Eylül dostluğumuza burada devam (:

Note 2 nin en güzel özelliği hanımlar msjları el yazınızla kalemle bile yazsanız çok net algılıyor yalnız dejavantjı çok çok büyük tek elle kullanmak imkansz onuda baya inceledim aklım kaymadı değil ama dediğim gbi kuzenin tek derdi nereme sığdırsam hele dayımın tüm ceket ceplerini delmiş yine geçti nokia metalik telfnuna erkekler için durum daha zor fyatıda 1250 ye geçen eşim bulmştu hatta alsammı oldu 5 yerine sonra yolumdan şaşmasam daha iyi dedi

1250 bedavaymış.ithal flnmı acep..teknosada 1700 tl

Cnm yurt dışından getirtiyor kayıt işlemide yapılıyor hemen, eşim iphone5 ide 1600 e mal oldu sanırım, bir sorun yaşarmıyım dersen 4 tane 4s aldık bi sorun olmadı kullanıyrz hala
Kardeşim 4s i teknosadan almıştı arada baya fark vardı illa garanti isterim dedi sonra babam bin pişman oldu

Bu arada hanımlar bnm yine pc yok telefondan girip çıkıom kaçırıyorsam ksra bakmayın

Ahsen tatlım hem geçmiş olsun hem gözün aydın zor olan kısmı atlattın şimdi en güzeli yavrunu koklaya koklaya kocaman öp gönderdiğim mesajlar hep geri döndü canım galiba telefondan allah ikinize çok güzel günler nasip etsin ben daha göremedim hiçbir bebısı topıgın en bahtsızi benim ya herşeyi hep sonra duyuyorum

Ahsenim canım benim, ufak tefek sorunlarda olsa iyi olmana çok sevindim,, İnşallah berroşta sende sorunları hemen atlatırsınız Allahın izniyle, dualraım sizinle

Selam hatunlarrr

Bugün çook işimiz var çook. Ilk önce dra gidip tekrar rapor almam gerekiyor uçağa binebilmem için çünkü dünkü dr bana sadece kaç haftalık hamile olduğumu belgeleyen saçma sapan bi rapor vermiş ve thy onu ksbul etmiyomuş... akşamda misafir gelcek. Bi kaç ay evde olmasyacağım için biton işim var üstüne üstlük...

Smillacım eşim s3 kullanıyo ve elinden düşürmüyo çok çok memnun hatta şimdi sordum note 2 mi s3 mü diye o da s3 tabikide dedi note 2 çok büyükmüş bi rami yüksekmiş diğerinden başkada farkı yokmuş. Çekirdeği ve bi kaç işlem birden yapabilme özelliği s3 te de varmış... ha bi kötü yanı dikkatli kullanmalısın en ufak bi darbede ekran gidermiş ama zaten bayasnmışsın kapaklı kılıflardan alırmışsın ha bide youtubede karşılaştırma videoları varmış ordan bakıp karar daha kolay verebilirmişsin canım

gunaydın kızlar bı uyudum bı uyandım
en son kapı sesıyle kalktım

bılıyonuz mu ben aserdım ama malesef asla burda olmayan bırseye
canım annem tee ızmırden yolladı, ruyama kadar gırmıstı

speddy canm gecmıs olsun, ne dıkkatsızmıs ya adam...

sofısım demek kabul etmedıler raporu dedım kuzum dun etmezler sanmıyom bende
goruyon mu bı daha ugrastırcaklar senı
napcan baska bı devlete mı gıtcen ozele mı

merhaba tatlı teyzeler ben geldiiim.. geçmişi okumadan bi yazayım dedim size. Öncelikle arayan soran mesaj atan merak eden herkese hepinize çooook teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizi çok seviyorum. ilerde mutlaka oğluşuma anlatıcam. mesajlara dönemedm kontörüm yok Etrafımdakilere hava attım siz aradıkça

