- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.641
Ahsenim maşallah çok tatlı prensesimiz. Tabi batuşda öyle. Maşallah eylül gelinleri bol aşklı bol vitaminli güzel bebekler yapıyorlarBu hafta o kadar çok etkilendim ki kuzucuklardan dün gece rüyamda bir oğlum olmuştu Eşime anlatıyorum gece çok istiyorsun artık sende diyor Bu günde ofiste saçma sapan gereksiz bir yılbaşı partisi var. Akşam kaçta çıkarız belli değil. Öğleden sonra başlayacakmış.
ben yılbaşı günü hatta ertesi günü de çalışıyorumhem de çok yoğun oluyo bu sefer konuşup ertesi gün gelmemeyi düşünüyorum kafa 1 milyon oluyo çünkü
öğleden sonra mı başlayacak
kim organize ettiyse bunu gerçekten zeki insanmış
PatronNeyse ne kadar erken başlarsa o kadar erken biter. Hiç hoşlanımyorum. Sigara alkol her şey serbest. İçip içip sapıtacak çalışma arkadaşlarına sahibim. Sigara dumanıda cabası.
Hanzade gerçekten gıcık ötesi bir patronun var. Yani böyle ıslak sopayla ağzını burnunu dağıtacaksın
Bu arada bizim patrona 2 kadeh içirdikten sonra pazartesi günü gelmeyelim diye gazı verecek pazarlama müdürümüz. Dün şirket personeli olarak konuşup bu hayin planı yaptık. Zaten yarım günlüğüne geliniyor o yarım günde boşu boşuna gelmeye ne gerek var. Zaten keyfi yerinde olunca ondan tatlısı yok ne istesen yapıyor. Canım patronum benim
işyerinde içkimi içilirmiş senin patronda hanzadeninkinin tam zıttı
bizim yeğende geldi dün gece...tam 15 saat sürdü hastanede süreç...kız mahvolmuş hiç uyumamış daha..bu hafta aldığım 4.doğum haberi
bizim ofisin yılbaşı planı bu şekilde
akşam iş çıkışı caddebostan sahili inip önce sıcak saraplarımızı içip sonrada dilek fenerlerimizi gökyüzüne salacağız sonra kapanış herkes evlere
oda değişikmiş
sizin patron kafayı yedi iyicene yaptığı haksızlık
eee o zaman fazla mesai verecek size
haftada 45 saatten çok çalışırsanız fazla çalışma olur
benim eşim evlenmeden 1 sene öncesi ist da çalışıyordu.böle bi yılbaşı günü ben bilet aldım süpriz yapıcam.ama hiç bilmiyorum ist un i sini..netten araştırdım fln..uçaktan indim..akşam saat 9-10 ..havaalanından kendimi bi otobüse attım,sora sora bi yerde indim..sonra taksiye bindim adresi verdim...taksicide diyor abla burası ist bilmediğini belli etmemen lazım...neyse buldum evi,eşim beni görünce neye uğradığını şaşırdı....tam bir delilikti benim için...aklıma geldi yılbaşı diyince
muhasebeci olarak bütün haklarını bilip kullanamıyor olmak gıcık ötesi mesai mi o ne ki
kız adam kendi de öyle içki kullanıyo alkolle arası çok iyi ama yılbaşı ertesi kendi de geliyo diğer personel yılbaşı saati bile çalışıyolar mecburen 24 ssaat açığız ertesi gün ayın 1 i fatura kesme günü oluyo
şimdi galaxy note 2 ye taktım onu inceliyorum,biraz büyük ama tabletin küçülmüş hali diyorlar
SABAH ahseni görünce geçmişi falan unuttum ben ya
alırsan yorumlarını bekliyorum benim aklım S3ten yana ama bakalım.
eşim doğum gününde alacağım diyor
geçmiş olsn cnm ya iyi o anda toplamışsın hemen yinede..dün teknosaya gittim..note 2 daha çok aklıma yattı gibi,kalemle yazdım msjı algıladı fln..kocaman ama sonuçta cepte taşımıyorum hiçbir zaman çanta var..
HANZADE sana msj atcaktım ya ben unuttum sordunmu eşine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?