- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.721
of bizde ofisi taşıcaz..tuttuk dükkan gibi bişey..zemin kat olması lazımmış yönetmeliğe göre....deniz manzaralı ofisimden ayrılıyorum
of bizde ofisi taşıcaz..tuttuk dükkan gibi bişey..zemin kat olması lazımmış yönetmeliğe göre....deniz manzaralı ofisimden ayrılıyorum
aaa yeni mi çıkmış bu yönetmelik peki? iş hanlarında olanlarda taşınmak zorunda mı peki? belki iş hanı olabilir.
teremm eşinin ne iş yaptığını anlamadım ama hayırlısı olsun. düğün organizasyon gibi bişey sanırım.
laboratuar kurucaz onun için 2.sınıf gsm ruhsatı lazımmış...meskene uzak olacakmış fln fln
Selammmm....
Ahsencik gelmiş pingucuk gelmiş bugün annelerimiz burdaymış denk gelemedim malesef.... Her ikisini de tebrik ediyor yavrularına uzun uzun ömürler diliyorumm... Bahtları da kendileri gibi güzel olsun... Allah analı babalı büyütsünn... Çok tatlılar yaaa maşallah...
Smillacım telefon konusu olmuş ben de de galaxy s2 var... Bana baya sağlam gibi geldi... Şöyleki geçen gün koştururken cebimden düşmüş bi de farketmeden üstüne basmışım topuklu ayakkabıylaSonra arkadan bi adam seslendi de "telefonu düşürdünüz" diye diyorum hani nerde dedim... Etrafa bakınıp duruyorum habire..... "Üstüne basıyorsunuzz" dedi Sonra bi de diyo ki "galaxy se bişey olmaz abla" Bişey yok çok şükür Üstünde tepinmişim resmen telefonun ... Ben menunum kullanımı filan rahat şarjı 1 gün dayanıyo anca o biraz az... Her gece şarja takıyorum...
eşim fotoğrafçı canım belediyelerin nikah salonlarını ihale ile işletiyorlar..belediye yine kesin sizde diyordu rüşvetleri kesilmesin diye..ceplerini doldurdular.bu hafta şok bir kararla belediye kendi fotoğraf işini yapacakmış..
anladım canım hayırlı olsun şimdiden o zaman.
maşallah tepinmişsin üstünde farkında diilsiniimiş bu
Bence baya sağlam sadece koruyocu film toplu iğne ucu kadar delinir gibi olmuş 2 yerden onu da değiştirttim şimdi... Ekranda en ufak kusur pürüz bile yok... bi de tam ekranın üstüne basmıştım yaniAdam da öyle dediyse vardır bi hikmetii diye düşünüyorum sağlamlık konusunda... İnternettekiler karalama çalışmaları da olabilir çünkü rekabet var 2 firma arasında ben de bunları markayı övmek için değil de sadece başıma gelen bişeyi anlatmak için yazdım Sen kararını ver sonra da güle güle kullan canımmm...
uurrböceği ve terem bize hiç fotoğrafınızı falan göstermediniz şimdi düşündm deee uzunsüredir konuşuyoruzzz hiç albüm yapmadınızzhadi çıkarın fotoları yükleyin hemencik görelim sizleride
Kuşum güzel bi kaç foto çekineyim koyayım sonra olur mu biraz cins çıkıyorum fotoğrafta daPek fotojenik bulmuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?