Eylül dostluğumuza burada devam (:

ya eltimi aradım bende sabah 9.30 dan beri suni sancı veriyolar,bebek doğum kanalına yeni girmiş daha..ne zor yaa allah herkese kolay doğum nasip etsin..kaynıma soruyorum kaç cm açılmış die oda utanıyo heralde cevap veremedi

evet kızlar menüleri alalım bakalım benim bugün yemek derdim yok gerçi ama olsun

batu bebeği mıncıklayasım var şu an

ayrıca ahsen hala dönmedi berranın fotosunu koysa artık

yaza kalmasın ay şubat mart gibi olsun çok heveslendim bugün bi arkadaşa gittim orda da vardı 1 yaşlarında 2 cimcime allahım nasıl tatlılar bakıp bakıp durdum onlara öylece

batuşş gelmiş yaaaa. facede gördüm çok çok tatlı yaaa gün boyu giremedim geçmişide okuyacak vaktim yoktu şüpheye düştüm acaba ne zaman doğdu arasam mı aramasam mı diye. aradım uyuyomuş ikiside, kardeşi çıktı. ay valla görünce gözlerim doldu. ne güzel bi duygudur... sabırsızlanıyorum artıkkk benim yavruşumda gelsin.

maşşallah normal doğum yapmış pingu. çok kolay olmamış ama geçmiş gitmiş hatırlamaz bile. inşallah bizde kolay bi normal doğum yaşarız.
bende bugün dr daydım bu sefer devlet hastanesine gittim aman bi dahada asla gitmemmmm. 5 6 kadını birden alıyolar 2 dk ultrason sürmüyo dr suratsızzz, jeli silmek içinde 1 tanecik peçete veriyolar ha bi de koridorda eşleriyle bekleyen kocaları kovuyolar kadınlar rahatsız oluyolarmış... eşimin cinleri tepesine çıktı ama uçuş raporu lazımdı aldım onun için gitmiştik zaten trabzona gider gitmez drum bekliyo ona gidicez.

speedy bana tekrar atarmısın canım dediğin gibi mesaj kutum dolmuş..

selamlar canlarım ciğerlerim hepinizi çok özledim
sizlere inanamıyorum ya ilginiz alakanız merakınız sevginiz vefanız için diyecek söz bulamıyorum hepinizi çok seviyorum

dün hastahaneden çıktık evimizdeyiz artık, aksi giden bir kaç şey var ama aşıcaz inş.
telefonlarınıza bakamıyorm çünkü berrada sarılık başşlangıcı var ve her saat başı emziriyorum
berra uyumayı tercih ediyor, onu uyandırmak ayıltmak derken nerdeyse zamanımın tamamı onun beslenmesine gidiyor şaka gibi
onun dışında benim memelerim yara oldu tabi bu kadar emmeye
sezeryanın aman aman bir zorluğunu görmedim sadece dikişlerim hala acıyor ama gün geçtikçe daa da düzeliyor hamdolsun

kızlar hissettiklerime hiç değinmiyorum, inanın mümkün değil bir kaç cümeye sığdıramam ama hberler bunlar
mera ettiğinizi bildiğim için geldim
tekrar gelicem inş
jelo ve elifi merak ediyorum
geçmişi azcık okuyayım

kızlar batu doğudu muuuuuuuuuuuuuuu
aman allahım rabbime şükürler olsun ayy çok duygulandım şuan ya inanamıyorum ağlıyorum

ahseeeeeeeeeeeeeeeeennnn
Taze anneeeee
canım benım ıyıkı geldın yazdın hepımız cok merak ettık senı

senın de berranında ıyı olmasına cok sevındım canım
ufak tefek seyler de sınavınız olsun Rabbım baska zorluk gostermesın

ahsen
berrayı soyle koklaya koklaya bızım ıcın de opsen ya gıdısından
ay ben cok duygusallastım ya aglıyom yıne

musaıt olunca prensesımızı de goster bıze emı hatta gır daphenden batusumuzu da gor

ahsen yaaa

ahseeen beraayı gordum ay masallah kuzucuguma ya bu nasıl bır guzellık
Rabbım bagıslasın sıze

kelımeler dugumlendı bogazımda oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…