- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.781
Kimsecikler yok tabii bu saatte...
Misafirler 12 ye doğru kalktılar ay nasıl yoruldummm nasıl anlatamam. Saolsunlar yardım ettiler bana ama yinede yoruluyo insan bi de bugün drada gittik eve geldik sil süpür lavaboları yıka kek, tatlı tuzlu kurabiye ve kısır yaptım. Bu arada oğluşumuda görmüş oldum başı aşağıdaymış dr yerleşmiş bi güzel buraya dedi büyük ihtimal daha dönmezmiş almış doğum pozisyonunuyarında sitelere gidip oğluşumun gardolabını yaptırcaz.zaten son iki günüm artık biraz hüzünlüyüm sanki uzun süre evimden ayrı kalıcam, tabi kocamdan da. Ama dönüşümde oğluşumda olacak çok garip bi duygu bu yaa...
günaydın herkese
günaydın güzel hatunlaaaaarr...
bugün erkenciyim aynen aydasum gibi bende uyuyunca uyanamıyorum.
ayrrıca bugün arkadaşıma süpriz yapıp doğungünü kutlayacağız akşam pastamı yaptım dolapta bekliyo.umarım güzel olmuştur.
beni merak eden hatunlar çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum dua ediverin yine de..
dün kadın doğum doktoruna göstermek için sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve beta hsg 36.200 çıktı yani bu 7 haftalık hamile olduğumu allahın izniyle bebğimin sağlıklı olduğuna işaretmiş.
dün tüm gün babaannemdeydim annem halam da vardı keyif yaptık ay bi görseniz etrafımda dönüyorlar bunu yer misin şunu canın istedi mi sen azıcık dinlen deyip duruyorlar.
landflovesim biraz daha sık gel lütfen özlüyoruz seni..
başka bişey var mıydı yaa mide bulantılarım unutturdu şimdi yazacaklarımı
Yanarım yanarım da siz gelin olduğunuzda neden böyle bir şey yapmadık ona yanarım ...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/583583-2013-gelinleri.html
zira geçtiğimiz haftalarda da bu başlığın istikrarı konusunda yorum yazmıştım bu fikirde aslında sizlerden çıktı... Bakalım 2013 gelinleri sizin gibi bağları kopmadan devam edecek mi ?
Masallah kuzuma masallah, sonunda beta yı yaptırmıssın
Cok guzel cıkmıs canım degerın, randevun ne zamandı 3 undemıydı oyle kalmıs aklımda...
Benden de 15 gun once tekrar ıstemıstı doktor 19.000 cıkmıstı o zaman ıste 5 haftalıktı...
Bulantıların ıcın bırseyler yapıyormusun canım?
Ayva ve yesıl elma cok ıyı gelıyormus dıye duydum mıdenın suyunu alıp rahatlatıyormus...
Hanzadee
1 ocakta kuzum randevum.yeniyılın ilk günü göreceğiz rabbim nasip ederse kuzucuğumuzu..
herşeyi yapıyorum kuzum ayva leblebi kraker zencefil maden suyu vs. vs.
ama bende fark ettim ki folik asit tetikliyo 1-2 gündür ara verdim daha rahatım tahlilde folik asitim yüksek bile çıktı en zından doktora gidene kadar ara ara içeyim diyorum
Bak bunu bı kac kısıden daha duymustum folık asıtın bulantı yaptıgını neydı kullandıgının adı...
Doktora gıttıgınde soyle kuzum muhtemelen ılacını degıstırecek
Ya bana erken bıraktırdı gıbı gelıyor ama ben suan elevın denen vıtamın hapına gectım onun ıcındekı folık asıt senın ıhtıyacını karsılamaya yater dedı ıkı gun sonra yarından sonra 9. haftaya gırıcez o yuzden mı bılmıyorum
günaydın hanzadem nasılsın ?
folicplus kullanıyorum canım. ama zaten baya kullandım ki tahlilde bunu gösterdi.
ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum ben karşı komşum 3. ayı bitirince elevite başladı senin folik asit seviyen nasıldı tahlilde.
iyiyim canım kazene yazıcam diye kaçırmışım pardon
sen nasılsın
aydasu sen nasılsın
Mıraclem bana doktorum tahlıl yapmadı, daha 3-4 ay once gereklı butun tahlılerını yaptırmıstık dedı bılgısayardan baktı, 3 ayda degısme olmaz bosuna ezıyet etmeyelım dedı, yaptırmadı, o zamankı tahlıllerımde hersey yolundaydı...
1 ay sonra gel dedı ıkılı test ıcın...
Ama sımdı sen ılk yaptırcagın ıcın kalp atısını duyduktan sonra 5 tup falan kan alırlar detaylı ıncelerler herseyı
ben en son folbıol kullanmıstım ıste ne bıleyım doktor elevıte gecırdı :26:
kuzum ben zaten özelde tahlil yaptırmıyım diye bütün tahlillerimi yaptırdım sağlık ocağında 3 tüp kan verdim dün ama biliyo musun o kadar tatlı bi adam ki aile hekimim hiç canımı yakma morarmadı bile
kanımı aldıktan sonra diyor ki özür dilerim biraz morarabilir orası :)) çok sevdim çoook
aa bak bu cok ıyı olmsu sevındım senın adına canım
bızım aıle hekımlıgı bı garıp teee nısanda gıtmıstım beta yaptırmak ıcın bız onu yapmıyoruz ıdrar tahlılı yapablırız ıstersen demıstıdelımıler neler anlamadım kı ben onu evde zaten yaptım dedım dusun kı beta bıle yapmadılar...
Insan bı kere ıyı bırıne denk geldı mı onu arıyor hep, ben de devlet hastanesınde bı seker abla buldum Allah ım bı gor, kadın ıkı gun sonra tekrar kan aldı, kendı aldıgı yerıı bulamadı, bı de ben gelınce guluyo ınce damarlı kız gelmıs dıye
Hep boyle ınsanlarla karsılassak keske, benı mahveden öküzcük yerıne
sofısım kıyamam sana...
Ya bılmıyorum ben fazla mı cekıngenım ama ınsanlara rahatsızlık vermek bana rahatsızlık verır. Yanı benı kessen doğumuna 1 ay kalmıs bı kadına mısafırlıge gıtmem hıc bıse yapmasan yıne yorulursun, bılmıyom ya ben cok tuhafım galıba...
Hadı oğlusun da almıs pozısyonunu yerım ben onu
Allah ın ıznıyle oğlunla bırlıkte doneceksın evıne 3 kısılık harıka bır cekırdek aıle olacaksınız canım...
oyy senin müdürde ömür törpüsü resmen...arada cevap vermen iyi canım senden çok yüz bulmuş bu adam baksana sürekli iyi niyetini suistimal ediyor..bugün çok sıkıcı biz yine müdürle küstük kreş gibi burası ya dün işle ilgili atıştık biraz bu sefer çok sinirlendim alttan almadım cevap verdim iyi yaptım sanki saygı gösterince kıymet bilen var aynı odada küsüz yaa 55 yaşında adam sanki çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?