Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay özden ilahi sana sen varya hiç doğumda sesin çıkmaz sen atraksiyon seviyosun
bugün cuma diye dus alıp çıktım ama çıkmaz olaydım başım çatlıyo ya akşam olurmu bana

PİNGUM hoşgeldin..bebeğinde hoşgeldi dünyaya..artık 3 kişilik tam bir aile oldunuz.Allah oğlunun bahtını açık etsin.koca koca adamlar olsun annesini gururlandırsın...batuş uyuduğunda bol bol gel özleriz biz,batuşun fotosunuda isteriz..başka yokmu 1 tane bize yetmezzz

ahsoşş ve pingu hoş geldinizzzz nekadar güzel ya maşallah sizlere
bebişleriniz çokkkk tatlılar allahhh nazarlardan saklasın onları
pingucummm yaa ne desem az olur o durumda bile aklına beni getirmişsin allah razı olsun senden çok duygulandım canımmm yaa çok saol

pingu ve ahsencim maşallah size kavuştunuz artık bebişlerinize. doğum tarihleri birer gün arayla, kimliklere ocak mı yazdıracaksınız yoksa doğdukları günümü? bende aralık doğumluyum ama doğduğum gün yazılmış eşimde aralık ama onunkini ocak yazmışlar. ben bir yıl erken gittim okula aslında bi farkta yok artık ay hesabıyla alıyorlar nasılsa bence doğdukları günü yazdırın..

ahsen bebişine sarı giydiriyomusun, benim kardeşimde sarılık olmuştu beşiğine sarı bir tül örtmüşlerdi.

maşallah ya çok tatlı ikiside yan sekmelerde batuyla berranın fotolarını açtım durup durup bakıyorum. teyze olduk dimi biiiiz?

eee analar burada

ayyy mini mini bebişleri varr

ahsen senin ki hiç öle minik durmuyor ama maşallah

batuda pek havalı teyzesinin kucağındaki fotoda gülüyor resmen

Ahsen ve Pingu, ya sizin yazdıklarınızı okudukça gözlerim doluyor paha biçilemez duygular yaşıyorsunuz Allah yavrularınlıza birlikte güzel bir ömür versin sizlere, ve Allah ım bize de en hayırlı zamanda bu duyguları tatmamızı nasip etsin

sarılığa sarı örtü iyi gelir diyolar ama gözlemlediğim kadarıyla fark etmiyo genelde erken gelen bebeklerde çok sık rastlanıyo
bizde de yenidoğan bebeğe sarı giydirilir ya da sarı örtü örtülür üstüne bir de altın bulundururlar yatağında iyi geliyo diye

elifcim bu sunni sancı verilince bel ağrısını yapıyor nasıl bir ağrı

ayy çok soru soruyorum ama merak ediyorum

tavuklu börek

tavuğu haşlayı küçük küçük didiyoruz içine bezelyeli havuçlu garnitür karabiber tuz ekliyip harmanlıyoruz sigara böreği sarar gibi yufkalara sarıyoruz (yufkaları 4 e bölüyoruz) ama normal sigara böreklerinden kalın oluyo önce yumurta akına sonra galete ununa batırıp kızartıyoruz harika oluyo olsa da yesek

birde aynı harcı hazırlayıp 3 ya da 4 tane bütün yufkayı üst üste açıp her yerine harcı serpiyoruz bütün yufkayı rulo yapıyoruz uzun olduğu için 2 ye kesip öyle yağlanmış tepsiye koyuyoruz fırında pişiriyoruz bu da güzel oluyo ekmek şeklinde ama daha uzun oluyo tabi ekmek dilimler gibi kesip servis ediyoruz

Son düzenleme:
Sarılık için en iyi gelen şey anne sütüymüş kızlar daha geçen ay doğum yapan arkadaşın oğlu da sarılık oldu dr.demiş en iyi ilaç anne sütüdür sürekli emzir demiş.kıyamam onunda sütü az geliyodu ilk günler sürekli malt denen bi içecek var ya onu içti hep.şuan içiyomu bilmiyorum ama baya yaramış sütüne.

saol canım teşekkürler aynı şehirde olsak yapardım senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…