- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.561
Vafim aman ha aman,yılbaşı geçsin bir ayın 15'i falan olsun daha hazır değilim ben
inş vafim öyle olur 70 yaşında nine gibiyim azıcık iş yapıyorum yatıyorum
sipidim benim numara yanlış olmuş ben doğrusunu atıyorum canım sana
landfloves canım bence listeye doğum yapanların tarihlerini de eklesen daha güzel olur sanki
kızlar bşy sorucam ya ben akşam yayla çorbası ve kuşbaşılı bulgur pilavı yanına da salata yaptım
şimdi ben yıllardır yaparım bulgur pilavını çok severim çok da güzel kıvamında olur çok beğenirler ama göz kararı yapıyorum
akşam foto da çektim tarifini vericem çok kolay ama ölçüsünü bilmiyorum bulgurun ölçüsü nasıl olur pirinç gibi mi ona göre yazarım tarifini sizin ölçüye göre ilave olarak et var sadece
ben hiç bulgur pilavı yapmadım.tarif verinde yapayım bugün..içine ne koyuyosunuz?soğan,domates,biber???
soğanları yemeklik doğruyorum,bazen küçük küçük doğranmış biberde koyuyorum,yağla kavuruyorum,sonra domates rendesi koyuyorum 2-3 çevirdikten sonra bulguruda koyup biraz kavuruyorum..Sonra sıcak su koyuyorum 1 e 2 ölçü olarak,bulgurlar suyu çekene kadar pişiriyorum, o kadar
çok kolaymış bugün yaparım pek sevmem ben bulgur pilavını ama eşim sever...
birde ben geçen markette gördüm dayanamadım aldım 1 kg damla çikolatane yapacaksam sanki pastanem var..onunlada bişey yapmam lazım..damla çikolatalı kurabiyemi yapsam nette var birsürü tarif
çok kolaymış bugün yaparım pek sevmem ben bulgur pilavını ama eşim sever...
Birde ben geçen markette gördüm dayanamadım aldım 1 kg damla çikolataNe yapacaksam sanki pastanem var..onunlada bişey yapmam lazım..damla çikolatalı kurabiyemi yapsam nette var birsürü tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?