Eylül dostluğumuza burada devam (:

öğleden sonra mı başlayacak

kim organize ettiyse bunu gerçekten zeki insanmış

bizim yeğende geldi dün gece...tam 15 saat sürdü hastanede süreç...kız mahvolmuş hiç uyumamış daha..bu hafta aldığım 4.doğum haberi

öğleden sonra mı başlayacak

kim organize ettiyse bunu gerçekten zeki insanmış

Patron Neyse ne kadar erken başlarsa o kadar erken biter. Hiç hoşlanımyorum. Sigara alkol her şey serbest. İçip içip sapıtacak çalışma arkadaşlarına sahibim. Sigara dumanıda cabası.

Hanzade gerçekten gıcık ötesi bir patronun var. Yani böyle ıslak sopayla ağzını burnunu dağıtacaksın

Bu arada bizim patrona 2 kadeh içirdikten sonra pazartesi günü gelmeyelim diye gazı verecek pazarlama müdürümüz. Dün şirket personeli olarak konuşup bu hayin planı yaptık. Zaten yarım günlüğüne geliniyor o yarım günde boşu boşuna gelmeye ne gerek var. Zaten keyfi yerinde olunca ondan tatlısı yok ne istesen yapıyor. Canım patronum benim

işyerinde içkimi içilirmiş senin patronda hanzadeninkinin tam zıttı

bizim ofisin yılbaşı planı bu şekilde

akşam iş çıkışı caddebostan sahili inip önce sıcak saraplarımızı içip sonrada dilek fenerlerimizi gökyüzüne salacağız sonra kapanış herkes evlere

bizim yeğende geldi dün gece...tam 15 saat sürdü hastanede süreç...kız mahvolmuş hiç uyumamış daha..bu hafta aldığım 4.doğum haberi

ufff çok zor ben artık sinirden vazgeçtim doğurmuyorum derdim

Bizim ki içer. Zaten haftanın 1 bilemedin 2 günü 3-4 saatliğine geliyor ofise onun dışında hep evde ve sürekli viski içiyor paşam. Benle telefonda konuşurken yardımcısına bir kadeh viski daha yanınada ayva getir falan diyor Ayyaş mıdır nedir bende anlamadım. Yılbaşı hediyeleride hazırlamış. Çikin çikin çuvallar almış içinede ne koyduysa artık

benim eşim evlenmeden 1 sene öncesi ist da çalışıyordu.böle bi yılbaşı günü ben bilet aldım süpriz yapıcam.ama hiç bilmiyorum ist un i sini..netten araştırdım fln..uçaktan indim..akşam saat 9-10 ..havaalanından kendimi bi otobüse attım,sora sora bi yerde indim..sonra taksiye bindim adresi verdim...taksicide diyor abla burası ist bilmediğini belli etmemen lazım...neyse buldum evi,eşim beni görünce neye uğradığını şaşırdı....tam bir delilikti benim için...aklıma geldi yılbaşı diyince

sizin patron kafayı yedi iyicene yaptığı haksızlık

eee o zaman fazla mesai verecek size

haftada 45 saatten çok çalışırsanız fazla çalışma olur

muhasebeci olarak bütün haklarını bilip kullanamıyor olmak gıcık ötesi mesai mi o ne ki

kız adam kendi de öyle içki kullanıyo alkolle arası çok iyi ama yılbaşı ertesi kendi de geliyo diğer personel yılbaşı saati bile çalışıyolar mecburen 24 ssaat açığız ertesi gün ayın 1 i fatura kesme günü oluyo

Adam şok olmuştur ama çok güzel bir süpriz

Hanzade bence sen sektör değiştir kuzum valla çok zor ya, hem elinde mesleğin var rahatlıkla is bulursun. Keske birinci evlilik yıldönümün geçmeden istifa edip tazminatinida alıp çıksaydın.

Bizim bu yıl parti yok bizim parti zaten azar il geçiyor alıyor karşısına herkes saydırıyor adı yılbaşı partsi işte:

----------

dün akşam 9 da çıktık arkadşala eve bırakmadan patrondan dosya almaya gittik evi dimdik yokuşta
neyse bu arabayı park etti gitti evine dosya alıp inecek
bi baktım araba milim milim arkaya kayıyor nasıl inip el freninin kolu yukarı kaldırdığımı hatırlamıyorum. sonra baktım hala kayıyor ama binemedim bile arabaya. adamın tekini çevirdim bende çok kuvvetli çekememişim öyle durdu araba salak ya arabayı öyle bırakmş farkedipte inmesem yokuştan kayar direk caaddeye oradan da sahile artık Allah korudu

Günaydın kızlarr
berroşun fotoğrafını gördüm bende çok tatlıı yaaa batu da berra da nekadar tatlı uyuyolar maşallah onlara

Günaydın hanımlar
Batu be Berra bebek hep rüyalarımdaydı içimde kaldı rüyada sevdim telefonuna kaydettim eşimle bakıp duruyoruz dudişlere bak şu tatlılığa bak diye
Yılbaşı programları konşlmş bn annemde pijamalarımla takılcam, bnm eşim alkol kullanmaz bu yzden babamda kullanamıcak hem artık yaşlandı o göbekle zor
Yarında annemle eminönüne gidicez havuzlu hana maksat gezmek bebe eşyalarına bakıcaz
Telefon konusu açılmş ozdn sen samsung mu kullanıyordun ndmse iphone kalmş aklımda, bn iphone 4s kullanıyrum ve gayet memnunum hiç donma zart zurt yapmadı, şimdi eşim iphone 5 e geçti hevslydm alıcaktım ama baktım gereksiz sadece 1 parmk daha uzun ve ince, kamersı daha iyi ve hızlı göze çarpan önmli özellikler bunlar çok mydana çıkarsa kocamn elinden alırım, samsung oldum olası kullanamam hemen bozuluyrmş gbi geliyor geçn kuzenm aldı pişman oldu kocaman nereme koysam diyor smillacım dediğin gbi bnm telfn nerelerden düştü yuvarlndı ama maş bişi yok yani bn 4s tavsiye ederim.

SABAH ahseni görünce geçmişi falan unuttum ben ya

alırsan yorumlarını bekliyorum benim aklım S3ten yana ama bakalım.
eşim doğum gününde alacağım diyor

geçmiş olsn cnm ya iyi o anda toplamışsın hemen yinede..dün teknosaya gittim..note 2 daha çok aklıma yattı gibi,kalemle yazdım msjı algıladı fln..kocaman ama sonuçta cepte taşımıyorum hiçbir zaman çanta var..

HANZADE sana msj atcaktım ya ben unuttum sordunmu eşine???

Sağol canım bir anda geldim kendime..

onu hiç incelemedim. Note 2 bende bi gittiğimde bakarım onun fiyatı nasıl peki xtra özelliği ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…