Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsencimm hoş geldin canım yaa. çok merak ettik senide berramızıda. iyi ki geldin bizi habersiz bırakmadın
olsun canım bi kaç küçük sıkıntı tuzu biberi olsun artık. berrayı merak ediyoruzzzzzz bu arada. öp yerimize minik meleğini bol bol ohh ne güzel kokuyodur o şimdiii. içim gitti içimmm resmen yaa. kendinize iyi bakın. fırsat buldukça bizi haberdar et canım çok telle arayıp taciz etmek istemiyoruz

ahseeennn maşallah ne güzel herşey bitti prensesin kollarında..
canım çok geçmiş olsun.bebeğinizle bir ömür boyu mutlu huzurlu olsun..
berramızda ne tatlıdır Allahım elma yanaklım

sürekli b.sayardan kalkmak zorunda kalıyorum kızlar foto koyabildim sonunda bir t<ne şimdilik
sonradan eklicem tabi fırsat buldukça

Ahseeeeeeennn hoşgeldin tatlım çok şükür iyisin merak ettik seni, berra nasıl iyidir tabi annesnn kucağnda nasıl süper bir duygdr şu anda bn bile heycan yaptım bak yazamadım

Yarabbim maşallah nasıl güzel bir bebektir bu ama inanmıyorum ayyy teyzesi yesin öpsün onu off ahsen bizim yermzde kokla öp onu bayıldımm ağlıcamm

Ahsen Berra'ya bayıldm... Ne kadar güzel yaaa
Pingunun batuşu da öylee

Ne kadar güzel...Benim de olsa keşke demeye başladımm

Aaass ahsenn

Canim kizin cok guzell masallah tahtida bahtida guzel olsun.

Batuda dogdu ahsen daphnenin albumunde var oda cok tatli

Telin kapali konusamadim seninle
Gecmis olsun berramiza

ahsenimmmm hoşgeldin kuzum.

öncelikle hem sana hem de berra prensese maşallah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

berranın resmini görünce hem ben kocam ağladık bizim de olucak rabbim izin verirse diye.

rabbim her isteyene bu duyguları yaşatsın inş.

sarılık da en kısa zamanda geçer inş her bebekte oluyo senin de çok iyi bildiğin üzere kuzum.

ee tabi emicek annesini kocaman kız olucak inş.

bizim yerimize de kokla cennet kokulunu...

bi an önce pingum da gelse de içimiz rahatlasa

günaydın kızlar
Ahsen hepimiiz dünden beri batu ve berra yı gördükçe duygulanıyoruz siz tarifi imkansız duygular yaşıyosunuz biz de teyze olmanın sevincini. Telin kapalı olduğu için ulaşamadım bende Allah analı babalı sağlıklı güpgüzel günleri olsun inşallah

günaydın kızlar

bugün cuma ve sonra 4 gün tatil insallah pazartesi tatil mi bugün belli olucak normalde yarım gün müş ama onu tam gün yaparlar insallahhhh

ozdn yaparlar canım inş pazartesiyi tatil
yılbaşında bize arkadaşlar gelcek ailelerimizden hariç ilk defa yemekli misafir ağırlıycam her türlü önerinize açığım

günaydın kızlar

bugün cuma ve sonra 4 gün tatil insallah pazartesi tatil mi bugün belli olucak normalde yarım gün müş ama onu tam gün yaparlar insallahhhh

ben yılbaşı günü hatta ertesi günü de çalışıyorum hem de çok yoğun oluyo bu sefer konuşup ertesi gün gelmemeyi düşünüyorum kafa 1 milyon oluyo çünkü

Ahsenim maşallah çok tatlı prensesimiz. Tabi batuşda öyle. Maşallah eylül gelinleri bol aşklı bol vitaminli güzel bebekler yapıyorlar Bu hafta o kadar çok etkilendim ki kuzucuklardan dün gece rüyamda bir oğlum olmuştu Eşime anlatıyorum gece çok istiyorsun artık sende diyor Bu günde ofiste saçma sapan gereksiz bir yılbaşı partisi var. Akşam kaçta çıkarız belli değil. Öğleden sonra başlayacakmış.

ben yılbaşı günü hatta ertesi günü de çalışıyorum hem de çok yoğun oluyo bu sefer konuşup ertesi gün gelmemeyi düşünüyorum kafa 1 milyon oluyo çünkü

sizin patron kafayı yedi iyicene yaptığı haksızlık

eee o zaman fazla mesai verecek size

haftada 45 saatten çok çalışırsanız fazla çalışma olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…