Oğlum çok şükür çok iyi şimdilik işallah hep böyle dewam eder. memeyi kavramakta zorlanıyo ama bi alınca bırakmıyo dinlene dinlene emiyo annesini. kızlar hani derlerya evlat cennet kokusu gerçekten öyle misss gibi kokuyo öyle tatlı öyle güzelki bakmaya doyamıyorum oğluma Allahım korusun onu. duygularımtarif edilemez mümkün değil kelimeleresığmaz.doğum sancılarımda bebeği olmayanlara dua ettim chitlenbikcim sende aklıma geldin

doğum hikayemi anlatayım azıcık size. biliyosunuz devlette doğum yapıcaktım son anda vazgeçtim sebebini sonra anlatırım. Akşam kanamam geldi ama sancım yoktu hemen gitmedim doktora. sonra her tuvalette azar azar kanamam gelince doktoru aradım çağırd hastaneye. meğerse açılmam 6 cm olmuş bende hiç sancı yok çok şükür. doğum yarılanmış nerdeyse dedi doktor çok şanslısın doğumun kolay oluacak dedi. suni sancı taktılar 4 saat sancı çektim. anlatmıyim o sancıyı korkmayın ama kendimden beklemediğim bi perrformans sergiledimherkes çok şaşırdı sen ortalığı yıkarsın sanıyoduk dediler. eşim annem kardeşim hep yanımdaydı sancıçekerken. eşimden Allah razı olsun o kadar destek olduki benimle birlikte sancı çektisanki. doğuma girdikten 20 dk sonra oğluşum olduu. ben ilk ıkınmaları yaptım kafası ve omsu çıktı galiba sonra bayıltmışlar beni. kendime geldiğimde oğlum meleğim doğmuş. dikiş var oram biraz acıyo ama olsun. p.tesi kontrolüm var dikişlerime bakılıcak.

pingum ıyıkı geldın canımm
mıs kokulu oğlusunu bızım yerımıze de kokla olur mu
Rabbım sıze hayırlı bır evlat olarak buyutmeyı nasıp etsın, uzun omurler versın ınsallah...
Öylemıydı boylemıydı derken zaman aktı gectı batusumuz annesıne annesı de oğlusuna kavustu...

du bi dakka

pingum çok şükür kurtuldun allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok tatlı batu muz

bşy sorucam seni niye bayılttılar zaten kafa çıkınca gerisi kolay diyolar yırtığın dikişin çok mu acaba ondan mı bayılttılar kaç dikiş var tatlım
ayy çok heyecanlı ben de istiyorum

Ne aşerdin canım söyle bakalım
Evet ya rapor kabul edilmiyomuş söylediğin gibi illa belirtilmesi gerekliymiş uçak yolculuğunda bi sakınca yoktur diye... devlete gidip sinirlerimizi zıplatmayalım dedik yine özele druma gitcez artık bakalım kaç para bayılırız...

saolsun eşin..kesin kılıf alırım çok sakarım düşürdümmü yandım,sadece bu yüzden almazsam almam bu telefonu :)

sen ssk da ne düzgünki rapor düzgün olsun,yazık olmuş ya okadar azap çektiniz orda..bu doktorları napmak lazım bilmem yani

pingu ; harikasın canım oğluşun artık kollarında güle güle sağlıkla büyüt inşalla

aydasu ; ne aşerdin ayrıca teşekkür ederim maleasef dikkatsiz

sofısım goruyon mu o kadar baya bayılmayım dıye devlete gıttın cektıgın ezıyet cabası, hey Allah ım ya

kızlar bu arada tam ısım vermeyım bı suru hamıle var artık
canım sadece egede yetısen bır ot cektı onu gonderdı annem
ceke ceke ot cektı canım esım bosuna kuzu demyor bana

meraba tontinileeerr
ben geldim bomba gibiyim çok şükür, azcıkın dikişlerim ağrıyo
berra hala kilo vermeye devam ediyor kızlar sürekli onu emziriyorum vaktimin tamamını alıyor neredeyse
çünkü uykuyu tercih ediyor iki kez çekip uyuyakalıyor memişimde :))
babasına çekmiş yapmadığımız şey kalmıyor uyandırmak için tık demiyor

atlatıcaz inş zor zamanları öptüm hepinizi

Pingum gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı biz daha doğurmayanların başına.

Öp yerimize bol boll batuşumuzu

Hanzade kesinlikle istemelisin canım harika eşsiz bi duygu ya anlatamam. ben sancı çekerken sürekli sezeryan istiyorum dedim doktorum doğumun kolay olucak diye teselli etti hep allahrazı olsun. doğuma girince artık bari burda uyuşturun dedim ağrıdan kendimden geçmişim doktrda ben istedim diye bayıltmış. dikişim kaç tane hiç sormadım canım.
darısı başına işallah heyecanı bambaşka
aydasuu amin işallah. Darısı başına canım benim kadar güzel rahat hamilelik ve doğum geçirirsin işalalh. günlerce sancı çekerken herkes ben 4 saatcik çektim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…