Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sarılık için en iyi gelen şey anne sütüymüş kızlar daha geçen ay doğum yapan arkadaşın oğlu da sarılık oldu dr.demiş en iyi ilaç anne sütüdür sürekli emzir demiş.kıyamam onunda sütü az geliyodu ilk günler sürekli malt denen bi içecek var ya onu içti hep.şuan içiyomu bilmiyorum ama baya yaramış sütüne.

landfloves çok gelmiyosun bu aralar anlat bakalım ???

anlatıyom işte asenanın slikonları kafası kadar olmuş... :)))

ya bu sıralar pek evde durmadım o yüzdende giremedim, eve akşamdan akşama eşimden yarım saat 1 saat önce gelip ancak yemeği yetiştirdim :)

oohh evin keyfini çıkar kışın iyi oluyo

iki gündür eşime pinguyla ahsenin bebişleri anlatıyorum, bugün doğacaklar acaba doğdular mı falan deyip duruyordum, bu sabahta eşim rüyasında görmüş, senin arkadaşının yanına gitmiştik hastaneye bebeği sevmiştik dedi.. bizimde olsuuuun dedim olsun aşkım olsun dedi.. ayy biz şubatı bekleyemeyecekmiyiz nedir :))

bekleme hazır evdeyken yap bence ben olsam öyle yapardım evde olsam hiç düşünmezdim

yok daha folik asidimi kullanmaya başlayalı bir ay bile olmadı.. hem bu şubatta başlayalım biz öyle planlamıştık

beklemeyin evet kimse beklemesin hepimiz dolduralım göbüşleri bende çok özendim valla berra ve batu yu görünce yılbaşından itibaren başlayalım çalışmalarabizim de kuzucuklarımız olsun

beklemeyin evet kimse beklemesin hepimiz dolduralım göbüşleri bende çok özendim valla berra ve batu yu görünce yılbaşından itibaren başlayalım çalışmalarabizim de kuzucuklarımız olsun

ooooo o zaman 2013'ün ilk aylarında yeni bir hamile grubu başlıyor :)) peş peşe doğururuz bizde.. inşallah istediğimiz zamanlarda olur hepimizin. topiğin geri kalanlarının hepsi peş peşe hamile olalım, ee artık öyle olursa hanzadeciğim sende gaza gelir katılırsın hemen dimi bize :))

yok daha folik asidimi kullanmaya başlayalı bir ay bile olmadı.. hem bu şubatta başlayalım biz öyle planlamıştık

o kadar da planlı olmamak lazım aslında hayal kırıklığına uğramayalım da

ben ne kadar gaza gelirim bilmiyorum ama yaz sonunda eylül gibi yani başlarız eylülden önce sanmıyorum normalde aralık ocak şubat gibi hamile kalmak istiyorum ama ihtimalleri düşünürek erken başlıcam
zaten 4-5 ay ilaçlarımı kullanıcam sonra 3 ay filan da folic asit kullanıp başlarım
bak yine plan yaptım başak burcuyum işte ayrıntı herşeyim

Ahsen ve pinguuum gelmiş çok şükür iyisiniz kızlar, habersiz brakmayın bizi
Siz yokken bizde bebelerinize bakıp duruyoruz, artık her gördğüme göstrrm şunların tatlılığna bakın diye
Berramızda inş çabucak atlatır sarılığı yerim onu yer

similla terlikler müthiş gerçekten..
herkes gb bende bu gece bebiş gördüm rüyamda..

gülmeye çalışsamda moralim çok bozuk kızlar ya..eşimin şirketi şuan oldukları nikah salonu ihalesini kaybettiler.
yarın son günü.pazar izinli olacaktı ama o günde ofislerini boşaltıcaklarmış.
evimizden hayli uzakta olan başka bir şubeye göndereceklermiş..
nasıl olacak hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…