Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kizlar numaramin dogrusunu okuyanlar mesaji begensin olur mu esime tripliyim almiyom onun pc cini tablettende cok zor yaziyom size gelen nodaki ilk kisim 0507 olacak

çok sıkıldım eşim bugün dükkana bakıyo bağcılarda yanına çağırdı beni oraya gidicembelki büfeye geçer orda yeriz yemeğimizi dünden yemeğim var gerçi

landfloves canım bence listeye doğum yapanların tarihlerini de eklesen daha güzel olur sanki

merhaba kızlaaaar annemdeyim, yolda gelirken elifi aradım sesi çok iyi geliyordu, dün akşamda aramıştım kardeşi açmıştı teli ablam uyuyor bekliyoruz demişti çok heyecanlandım.. gecede batuyu rüyamda gördüm tlfda elife anlattım oda tam gördüğün gibi bir bebek dedi, şimdide faceden fotosunu gördüm gerçekten baya benzerini görmüşüm ama benim gördüğüm 2-3 aylıktı sanırım.. maşşallah çok tatlı birşey gerçekten. çok fena gaza geldim bende yaa.

kızlar bşy sorucam ya ben akşam yayla çorbası ve kuşbaşılı bulgur pilavı yanına da salata yaptım

şimdi ben yıllardır yaparım bulgur pilavını çok severim çok da güzel kıvamında olur çok beğenirler ama göz kararı yapıyorum
akşam foto da çektim tarifini vericem çok kolay ama ölçüsünü bilmiyorum bulgurun ölçüsü nasıl olur pirinç gibi mi ona göre yazarım tarifini sizin ölçüye göre ilave olarak et var sadece

1 bardağa bir bardak canım

öle biliyorum

ben rasgele boşaltıyorum bulguru suyu da aynı şekilde keyfime göre bi karıştırıyorum yeter diyorum yetiyo zaten

kızlar ben diyet gruplarına takılıyorum artık

zayıflama iksiri diye bişey yazıyor alttan ben onu ne diye konuyorum tahmin edin

zayıflama kısırı

ben hiç bulgur pilavı yapmadım.tarif verinde yapayım bugün..içine ne koyuyosunuz?soğan,domates,biber???

soğanları yemeklik doğruyorum,bazen küçük küçük doğranmış biberde koyuyorum,yağla kavuruyorum,sonra domates rendesi koyuyorum 2-3 çevirdikten sonra bulguruda koyup biraz kavuruyorum..Sonra sıcak su koyuyorum 1 e 2 ölçü olarak,bulgurlar suyu çekene kadar pişiriyorum, o kadar

çok kolaymış bugün yaparım pek sevmem ben bulgur pilavını ama eşim sever...

birde ben geçen markette gördüm dayanamadım aldım 1 kg damla çikolata ne yapacaksam sanki pastanem var..onunlada bişey yapmam lazım..damla çikolatalı kurabiyemi yapsam nette var birsürü tarif

aslında bende sevmem, eşim seviyor bide hep aynı şeyleri yapmaktansa değişiklik olsun diye yapıyorum..

keklere de koyabilirsin canım ben de alıyorum çikolata toplarına bile koyuyorum azar azar

ben bulgur pilavını çok severim alışkanlık heralde bizim oralarda bulgur yenir

kızlar yeni anne elif ile konuştum hastanden cıkıyormuş şimdi

bebekte uyuyormuş

meme ememiş kuzu daha

elifin sadece dikişleri ağrıyormuş başka yokmuş sıkıntısı

ayy çok iyiydi

BULGUR pilavını bende severim pirinç pilavından daha yararlı :125: ama yaparken hiç ölçmem canım nasık isterse de öyle yaparım

damla çikolata ile harika kek oluyor ben bazen avcuma alıpta yiyorum.

zayıflama kısırı sen iyisi akşama bir kısır yap öyle başla rejime canın istemiş belli :125:

yanıma arkadaş geldi şimdi kahve almaya gitti de rahat ettim birlikte proje kontrol ediyoruz

Son düzenleme:
kızlar teknolojik telefonlar hakkında bilginiz varmı?hanzade kocan biliyordur.

doğum günümde tlf aldırıcam kocama..

iphone 4 (5 çok pahalı)
samsung galaxy s3
samsung galaxy not 2
nokia lumia 920

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…