- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.501
Kızlar selam geçmişe bakıyordumm
Ben iyiyim merak etmeyin dün doktor kontrolümüz vardı,bebiş iyi bende iyiyim nst'ye girdik sorun yok bizde
Ocak 11'i gibi gidicez doktora doğuma karar vericez,tabi oğluşum o zamana kadar beklerse
Herkes iyidir umarım giremedim forumada evde olunca annem yanımda iş yapıyor az çok yardım ediyorum bende,evdeyiz diye gelen gidende var,
Ahsen doğurmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah,
Pingu'da doğurmuş Allah analı babalı büyütsün maşallah,
Ne güzel bebişlerine kavuştular ne kadar mutlulardır şimdi
Ben bugün şirketteyim hesaplar kapanıcak işin içinden çıkamamışlar birde faturalar falan vardı ayarlıyamamışlar telefonda anlatmaktan sıkıldığım için gelmek zorunda kaldım,ama iyiyim merak etmeyin kızlarr
Bu arada bebişim 2.975gr ve 49cm yerim ben onuuu
Doğana kadar 53cm falan olurmuş ve doğum kilosu 3.750 falan olabilirmiş yeri daralmış bebişimin o yüzden ittirebiliyor sadece tekme atıcak kadar yeri yokmuş
tamam canım o zaman senden mesaj bekliyorum.
Jelo ; yine mi gittin kız işe gerçi ogün konuştuğumuzda sesin çok iyiydi kendini yorma yeter
Bu arada bebişim 2.975gr ve 49cm yerim ben onuuu
Doğana kadar 53cm falan olurmuş ve doğum kilosu 3.750 falan olabilirmiş yeri daralmış bebişimin o yüzden ittirebiliyor sadece tekme atıcak kadar yeri yokmuş
Speedym iyiyim canım inanki,evet iyiydim aradığında hala aynı tempodayımyok yorulmuyorum yardımcım saolsun herşeyi getiriyor yanıma yerimden kalkmıyorum bugünde bitiriyim bu işleri inşallah bir daha gelmek zorunda kalmam,evde oğluşumla gün saymaya başlarız
hanzade sen listeyi gönder. Istersen mail üzerinden gönder. Mailleri olana. Ya da birbirimize sıraya göre yollayalım.
ama ama ben göremiyorum
Çok duygulandım ya benMaşallah çok güzel bir bebek
Ben albüme ekleyeyim facebooktan göremeyenleri için :)
speedy herkese gönderir artık onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?