- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.661
Sağol canım bir anda geldim kendime..
onu hiç incelemedim. Note 2 bende bi gittiğimde bakarım onun fiyatı nasıl peki xtra özelliği ne ?
2 işlemi aynı anada yapabiliyosun,kalemle yazabiliyosun.4 çekirdekli,2 gb ram oldugu için android sistemi kasmıyormuş,birde s3 e göre şarjı daha uzun gidiyor
Note 2 nin en güzel özelliği hanımlar msjları el yazınızla kalemle bile yazsanız çok net algılıyor yalnız dejavantjı çok çok büyük tek elle kullanmak imkansz onuda baya inceledim aklım kaymadı değil ama dediğim gbi kuzenin tek derdi nereme sığdırsamhele dayımın tüm ceket ceplerini delmiş yine geçti nokia metalik telfnuna erkekler için durum daha zor fyatıda 1250 ye geçen eşim bulmştu hatta alsammı oldu 5 yerine sonra yolumdan şaşmasam daha iyi dedi
selamlar canlarım ciğerlerim hepinizi çok özledim
sizlere inanamıyorum ya ilginiz alakanız merakınız sevginiz vefanız için diyecek söz bulamıyorum hepinizi çok seviyorum
dün hastahaneden çıktık evimizdeyiz artık, aksi giden bir kaç şey var ama aşıcaz inş.
telefonlarınıza bakamıyorm çünkü berrada sarılık başşlangıcı var ve her saat başı emziriyorum
berra uyumayı tercih ediyor, onu uyandırmak ayıltmak derken nerdeyse zamanımın tamamı onun beslenmesine gidiyor şaka gibi
onun dışında benim memelerim yara oldu tabi bu kadar emmeye
sezeryanın aman aman bir zorluğunu görmedim sadece dikişlerim hala acıyor ama gün geçtikçe daa da düzeliyor hamdolsun
kızlar hissettiklerime hiç değinmiyorum, inanın mümkün değil bir kaç cümeye sığdıramam ama hberler bunlar
mera ettiğinizi bildiğim için geldim
tekrar gelicem inş
jelo ve elifi merak ediyorum
geçmişi azcık okuyayım
gunaydın kızlar bı uyudum bı uyandım
en son kapı sesıyle kalktım
bılıyonuz mu ben aserdımama malesef asla burda olmayan bırseye
canım annem tee ızmırden yolladı, ruyama kadar gırmıstı
speddy canm gecmıs olsun, ne dıkkatsızmıs ya adam...
sofısım demek kabul etmedıler raporu dedım kuzum dun etmezler sanmıyom bende
goruyon mu bı daha ugrastırcaklar senı
napcan baska bı devlete mı gıtcen ozele mı
Selam hatunlarrr
Bugün çook işimiz var çook. Ilk önce dra gidip tekrar rapor almam gerekiyor uçağa binebilmem için çünkü dünkü dr bana sadece kaç haftalık hamile olduğumu belgeleyen saçma sapan bi rapor vermiş ve thy onu ksbul etmiyomuş... akşamda misafir gelcek. Bi kaç ay evde olmasyacağım için biton işim var üstüne üstlük...
Smillacım eşim s3 kullanıyo ve elinden düşürmüyo çok çok memnun hatta şimdi sordum note 2 mi s3 mü diye o da s3 tabikide dedi note 2 çok büyükmüş bi rami yüksekmiş diğerinden başkada farkı yokmuş. Çekirdeği ve bi kaç işlem birden yapabilme özelliği s3 te de varmış... ha bi kötü yanı dikkatli kullanmalısın en ufak bi darbede ekran gidermiş ama zaten bayasnmışsın kapaklı kılıflardan alırmışsınha bide youtubede karşılaştırma videoları varmış ordan bakıp karar daha kolay verebilirmişsin canım
pingum çok şükür kurtuldun allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok tatlı batu muz
bşy sorucam seni niye bayılttılar zaten kafa çıkınca gerisi kolay diyolar yırtığın dikişin çok mu acaba ondan mı bayılttılar kaç dikiş var tatlım
ayy çok heyecanlı ben de istiyorum
aydasuu amin işallah. Darısı başına canım benim kadar güzel rahat hamilelik ve doğum geçirirsin işalalh. günlerce sancı çekerken herkes ben 4 saatcik çektim çok şükür.pingum ıyıkı geldın canımm
mıs kokulu oğlusunu bızım yerımıze de kokla olur mu
Rabbım sıze hayırlı bır evlat olarak buyutmeyı nasıp etsın, uzun omurler versın ınsallah...
Öylemıydı boylemıydı derken zaman aktı gectı batusumuz annesıne annesı de oğlusuna kavustu...
du bi dakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?