Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hatunlar selam bende bugün çalışıyorum iki üç gündür inanılmaz bulantım var ne yaptıysam geçmiyo sanırım gece çok usuyorum midemi etkiliyo şimdi yemek yiyorum ama yarısını bıraktım 4te çıkacağız anneme gideceğim alacaklarim var sonra eve yılbaşı için hazırlığa başlamam lazım

olsun sonradan düşünmüş olman bile yeter bizim için eski konumuz kapanmasn yeter bize, gerçektende arasıra açıp bakıyoruz günlük gibi eski heyecanlarımız yazıyor..

ay evet chitlenbik farkında olmadan ne çok bilgi öğrenmişiz hamilelikle ilgili, benimde aynı çevremde biri hamile ise falan aa şunu yaptın mı şu nasıl gibi sorular soruyorum

aydasu ve miracle sizin aranızda iki hafta mı var yani şimdiii ahsenle elifinde hemen hemen o kadar fark vardı sanırım ama beraber doğurdular, sizinde haberlerinizi peşpeşe alırız sanırım. artık giriyorum bakın cmt bile geldim ama kimse kalmamış benden başka

landflowes canım olymposa mı gidicektiniz...keşke gitseydiniz biz bayalına gitmiştik unutamadığğım tatailimdir hala huzur derim kelime ile orayaaaa

misafirleri atlattım çk şükür ama bnde bttm..çk uykum var yorgunum ama çk şükür bgn midem iiydi şanslı günümdeydim galiba

Tabi kimse yok

Ben sonunda alisverise cikiyorum kizlar .hediyr cekim var umarim istedigimi bulurum opuyorum carsamba gorusuruza

kızlar nasılsınız arada geliyorum ama yazamadan çıkıyorum
biz sarılık riskini atlattık çok şükür, bir gece zerre kadar uyumadan deli gibi emzirdim berrayı. Sabaha hiçbişey kalmamıştı Allaha hamdolsun

yalnız şimdi de gaz sorunumuz var. Ağlıyor hep gazdan. Onunla beraber ben de ağlıyorum tabi
dün kontrolumuz vardı kilo almaya başladı artık hamdolsun

ben de çabuk toparlandım hamdolsun hiçbişeyciğim kalmadı. Yalnız sezeryanı hala kabullenemedim, aklıma geldikçe çok içim yanıyor normal doğumu çok istemiştim
ama olmadı nasip değilmiş. Bir de insanlar "keşke normal olsaydı", "normal doğum gibisi yok" , "normal doğum çok sağlıklı" tarzından cümleler kurdukça bunalıma itiliyorum
lohusalık depresyonundan çok korkuyorum bana dua edin olur mu

internete girme fırsatım pek olmuyor. İnanın eve geldiğimizden beri yatmadım bile, vücudum çok iyi. Yalnız misafirler hiç durmuyor. Onun dışında kayınvalidem annem yanımda çok şükür yardımcı oluyorlar

bende haberler bunlar
pinguşum da iyidir inş.
jeloş doğurmadı dimi :)))

kızlar ya sizin benim hakkımda yazdığınız anbean o heyecanı yaşadığınız bütün mesajları b.sayarıma kaydettim o kadar duygulandım ki
ben hastahanedeyken siz de burda dokuz doğurmuşsunuz canlarım benim
doğum sonrasındaki gün telefonum kapalıydı. Sezeryandan dolayı moralim aşırı derecede bozuktu, arayanlar da en ufak bir olumsuz şey söylediğinde ağlaaya başlıyordum. Ablam da bu sebeple telefonumu kapatmıştı ondan ulaşamamışsınız

ama ben ameliyattan çıkar çıkmaz bütün mesajlarınızı okudum, ondan önce attıklarınızı da okudum
tatlı arkadaşlarım benim Rabbim hepinize bu güzel duyguları tattırsın en hayırlı zamanda

selam kızlarrr

arkadaslar arasında yılbası cekilişi yapmıştık
bugün esimle bakırköye gittik hediye almaya..
Fırsattan istifade kendime de 1 kazak 1 hırka aldım

kızlar bu arada katı meyve sıkacağı istiyorum
Hangi markayı önerirsiniz??

