde idim.Kızlar merhaba bugun sabah çatlatma iğnesi vuruldum öğleden sonra baş dönmem ve baş agrım başladı ılk kez vuruldum bu normelmi hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?