- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.521
evt ya çok tatlı maşallah hakkaten aynı babası
kızlar listeye bakın isimlerde yanlışlık yoktur inş. bildiğim kadarıyla yazdım
kızlar listeye bakın isimlerde yanlışlık yoktur inş. bildiğim kadarıyla yazdım
Anaammm özdn nasıl olmaz yazmış olmam lazım speedy ekleyip tekrar yollar msn herkese canım yaa
mesaj kutularınız dolu arkadaşlar
boşaltacam die listeyide sildim spedyyyyyyyyy :26::26::26::26:
sana yine yolladım
jelo
sofistike
snprlt
mesaj kutuları dolu
selam kızlarr
batuş bey dünyaya teşrif etmiş öyle sevindim ki.
2 gündür yatıyorum kızlar kalkamıyorum bile dua edin bana daha kötü olmayayım.ama herkes midemin bulanmasının bebeğin sağlıklı olduğuna işaret olduğunu söylüyor.hayırlısı bakalım.
bu arada hanzadem benim numaram sende vardı ama listede ben yokum bana da gelmedi liste ama ama ben hasta ve hamile bi bayanım diye mi unutttunuz beni
Boşalttım speedym mesaj kutumuu
Benim listede anormallik olmuş özdn aydasu ve miracle yok
düzeltip en baştan yolluyorum
Berroşla, batuş acale edince aklımız sende kaldı, merak ettik.. İyi olmana sevindim canım
uzun boylu olacak o zaman maşallah oğluşuna
yazık yavruma ya hareket edecek yeri kalmadı
ocak ayına girde doğur artıkonu da görelim 2013 yılının ilk bebeki olsun
1 ocak olmasın ama her yer trafik telaş olur
Aynen anlattıklarımı iyi anlasaydı karışmazdı burası,neyse çok iş yüklemişler yapamamış bugün hallediyim şu işleride bende rahat ediyim ,yarından itibaren keyif yapıcam artıkın,evet hizmet etsin onun yüzünden geliyorsun zaten
sonra da yat uzan keyif yap sonrası zaten uzun süre yorucu olacak
Yeri daralmış teyzesi artık sadece itekliyor annesinişu ocak ayını bir görseydik artık tarih farketmez
1 Ocak olmasın speedym aman habiraz daha ilerisi olsun
Hastaneye nasıl gideriz bilmem
Aynen anlattıklarımı iyi anlasaydı karışmazdı burası,neyse çok iş yüklemişler yapamamış bugün hallediyim şu işleride bende rahat ediyim ,yarından itibaren keyif yapıcam artıkın,
Vafim iyiyim canım merak etme,zaten speedym arıyor soruyor doğurursam ondan alırsınız haberii
İnşallah sağlığıda yerinde olsun başka birşey istemem,
Yeri daralmış teyzesi artık sadece itekliyor annesinişu ocak ayını bir görseydik artık tarih farketmez
1 Ocak olmasın speedym aman habiraz daha ilerisi olsun
Hastaneye nasıl gideriz bilmem
Aynen anlattıklarımı iyi anlasaydı karışmazdı burası,neyse çok iş yüklemişler yapamamış bugün hallediyim şu işleride bende rahat ediyim ,yarından itibaren keyif yapıcam artıkın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?