günaydın herkese
ahsencim berra nın sarılığı geçmiş çok şükür gaz da her çocukta olur zaten canım arada gel böyle meraklanmayalım

aaa dün biz de b.köydeydik alışveriş yaptım 2 kazak 1 elbise 1 tayt 1 ayakkabı aldım kendime ama kazağın birinde küçük bi defo var gidip değiştirmem lazım bi ara
bu akşam biz de olucaz ama ne yemek yapacağımı bilmiyorum mezeler aklımda da
dün carrefour da hindinin kilosu 6 tl ymiş ama gidemedim bugün gidip alayım diyorum ama yetişir mi bilmiyorum zaten çalışıyorum eğer dolma yaparsam başka yemek yapmam mezeler yeterli olur hindi alamazsam 2 tane tavuk doldurabilirim belki sizler neler yapacaksınız fikir verirseniz çalabilirim

ayrıca bende phillips katı meyve sıkacağı var hiç kullanmadım eşim 1 kere kullanmıştı çok güzel yapıyomuş ama her makinanın olduğu gibi temizlemesi uğraştırıyo biraz o yüzden hiç yapmadım zaten üşeniyorum

Son düzenleme:
kızlar niye yazmıyosunuz psikolojim bozuluyo tek başıma tek ben çalışmıyorum heralde yaaaaa

Günaydın kızlar
dün eşim yine işteydi bende evde bütüngün bisürü iş yaptm.bgn yine işteyiz yarın tatlimiz bizim gidip alışveriş yapıcaz üstümüze başımıza çok mutluyum bide kozmatik ürünlerine saldırcam

hanzade hello ben buradayım

ama canım sıkkın

dün alışveriş yaptım bir çizme aldım eve geldim kutudan biri başka biri başka çıktı gidip kafalarına geçirmek istiyorum
o kadar yolu gideceğim şimdi geri akşamda gidiyoruz nasipse bursaya

benden böyle işte

chitlenbikcim sizin kendi işiniz ama daha çok çalışıyosunuz neyse ki yarın tatil bizim yarın çalışılıyo izin isticem bakalım verecekler mi ama ne yapıp edip gelmicem

ayy özdn sorma benim de kazak defolu ama bugün imkansız gidemem akşam giyinmek istiyodum elbise giyicem ama ilerleyen saatlerde sıkılırım rahat edemem değiştiririm
bu arada eşim tayt giyinmeme asla izin vermez nefret eder geçen sene 1 tane almıştım pantolon gibi kalın arkası cepli hatta üzerine uzun şeyler giyince kalçamı kapatınca ona izin veriyodu pantolon gibi olduğu için dün kendini aştı giyerim diye normal 1 tane aldım evde denedim aslında güzelmiş falan filan hoşuna gitti çok şaşırdım

kızlar selam ben çok kötüyüm
sabah işe gittim müdür gel beş dk konuşalım filan dedi
deneme sürem dolmuş kendisi benden hiç memnun değilmiş başka sektörden geldin bu iş sana göre değil filan filan zırvaladı durdu işten çıkıuşımı istemiş. sen bankacısın diyor bana işe alırken bunu biliyordunuz dedim beni kariyerden siz buldunuz işteklif ettiniz bende kabul ettim. ozaman görmedinizmi bankacı olduğumu
önce işi yapamıyorsun yok sana ağır geliyor filan dedi
sebebi bizde portakal kasaları var20 kilo filan onları kaldır demişti bende çok ağır belim zorlanır demiştim. azar azar böler taşırım. bu sebepten iş bana göre değilmiş. birde diyor çok kaliteli elemansın sana iş öğretmek hepsinden kolay oldu. zaten sürekli bankacıyım diye laf yapıp dalga geçiyordu. dengesiz. ziraatin sınavına girdiğimi öğrendi. direk çıkış verdi. sanki her sınava gireni aldı banka. ben şimdi yılsonunda nerden iş bulurum ya.

