Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar teknolojik telefonlar hakkında bilginiz varmı?hanzade kocan biliyordur.

doğum günümde tlf aldırıcam kocama..

iphone 4 (5 çok pahalı)
samsung galaxy s3
samsung galaxy not 2
nokia lumia 920

galaksi tam kadın telefonu

ben memnunum tavsiye ederim

fiyatına düşmüştür artık

Galxy s3 canım bence
ıphone da güzel ama s3 daha zarif hem de çok iyi olduğunu söylüyolar ı phone lar da donuyo özellikle 4 s olanlar 4 bile s den daha iyi o konuda

bence 2-3 hafta sonra bişeyin kalmıycak,ilk aylarda çok yorma kendini zaten canım, bırak eşin yapsın

inş canım öyle olur.değil yorulmak kafamı kaldıramıyorum ki vafim

valla kocacığım saolsun etrafımda dört dönüyor her akşam bi yere yemeğe gidiyoruz bugün sıra kayınvalidelerde yarın babaannem pazar annemlere yoksa mutfağa bile giremiyorum

az önce çıktım dolaştım biraz iyi geldi.cumartesi arkadaşımın doğum günü var kokoş yaş pasta yapacağım onun malzemelerini aldım geldim .

s3 mü var sende? teknosada 1600 tl idi.yorumlara bakıyorum s3 ile alakalı.donuyor,karşıya ses gitmiyor fln yazıyo.birde düşünce ekran kırılıyormuş

s 3 canım

ama düşen her telefon kırılır kapları var onlardan kullanırsın ben birde ekranı kaplattım çamtamda ekranda çizilmiyor ,

şu ana kadar hiç donmadı

biraz alışması zor bilr telefon o kadar

ama ben samsungun çok eski bir modelinden bu tele geçtim haliyle afalladım

Son düzenleme:
Selam kizlarrr gecmisi okuyamadan araya daldım yine :) sabahtan beri hastanedeydik sonuclar çıktı berbat durumda tabi, haftaya biyopsi için hastaneye yatacak esim. Sonra ilaç tedavisi vs başlanacak. Geldikten sonrada temizliğe giriştim daha yeni oturdum. Facebook bakım dedim bizim kızlar bı bebisin resmine yorum yapmissssBide baktım ki batuş dogmussss nasıl sEvindim ya pingu nasıl çıktımı hastaneden bebisko nasıl , normalim sezeryanmi kısaca biri özet gecsinnnn nolur

Son düzenleme:

ben çok fazla telefon düşürürüm.o yüzden önemli benim için.bende şu an nokia e71 var.okadar düşmesine rağmen çizikler var ekran parçalanmadı..nette biri test etmiş.ıphone ve s 3 ü atıyor yukardan aşağı belli yoksekliklerden,iphone çizildi,s3 tuz buz oldu

pingu da batu da çok iyimiş maşallah bugün hastaneden çıkıyomuş hatta siyahdenizcim size de geçmiş olsun

smilla kararlısın teli düşüp parçalayacan illa

siyahdeniz telini bana msj atar msn liste yaptık herkesin telini herkese gönderiyoruz sana da gönderelim bazen merak ediyoruz

LUMİA VE S3 ARASINDA KALDIM GÖNLÜM S3 DİYOR AMA BANA KALSA LUMİA DAHA TEKNOLOJİK

s3 kullanan 2 arkadaşım şikayetçi birisi şarjından diğer ise titreşimden bozulmuş.

fiyatı da 1400 civarında düşmüş eşimde bana doğum günümde alacakmş nisana da çok var

şimdi galaxy note 2 ye taktım onu inceliyorum,biraz büyük ama tabletin küçülmüş hali diyorlar

Hanzade vafi sagolun canlar...eee biri yazsaydı yaw pingunun nasıl doğurduğunu

6 cm açıklıkla gitmiş sonra suni sancı vermişler.4 saat baya sancı çekmiş zor olmuş o kısım.sonra batu bebek doğmuş,dikişleri var,onlar acıyo şu anda ha bide dikişler atılırken bayıltmışlar

çok hızlı anlattım

Hanzade vafi sagolun canlar...eee biri yazsaydı yaw pingunun nasıl doğurduğunu

sabaha karşı 4 gibi doğurmuş canım 4 saat kadar sancı çekmiş sanırım 6 cm açılması olmuş suni sancı vermişler bebeğin kafası çıktıktan sonra pinguyu uyutmuşlar sebebini bilmiyoruz ama
çok iyiler ikisi de biz de bu kadar biliyoruz

Kızlar nasılsınız ay çok yoruldum bugün ancak mola yaptık pınguda doğum yapmış ay maşallah bana özelden numaralarınızi atın kızlar böyle zor oluyo bazen nete giremiyorum pingunun numarasını yazar misiniz onuda mola bitmeden arayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…