Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu arada bebişim 2.975gr ve 49cm yerim ben onuuu
Doğana kadar 53cm falan olurmuş ve doğum kilosu 3.750 falan olabilirmiş yeri daralmış bebişimin o yüzden ittirebiliyor sadece tekme atıcak kadar yeri yokmuş

Selammm...

Özden pat diye yazıverince doğurmuş ayrıntılar daphnede diye şok oldum ... Maşallah kurtuldular hadi... Darısı diğer tüm hamişlerimizin başına... Onlar da inşallah kolaycacık doğuruverirler

Berroşla, batuş acale edince aklımız sende kaldı, merak ettik.. İyi olmana sevindim canım

tamam canım o zaman senden mesaj bekliyorum.

Jelo ; yine mi gittin kız işe gerçi ogün konuştuğumuzda sesin çok iyiydi kendini yorma yeter

Speedym iyiyim canım inanki,evet iyiydim aradığında hala aynı tempodayım yok yorulmuyorum yardımcım saolsun herşeyi getiriyor yanıma yerimden kalkmıyorum bugünde bitiriyim bu işleri inşallah bir daha gelmek zorunda kalmam,evde oğluşumla gün saymaya başlarız

Bu arada bebişim 2.975gr ve 49cm yerim ben onuuu
Doğana kadar 53cm falan olurmuş ve doğum kilosu 3.750 falan olabilirmiş yeri daralmış bebişimin o yüzden ittirebiliyor sadece tekme atıcak kadar yeri yokmuş

yazık yavruma ya hareket edecek yeri kalmadı
ocak ayına girde doğur artık onu da görelim 2013 yılının ilk bebeki olsun
1 ocak olmasın ama her yer trafik telaş olur

evet hizmet etsin onun yüzünden geliyorsun zaten
sonra da yat uzan keyif yap sonrası zaten uzun süre yorucu olacak

biri smillaya msj atsın pingunun telini benim 10 dk dolmamış

bu arada jeloo hoşgeldin merak etmiştik seni

ben de çok duygulandım bi tuhaf oldum yaa batu çok tatlı maşallah daha dün elifin karnındaydı bu yaaa çok güzel bi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…