Eylül dostluğumuza burada devam (:

teremcim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır.in. daha güzel günler sizi bekler.

amin canım bizde öyle söylüyoruz zaten ama eşim baya kötü biz evlendiğimizde eşim pendik nikah salonundaydı yaklaşık 7 yıldır.evlendikten 1.5 ay sonra pendik nik.sal.ihalesi de gitti.eşim kartala geldi 2.5 yıldır da burdaydı.
bende mi bişey var yoksa diyo gittiğim heryeri kaybediyoruz diyor.

hadi yaaaa, ahh bu belediyenin çoğu iş mi rüşvetle olur yaaa.. ne zaman düzelecekler acaba? toptan bi temizlik lazım, bazen özelliştirmelerin olmasına seviniyorum ama keşke yabancılara satılmasa tabii..
ben hangi parti gelirse gelsin düzelmez.herbiri çarkı böyle kurmuş çünkü.ve x partisi z partisi farketmiyor.şuan rüşvete doymayan belediyede muhafelete ait partinin.hiçbir yerde adalet yok.nasıl bu sistem oturtulur bilemiyorum.
ben zaten evimi fotolarını koyarken düğün fotolarımı da koyucam şeker ancak mb düşürmem lazım sabaha kadar yükleyemem.o işten de eşim anlar.müsait olduğunda yaptırıcam hemde evimizin fotolarını çektirecem birazda evimizin fotolarını çeksin dimi

bizi kandırıyosun hep koyacam diye 1-2 tane koysan bari zor değil ki paintte yeniden boyutlandır deyip kaydedicen 2 dk.lık şey

valla senin eşinin fotoğrafçı olduğunu öğrendik ya şimdik kaçarın yok zati artık o ev fotoları çekilecek başka yolu yok
bekliyoruzz yani şekerim en aciliyetinden

en çok rüşvetin ve adam kayırmanın döndüğü partide zaten o muhalefet parti maalesef. antalyada büyükşehir onların ve sadece kendi adamları var okumamış kpssye girmemiş bir sürü adam doldurmuşlar tanıdık diye diye..

Açılışı yaptık canım sayende evimi filan de eklerim artık ben biraz ağırkanlı kaldım Bi düğünden gelince çektirmiştim fotoyu eşime...Teşekkür ederim canım

ağırkanlılık yapmayın anacım 1yıl geçti evlendiğimzden beri evininde fotolarını bekliyorz ozaman canımcım.

bizi kandırıyosun hep koyacam diye 1-2 tane koysan bari zor değil ki paintte yeniden boyutlandır deyip kaydedicen 2 dk.lık şey
bende senin gb olsun hanzadecim ya misafirden gözümü açamadım kaçhaftadır.eşimin streside tuzu biberi oldu..
söylemedim birde şifayı kaptım 3 gündür yatağımdayım..inşallah tez zamanda gelsin fotolarrr

hangi parti gelirse gelsin kendi adamlarını dolduruyolar vallabizim belediye de iktidar partinin maalesef zaten her yer onların ya artık hep kendi adamları burda da...
geçen iş yerine 3 kişi geldiler büyükşehirden denetliyolar (onları kim denetlesin) 1 i bayandı yemin ediyorum çapulcu gibiler memur demeye 1000 şahit lazım o adamlar bi kumaş pantolan ceket kravat giyselermiş çok mu zor yahu kadın da ev hanımı gibiydi aynı

Ben de bi tuhaflık var bazen güzel çıkıyorum fotoda bazen ıyy bööö Anım anıma hiç uymuyo

o bende de var çok özenirim öyle çok güzel ve doğal poz verenlere,ben hiç adam akıllı poz veremem hep aynı duruşta olurum eniyi fotoğraflarım habersizce çekilenler olmuştur.

terem geçmiş olsun canım eşinin işi için de sıkmayın canınızı bunda da vardır inşallah bir hayır

bende kaçıyorum kızlar dün kuru fasulye ıslatmıştım şimdi piyaz yapacam yanınada köfte yapacam.. piyazlıklarımı haşlayayım kıymamı yoğurayım işim erken biterse gelirim yine..

terem geçmiş olsun canım eşinin işi için de sıkmayın canınızı bunda da vardır inşallah bir hayır
çok teşekkür ederim canım benim..kesinlikle vardır bunda da bir hayır bilemeyiz..bekleyip göreceğiz..

kızlar eşimin kafasını dağıtmak için ne yapayım sizce..yakın arkadaşlarımız almanyadan geldiler..onları arasam
bize gelseler hastayım hizmet edicek durumda değilim ne de ikram hazırlayacak..dışarda bir yerde mi otursak acaba.?

sanırım daphne eğlencede kop kop...

kızlar akşam neler var ben dün eltime gitmiştim çorbam ve pilavım kaldı bugün de annem çağırıyo yemeğe döktürmüştür yine ama ben yine de yayla çorbamla etli bulgur pilavımı da oraya götürürüm kalmasın yazık zaten az

arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz iyi olur kafanız dağılır

dondurucudan fasulye çıkarttım o pişiyo birazdan da pilav yapiciim bi de salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…