- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Hayır duposton vermedi ınofolic combı kullanıyorumÖncesinde veya sonrasında Duphaston kullandınızmı? Yan etkilerinde baş dönmesi uyuşukluk halsizlik var. Bende dün vuruldum. Bugün tüm gün uyku halinde idim.
O zaman iğne yapmıştır. Bende sordum bugün sürekli uyuduğum için. Sanki uyku hapı almışım gibi sürekli yorgun hissettim.Hayır duposton vermedi ınofolic combı kullanıyorum
Bende öyle düşündüğüm için sordum doktorum kasık agrın olur dedı bunu soylememişti teşekkür ederimO zaman iğne yapmıştır. Bende sordum bugün sürekli uyuduğum için. Sanki uyku hapı almışım gibi sürekli yorgun hissettim.
Siz ne zaman vurdurdunuz acabaHatta şimdi farkettim göğüs ucu hassasiyeti başladı.
Dün gece 23:30 da vurdum. Yarın sabah 11:30 aşılamam olacak inşAllah.Siz ne zaman vurdurdunuz acaba
Normal diyorlar ya cnm bnde ilk kez vuruldum bnde de çok kasik ağrısı yaptıKızlar merhaba bugun sabah çatlatma iğnesi vuruldum öğleden sonra baş dönmem ve baş agrım başladı ılk kez vuruldum bu normelmi hala geçmedi
Canım benim çok teşekkür ederim inşallahSenin paylaşımlarını hep takip ettim. Sanada güneş olsun önümüzdeki ay,sende güzel haberlerini paylaş inşallah burdan yine
Canımmm inşallah senin deTez vakitte hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah
Hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallahDün gece 23:30 da vurdum. Yarın sabah 11:30 aşılamam olacak inşAllah.
Kasık agrım çok yok benım ya bakalım belkı sonrasında olurNormal diyorlar ya cnm bnde ilk kez vuruldum bnde de çok kasik ağrısı yaptı
Yaaa balimm saglik olsun üzülme bak bana dedin sen alma canınıBugün regl oldum bitanem ben de
Tatlım sen naptın ne durumdasinTez vakitte hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşallah
Aynı balım bacak ağrılarım devam sadece yarın regl günümTatlım sen naptın ne durumdasin
Güzel haberlerinizi alalım inşalllahŞimdi kan vereceğim sağlık ocağında iğneden sonra 13. Gün bugün bata 5 gün var bakalım ne olcak idrar testi halen negatif ☺
İnşllah canım ama idrarda yokken kanda çıkar mı bilemedim sanırım negatif gelebilir silikte olsa idrarda çıkardı benceGüzel haberlerinizi alalım inşalllah
Hadi inşallah haber verirsnŞimdi kan vereceğim sağlık ocağında iğneden sonra 13. Gün bugün bata 5 gün var bakalım ne olcak idrar testi halen negatif ☺
kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olurKızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?