Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne nin pek eğlendiğini sanmam

bizde birazdan cıkacağız pazartesi günüde yarım gün bunada sükür artık

cok sıkıcı bugün pufff

similla serumla mı veriyorlar ayy nasıl bişi acaba

kızlar ya siz ne güzel yeni yılda bebeklere başlayacaksınız keşke bende başlayabilirsem çok özeniyorum ne güzel başlamıştık

yeni yılda migren beni terk eder insallah

eşim buakşam izmire geliyo evimize geçicez ama ancak akşam 10u bulur belkide geçebilir eve gitmemiz yıl sonu geldi çattı sayıma giriyoruz 3gün boyunca en sevmediğim şey say say bitmiyolar.gerçi ben durmam bu yıl uykuszluktan yorgunlktan bitmiştim geçen yıl.ama bizimkiler yapacak mecburr yılı yorgun bitirecekler. Bu yüzden yemek derdim pek olmayacak bu akşamda

ben geri geldiiim :)) ay ne uyuz bir fasulye yaa, geçen yıl aldığım kuru hala bitmedi, arada eşimin memleketten gelenleri kullandım bitirdim kermestende almıştım ama bu geçen seneden kalan fasulyemi bitiremedim hala.. eşşek cinsimidir nedir piş piş yumuşamıyor. derken bi bakmışsın hamur olmuş arası yok yani.. artık acımayacam geri kalanlarınıda atacam ocağa tüpe yazık..

köftelerimide yaptım eşimin gelmesine yakın pişiririm.. herşeyim hazır.

yılbaşında biz planlardan vazgeçtik olympos düşünüyorduk ama artık istemiyorum eşim şehir dışına gidelim diyor memleketinei hem kar görürüz ama bilmiyorum o kadar uzak yere 3 gün için gitmek olur mu.. belki bi otele falan gidebiliriz eğlenceye,hazır bebek, hamilelik yokken bu yılbaşını iyi değerlendirmemiz bol eğlenmemiz lazım

Son düzenleyen: Moderatör:

bende yemeklerimi hazırladım eşimi bekliyorum 10 dakikaya gelir herhalde pilavı da kek kalıbına koydum şekilli olsun die bakalım becerebildim mi meraktayım

landfloves doğru diyosun çıkın eğlenin biz evde olucaz eltimler filan bakalım biz de toplanmayı düşünüyoruz hindi dolma yapmak istiyorum işten çıkıp yetiştirebilirsem gerçi biraz suda haşlayıp sonra 1 saat kadar fırında pişircem en fazla 2 saat sürer yemeğe zaten geç başlarız o pişirken mezeleri hazırlarız eltimle beraber

geçen gün kervizli cevizli salata yaptım malzeme fazla olmuştu hepsini yoğurtlamadım bozulmasın diye buzluğa koydum onu çıkarıp yoğurtlasam bozulmamıştır değil mi havuçlu yoğurtlu salata da yaparım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber...süper olurlar

valla bilmiyorum hanzade, peki yoğurduyla birlikte mi attın buzluğa? ez bi parça bölüp ayrı çözdürebilirsen bu akşam çıkar bak bozulmamış gibiyse diğerleride iyidir.. şu kerevizi sevmiyorum ama yinede bi alıp deneyeyim diyorum unutuyorum.
yılbaşında evde hazırlık yapıp eş dost eğlenmekte güzel olur bir ara bizde düşündük ama çok yorulursun boşver dedi eşim.. gerçekten 2013'e harap ve bitap girerim evde davet verirsek..

geçen yıl birlikte eğlendiğimiz arkadaşlarımızın eşi hamile o yüzden onlar dışarı çıkmayacakmış, biride çalışıyor biri işsiz parası yokmuş.. eşimle başbaşa gideriz sanırım bu yıl

slmm

yrn gün bende kıslar....sanırım 18 kişi olacağız çk kalabalık bnm şansıma normalde gelmeyenler de var extra bzm günde 3misafir pasta getirio bi de evsahibi tek çeşit yapıyo o yüzden şanslıyım.Sarma sarmış kayınvalidem saolsun sbh pişircem bide pekmezli kurabiye yapiim diom..

midem de yanıyo ah nası... daa pirinç tanesi kadar bile yoksun kuzum ama:26:

Kızlar tanerinesi diye bir blog var güzel yemekler var çokta pratik ben yılbaşı için ordan menüler ayarladım bakalım müdür bana sekizde çıkış yazdı yapmayın dedim misafirim var iyi bari beş buçuk olsun dedi ona da şükür pazar geceden çoğu şeyi hazırlarım artık

ben de kafası çıkınca gerisi kolay diye biliyorum niye uyuttular acaba

smillacım teli olmayanlar var mesela mls hala bekliyorum sonra eftelya???? niye vermek istemiyosunuz kızlar bize telinizi

eftelya mail adresini de vermemişti görmüyor sanırım

Ancak gelebildim.Bugün eşim,arkadaşları ve patronu çayın yanında yesinler diye tam 3 ölçü açma yaptım.Allahtan annemi çağırmışımda yardım etti.Yoksa kaç saatte bitirirdim o kadar açmayı bilmiyorum...

similla; dediğin gibi ben görmedim hiç mail adresimin istendiğinide,telefon numaramın istendiğinide.Bu mesajlarınızıda tesadüfen gördüm.Allahtan geçmişi okumaya 2 gün öncesinden başlamışım.

Hanzade sana gönderiyoruz sanırım,geç kaldım ama yazacağım birazdan mail adresimle birlikte.

Blog şifresini bana da gönderecek misiniz? :)

miracle naber canım nasıl gidiyor hamilelik?

eşim maça gitti bende hemen kk'ya takılmaya başladım.. shintomda tepemde dolanıyor, biraz önce laptopuma kondu pokladı kaçtı

Kimsecikler yok tabii bu saatte...
Misafirler 12 ye doğru kalktılar ay nasıl yoruldummm nasıl anlatamam. Saolsunlar yardım ettiler bana ama yinede yoruluyo insan bi de bugün drada gittik eve geldik sil süpür lavaboları yıka kek, tatlı tuzlu kurabiye ve kısır yaptım. Bu arada oğluşumuda görmüş oldum başı aşağıdaymış dr yerleşmiş bi güzel buraya dedi büyük ihtimal daha dönmezmiş almış doğum pozisyonunu yarında sitelere gidip oğluşumun gardolabını yaptırcaz.zaten son iki günüm artık biraz hüzünlüyüm sanki uzun süre evimden ayrı kalıcam, tabi kocamdan da. Ama dönüşümde oğluşumda olacak çok garip bi duygu bu yaa...

Abicim...
Kısmet tabı...
Ama nıkah mı tazelesek ne
Olsun napalım, bızım de en buyuk hedıyemız bırbırımızı bulmus boylesıne guzel dostluklar kurmamız oldu...
Arkadaslarımız orada doğum yaparken neredeyse bız de evlerımızde cektık sancısını, telasını...
3 gun gırmesek telefonlarımız caldı, nerdesın senı merak ettık dıye...
Bundan daha guzel bır sey olabılır mı?

Meraklı üye notu: Hedıyeyı de merak etmedım degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…