- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.741
teremcim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır.in. daha güzel günler sizi bekler.
hadi yaaaa, ahh bu belediyenin çoğu iş mi rüşvetle olur yaaa.. ne zaman düzelecekler acaba? toptan bi temizlik lazım, bazen özelliştirmelerin olmasına seviniyorum ama keşke yabancılara satılmasa tabii..
uurrböceği ve terem bize hiç fotoğrafınızı falan göstermediniz şimdi düşündm deee uzunsüredir konuşuyoruzzz hiç albüm yapmadınızzhadi çıkarın fotoları yükleyin hemencik görelim sizleride
yorum ve görüşleri alalım
ben hangi parti gelirse gelsin düzelmez.herbiri çarkı böyle kurmuş çünkü.ve x partisi z partisi farketmiyor.şuan rüşvete doymayan belediyede muhafelete ait partinin.hiçbir yerde adalet yok.nasıl bu sistem oturtulur bilemiyorum.
ben zaten evimi fotolarını koyarken düğün fotolarımı da koyucam şeker ancak mb düşürmem lazım sabaha kadar yükleyemem.o işten de eşim anlar.müsait olduğunda yaptırıcam hemde evimizin fotolarını çektirecem birazda evimizin fotolarını çeksin dimi
amin canım bizde öyle söylüyoruz zaten ama eşim baya kötü biz evlendiğimizde eşim pendik nikah salonundaydı yaklaşık 7 yıldır.evlendikten 1.5 ay sonra pendik nik.sal.ihalesi de gitti.eşim kartala geldi 2.5 yıldır da burdaydı.
bende mi bişey var yoksa diyo gittiğim heryeri kaybediyoruz diyor.
ben hangi parti gelirse gelsin düzelmez.herbiri çarkı böyle kurmuş çünkü.ve x partisi z partisi farketmiyor.şuan rüşvete doymayan belediyede muhafelete ait partinin.hiçbir yerde adalet yok.nasıl bu sistem oturtulur bilemiyorum.
ben zaten evimi fotolarını koyarken düğün fotolarımı da koyucam şeker ancak mb düşürmem lazım sabaha kadar yükleyemem.o işten de eşim anlar.müsait olduğunda yaptırıcam hemde evimizin fotolarını çektirecem birazda evimizin fotolarını çeksin dimi[/CENTER]
çok şekersin tatlımm pembişşlerr çok yakışmışayrıca teşekkürler
Açılışı yaptık canım sayende evimi filan de eklerim artık ben biraz ağırkanlı kaldımBi düğünden gelince çektirmiştim fotoyu eşime...Teşekkür ederim canım
bizi kandırıyosun hep koyacam diye 1-2 tane koysan bari zor değil ki paintte yeniden boyutlandır deyip kaydedicen 2 dk.lık şey
en çok rüşvetin ve adam kayırmanın döndüğü partide zaten o muhalefet parti maalesef. antalyada büyükşehir onların ve sadece kendi adamları var okumamış kpssye girmemiş bir sürü adam doldurmuşlar tanıdık diye diye..
Ben de bi tuhaflık var bazen güzel çıkıyorum fotoda bazen ıyy böööAnım anıma hiç uymuyo
terem geçmiş olsun canım eşinin işi için de sıkmayın canınızı bunda da vardır inşallah bir hayır
çok teşekkür ederim canım benim..kesinlikle vardır bunda da bir hayır bilemeyiz..bekleyip göreceğiz..
kızlar eşimin kafasını dağıtmak için ne yapayım sizce..yakın arkadaşlarımız almanyadan geldiler..onları arasam
bize gelseler hastayım hizmet edicek durumda değilim ne de ikram hazırlayacak..dışarda bir yerde mi otursak acaba.?
sanırım daphne eğlencede kop kop...
kızlar akşam neler var ben dün eltime gitmiştim çorbam ve pilavım kaldı bugün de annem çağırıyo yemeğe döktürmüştür yine ama ben yine de yayla çorbamla etli bulgur pilavımı da oraya götürürüm kalmasın yazık zaten az
arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz iyi olur kafanız dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?