- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.761
Çok sıkıcı yaaaaaa bunalimlardayimmmm. Allah'tan Pazartesi tatilin yoksa kalkıp giderdim
tek ben kaldım h.sonu tatili başladı galiba herkesinnnnnnn
benim yeni bitti benim bitiyo senin başlıyoben buradayım canım Çıkacağım birazdan çok fenayım Şuan regli olacağım
ben geri geldiiim :)) ay ne uyuz bir fasulye yaa, geçen yıl aldığım kuru hala bitmedi, arada eşimin memleketten gelenleri kullandım bitirdim kermestende almıştım ama bu geçen seneden kalan fasulyemi bitiremedim hala.. eşşek cinsimidir nedir piş piş yumuşamıyor. derken bi bakmışsın hamur olmuş arası yok yani.. artık acımayacam geri kalanlarınıda atacam ocağa tüpe yazık..
köftelerimide yaptım eşimin gelmesine yakın pişiririm.. herşeyim hazır.
yılbaşında biz planlardan vazgeçtik olympos düşünüyorduk ama artık istemiyorum eşim şehir dışına gidelim diyor memleketinei hem kar görürüz ama bilmiyorum o kadar uzak yere 3 gün için gitmek olur mu.. belki bi otele falan gidebiliriz eğlenceye,hazır bebek, hamilelik yokken bu yılbaşını iyi değerlendirmemiz bol eğlenmemiz lazım
Cooook sukur hanzadem şimdi en sevdiğim kismindayiz şimdi mamaları yiyoruz. Birde patronun tarihi eser anılarını dinliyoruz...
ben de kafası çıkınca gerisi kolay diye biliyorum niye uyuttular acaba
smillacım teli olmayanlar var mesela mls hala bekliyorum sonra eftelya???? niye vermek istemiyosunuz kızlar bize telinizi
eftelya mail adresini de vermemişti görmüyor sanırım
Yanarım yanarım da siz gelin olduğunuzda neden böyle bir şey yapmadık ona yanarım ...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/583583-2013-gelinleri.html
zira geçtiğimiz haftalarda da bu başlığın istikrarı konusunda yorum yazmıştım bu fikirde aslında sizlerden çıktı... Bakalım 2013 gelinleri sizin gibi bağları kopmadan devam edecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?