Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebekler doğduklarında neden ağlarmış biliyomusunuz?

oksijen ciğerlere girince yakarmış ondan ağlarlarmış yavrular

sorma, bende öyle bi gaza geldim ki hamile kalmadan direk doğurasım

berroş ve batuştan sonra öyle bir heveslendim ki, inşallah bekletmeden gelir bebişim

amin canım inşallah bekletmez hemencik gelir batuş öyle gelmişti biliyorsun

senden sonra daphneden alırız güzel haber 2013 bereketli geçecek çitlenbikte güzel haber verir inşallah

smilladan daphneden ve vafide arka arkaya hbr alıcaz bu gaza dayanamayan speedy ve landfloves yaza girmeden ilkbaharda hamiş hbri verecek bize sonra da benim onlardan ne eksiğim var deyip sonbaharda patlatıcam bebişi ve sürprizzzz chitlenbikte beni yalnız bırakmak istememiş......

özdn in nesi eksik onunda tedavisi bitmiş olur araya bi yere sıkışır sniperelitle birlikte yazın olabilir mesela

Son düzenleme:

hikaye gibi olmuş bizim maddi durumlar iyi gider ise eylül gibi çalışmaya başlarız sanırım
2013 sonunda güzel haber verebilirim

Evrene güzel mesajlar iletmek lazım

şimdi kuzenimle konuştum 45 günlük bebeği...sesi nasıl yorgun nasıl uykulu geliyo

saatte 1 emziriyomuş gece gündüzzzzz allahımmm

Çok güzel yazmışsın batusu görünce esimi watsapp fan taciz ediyorummmm :)))

Evet bebişler için zor yerleri dar hareket alanı kısıtlı olunca dar alanda kısa paşlaşma durumu oluyorr
Hehe Sen doğurucaksın öylemi speedym hadi bakalım,bellimi olur 2013'de sürpriz bir haberde senden gelirr
Ben yokum diye yüklenmişler anlattım bugün zatenn sevgili patronlarıma anlarlarsa kendileri bilirler doğum iznimi yarıda kesemem diye sinyalleri verdimm

İçimden bir ses biz daha yılbaşının rehavetini atamadan sendende haber alıcaz gibi geliyor, sanki bi dahaki h.sonuna doğru

Vafim aman ha aman, yılbaşı geçsin bir ayın 15'i falan olsun daha hazır değilim ben

canım inşallah bu durum çok uzun sürmez, sende bu bulantılardan kısa sürede kurtulursun..

inş vafim öyle olur 70 yaşında nine gibiyim azıcık iş yapıyorum yatıyorum

sipidim benim numara yanlış olmuş ben doğrusunu atıyorum canım sana

sen yoktun tabi son zamanlarda artık istiyorum bebek tabi bu durumdan eşimin haberi yok
ben öyle kendi kendime istiyorum. çünkü şuanda o istese bile olmaz.. maddi açıdan eşimin işlerini halletmesi lazım
bu kadar beklemişiz bi 6*7 ay daha bekleriz
öyle bişey olursa direk seni arraım zaten

aynen ya kızı bunaltıp ondan da olmasınlar

Şuanda herkese yolladım

Miracle cebi yalnış olduğu için son olarak onu cebini ayrı bir daha yolladım.

Şuanda burada olmayanlar bi gelecek KK da benden bir sürü mesaj

sofistike ve sniperlt mesaj kutusu dolu bunun dışında bana yollamadınız diyen var ise haberim olsun

Speddy benim nodada yanlislik var canim tabletten yaziyom zzorlaniyim burdan yazayim dedim nonun basi yanlis sadece 0507 olacak canim. Kizlar hepinizi opuyom bu arada batusu gordum epey aglatti beni sipa

Speddy benim nodada yanlislik var canim tabletten yaziyom zzorlaniyim burdan yazayim dedim nonun basi yanlis sadece 0507 olacak canim. Kizlar hepinizi opuyom bu arada batusu gordum epey aglatti beni sipa

Tamam canım bunu mesaj yolladıklarım görmştür zaten. değiştirrker yeniden mesaj atıp kafa karıştrmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…