- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.701
landfloves çok gelmiyosun bu aralar anlat bakalım ???
anlatıyom işte asenanın slikonları kafası kadar olmuş... :)))
ya bu sıralar pek evde durmadım o yüzdende giremedim, eve akşamdan akşama eşimden yarım saat 1 saat önce gelip ancak yemeği yetiştirdim :)
iki gündür eşime pinguyla ahsenin bebişleri anlatıyorum, bugün doğacaklar acaba doğdular mı falan deyip duruyordum, bu sabahta eşim rüyasında görmüş, senin arkadaşının yanına gitmiştik hastaneye bebeği sevmiştik dedi.. bizimde olsuuuun dedim olsun aşkım olsun dedi.. ayy biz şubatı bekleyemeyecekmiyiz nedir :))
iki gündür eşime pinguyla ahsenin bebişleri anlatıyorum, bugün doğacaklar acaba doğdular mı falan deyip duruyordum, bu sabahta eşim rüyasında görmüş, senin arkadaşının yanına gitmiştik hastaneye bebeği sevmiştik dedi.. bizimde olsuuuun dedim olsun aşkım olsun dedi.. ayy biz şubatı bekleyemeyecekmiyiz nedir :))
beklemeyin evet kimse beklemesin hepimiz dolduralım göbüşleri bende çok özendim valla berra ve batu yu görünce yılbaşından itibaren başlayalım çalışmalarabizim de kuzucuklarımız olsun
yok daha folik asidimi kullanmaya başlayalı bir ay bile olmadı.. hem bu şubatta başlayalım biz öyle planlamıştık
Similla çok tatlı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?