Eylül dostluğumuza burada devam (:

sofısım kıyamam sana...
Ya bılmıyorum ben fazla mı cekıngenım ama ınsanlara rahatsızlık vermek bana rahatsızlık verır. Yanı benı kessen doğumuna 1 ay kalmıs bı kadına mısafırlıge gıtmem hıc bıse yapmasan yıne yorulursun, bılmıyom ya ben cok tuhafım galıba...

Hadı oğlusun da almıs pozısyonunu yerım ben onu
Allah ın ıznıyle oğlunla bırlıkte doneceksın evıne 3 kısılık harıka bır cekırdek aıle olacaksınız canım...

Uyumucam bugun ınat ettım ya uyanamıyom sonra...
Esımı ıse gonderdım mıs gıbı kahvaltı hazırladım bebegımle karnımızı doyurduk, bırazdan da derse baslıycam...
Kızlar galıba ben hıc bulantı cekmıcem ya Rabbıme sukurler olsun...
O bulantı yapan ılacı kesınce bulantılar da sıp dıye kesıldı demek bebısım yapmıyormus ılactanmıs...
Dun aksam esım sok ıcınde ızledı benı, o aserdıgm yemegı yerken resmen kendımden gecmısım hıc farkında degılım
cok sukur Rabbıme...

İnsallah mıraclemın de bır an once gecer bulantısı da cok rahat bır hamılelık gecırır...

Landfloves...
daha sık gır canım ya ben ozluyorum senın yazısmalarını...

eneee bıse dıcem sımdı gelmezsınız de bugun hıc bırınız demı bugun cumartesı
ben de kendım kendıme yazarım artık napam

günaydın güzel hatunlaaaaarr...

bugün erkenciyim aynen aydasum gibi bende uyuyunca uyanamıyorum.

ayrrıca bugün arkadaşıma süpriz yapıp doğungünü kutlayacağız akşam pastamı yaptım dolapta bekliyo.umarım güzel olmuştur.

beni merak eden hatunlar çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum dua ediverin yine de..

dün kadın doğum doktoruna göstermek için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve beta hsg 36.200 çıktı yani bu 7 haftalık hamile olduğumu allahın izniyle bebğimin sağlıklı olduğuna işaretmiş.

dün tüm gün babaannemdeydim annem halam da vardı keyif yaptık ay bi görseniz etrafımda dönüyorlar bunu yer misin şunu canın istedi mi sen azıcık dinlen deyip duruyorlar.

landflovesim biraz daha sık gel lütfen özlüyoruz seni..

başka bişey var mıydı yaa mide bulantılarım unutturdu şimdi yazacaklarımı

Masallah kuzuma masallah, sonunda beta yı yaptırmıssın
Cok guzel cıkmıs canım degerın, randevun ne zamandı 3 undemıydı oyle kalmıs aklımda...
Benden de 15 gun once tekrar ıstemıstı doktor 19.000 cıkmıstı o zaman ıste 5 haftalıktı...

Bulantıların ıcın bırseyler yapıyormusun canım?
Ayva ve yesıl elma cok ıyı gelıyormus dıye duydum mıdenın suyunu alıp rahatlatıyormus...

Hanzadee

ah kazen geçti artık hediyeler de bizim için şöyle bir iyilik olabilir eski konumuzu bu konunun başıyla birleştiremez misin eğer mümkünse böyle brşy inan çok seviniriz hala bakıyoruz hangi tarihte ne yapmışız diye bizim için günlük gibi hatta günlükten daha fazlası (hep konuyu oraya getiriyorum ama gör işte ne kadar istiyoruz)
umarım 2013 gelinleri de bizim gibi bağlı ve yardımlaşma içinde olur ve hediyeleri hak ederler..

1 ocakta kuzum randevum.yeniyılın ilk günü göreceğiz rabbim nasip ederse kuzucuğumuzu..

herşeyi yapıyorum kuzum ayva leblebi kraker zencefil maden suyu vs. vs.

ama bende fark ettim ki folik asit tetikliyo 1-2 gündür ara verdim daha rahatım tahlilde folik asitim yüksek bile çıktı en zından doktora gidene kadar ara ara içeyim diyorum

Bak bunu bı kac kısıden daha duymustum folık asıtın bulantı yaptıgını neydı kullandıgının adı...
Doktora gıttıgınde soyle kuzum muhtemelen ılacını degıstırecek
Ya bana erken bıraktırdı gıbı gelıyor ama ben suan elevın denen vıtamın hapına gectım onun ıcındekı folık asıt senın ıhtıyacını karsılamaya yater dedı ıkı gun sonra yarından sonra 9. haftaya gırıcez o yuzden mı bılmıyorum

folicplus kullanıyorum canım. ama zaten baya kullandım ki tahlilde bunu gösterdi.

ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum ben karşı komşum 3. ayı bitirince elevite başladı senin folik asit seviyen nasıldı tahlilde.

Mıraclem bana doktorum tahlıl yapmadı, daha 3-4 ay once gereklı butun tahlılerını yaptırmıstık dedı bılgısayardan baktı, 3 ayda degısme olmaz bosuna ezıyet etmeyelım dedı, yaptırmadı, o zamankı tahlıllerımde hersey yolundaydı...
1 ay sonra gel dedı ıkılı test ıcın...
Ama sımdı sen ılk yaptırcagın ıcın kalp atısını duyduktan sonra 5 tup falan kan alırlar detaylı ıncelerler herseyı
ben en son folbıol kullanmıstım ıste ne bıleyım doktor elevıte gecırdı :26:

Hanzadem cok sukur bız bomba gıbıyız fındıgımla

Sen nasılsın, cumartesı gunu de hıc cekılmıyor demı calısmak...
Ben de nefret ederdım saat 2 ye kadardı guya ama gun bıtıyor bereketı kacıyordu, Allah yardımcın olsun...

Citlenbık

kuzum ben zaten özelde tahlil yaptırmıyım diye bütün tahlillerimi yaptırdım sağlık ocağında 3 tüp kan verdim dün ama biliyo musun o kadar tatlı bi adam ki aile hekimim hiç canımı yakmadı morarmadı bile

kanımı aldıktan sonra diyor ki özür dilerim biraz morarabilir orası :)) çok sevdim çoook

Son düzenleme:

aa bak bu cok ıyı olmsu sevındım senın adına canım
bızım aıle hekımlıgı bı garıp teee nısanda gıtmıstım beta yaptırmak ıcın bız onu yapmıyoruz ıdrar tahlılı yapablırız ıstersen demıstı delımıler neler anlamadım kı ben onu evde zaten yaptım dedım dusun kı beta bıle yapmadılar...
Insan bı kere ıyı bırıne denk geldı mı onu arıyor hep, ben de devlet hastanesınde bı seker abla buldum Allah ım bı gor, kadın ıkı gun sonra tekrar kan aldı, kendı aldıgı yerıı bulamadı, bı de ben gelınce guluyo ınce damarlı kız gelmıs dıye
Hep boyle ınsanlarla karsılassak keske, benı mahveden öküzcük yerıne

ben hala annemlerin oradakine bağlıyım kuzum evime yakın olana bi kere sağlık rapora almaya gittim doktor bana diyor ki:benim çok hastam var sen buraya gelme devam et eski yerine

bende meraklı değilim doktor bey bu sağlık ocağına sadece sağlık raporu verin bana dedim çıktım.

ben senin yaşadığını 3 yıl önce yaşamıştım hasta haklarına şikayet etmiştim.o zamandan beri kan aldıramıyorum zaten kolum patates gibi şişmişti enfeksiyon kaptı.saf alkol sürüyordum sürekli

yaptrıdığım tahlil yeterlidir heralde başka isterse yaptırırım artık.

günaydın kızlar
sabah uyanması ne zor oldu yataktan zor kalktım
dükkanda birsürü iş var ama önce bi size bakayım dedim hamişler hemen başlamışsınız sohbete kızlar valla sizlerden okadar şey öğrendimki artık çevremdekilere bile akıl veriyorm sayenizde

bugün çok sıkıcı biz yine müdürle küstük kreş gibi burası ya dün işle ilgili atıştık biraz bu sefer çok sinirlendim alttan almadım cevap verdim iyi yaptım sanki saygı gösterince kıymet bilen var aynı odada küsüz yaa 55 yaşında adam sanki çocuk

günaydınlarrr.
sürekli üşüyen ben artık geceleri terden sucuk oluyorumm gece iki defa kalkıp üst değiştirdim. menepozlu gibiyim

hiç bişey yapmasın çay içmeye geliyoz demişler eşime ama ne mümkün evime gelecekler ben kuru çay verecem... laf iştebu hafta iki kere misafir ağırladım önceki gelenler eşimin çok sevdiği bi abisiydi işten, bizde sık sık gideriz onlara. ablada çok marifetli bi börekler tatlılar açıyo ki harika. ne zaman saçta börek yapacak olsa bizi çağırır saolsun zaten gelirlerken bana zahmet olmasın diyede pide yaptırmışlardı bende yanına salata tarzı şeyler yaptım bi de tatlı onda rahattım da. dün bayağı zorlandım... bende çok çok samimi olmadığım birine gidemezdim galiba canım. tuhaf değilsin yani evet canım oğluşum almış pozisyonu. eşim kafasını öpüyorum diye poposunu öpüyomuş onu öğrenmiş olduk
oyy senin müdürde ömür törpüsü resmen...arada cevap vermen iyi canım senden çok yüz bulmuş bu adam baksana sürekli iyi niyetini suistimal ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…