ayy bizim dükkana saldır
Valla ne güzel olurdu bütün kızlar toplanıp gelsek talan ederiz orayı yanlız

evet canım ya görsen nasıl yoruldular 3haftadır hep pazarları çalıştılar bizimkiler ben evdeydim ama hiç pazarlardan bişey anlamadım..bazen diyorum keşke açmasaymışınız diğer firmalarda takılıyodunuz ne güzel diyorum. bir iki sene daha böyle sıkı tempo gerektiriyo ondan sonra tam anlamıyla büyüdükten sonra herşey daha güzel olacak inş.

zahtercim ya seninde işten yana yüzün hiç gülmedi.bence senin nasibin yine bankada baksana adam bile demiş sen bu işlerin adamı değisln diye.hiç uğrtaşma böyle küçük işlerle otur sınavlara çalış onlara gir tekrar dene.eminim çok daha iyi yerlere geliceksin.boş boşuna buralarda yıpratma kendini derim

evet aslında o yönden haklı ama ben kredi ödüyorum her ay 750 vermem lazım bir ay maaş alamazsam bütün düzenimiz bozuluyor.

canım üzülme sen daha iyi iş bulursun eminim zaten gıcık biriydi inş.ziraate girersin inanıyorum buna
bu müdürleri patronları anlamak zor madem öyle bankacı olduğunu bile bile niye işe aldın sinir şey

günaydın kızlar geçmişe biraz baktım

ahsenim gelmiş hoşgelmiş güzel haberlerle gelmiş.kuzum birde insanların söylediklerini hiç takma normal yapsaydın da "aayy normal yapanların vajinasında idrar torbasında sarkma olur sende olmasa bari" diye konuşurlardı emin ol sen ve bebeğin sağlıklısınız ya gerisi boş şeyler.

zahter ya senin iş konusunda üzerinde bi nasipsizlik var sanki hep dengesiz patronlar denk geliyo rabbim hayırlı insanlarla en kısa zaman en güzel işi nasip etsin.

hanzadem yine aktif hem çalışıyo hem misafir çağırıyo sana nazar değecek diye korkuyorum canım ya. maşallah ...

su perisi henüz katı meyve sıkacağım yok ama bebiş teşrif edince düşünüyoruz o yüzden hiç bir fikrim yok canım.

kızlar ben dün tüm gün sadece 1 tane elmayla durdum bugünde şimdi zorla mısır gevreği yedim yağsız şekersiz olanından .sürekli yatıyorum hatta şimdi anneme gidiyorum çünkü evde kendime bakamıyorum mutfağa bile girdiğimde öğürmeye başlıyorum.bana dua edin bir an önce geçsin kızlar yarın da doktor randevumuz var

evet var bir kısmetsizlik ya hayırlısı bakalım
dün eşimin kuzeni eşi filan misafir geldi. yılbaşı için misafirim var bugün. onlara yaptığım hazırlığı dün biraz yedik. şimdi gidip hem kafamı dağıtayım. hemde akşam için yemek yapayım. salonumun lambaları yanmıyor prizler çalışmıyor. dün birşey oldu. elektrikçi bekliyorum. askşama yoksa loş bir ortamda yılbaşına girip yemek yiyeceğiz. menüde
arpa şehriyeli pilav ve üstünde fırında tavuk
fırında elma dilim patates
salata
közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
mercimek çorbası
var
tuzlu tatlı kurabiye yaptım
yılbaşı pastası benden kuruyemiş içecekler misafirler getirecek onlarda birşey yapacakmış. aslında bana hiç yemek yapma biz getirelim sen çalışıyorsun dediler ama olmaz içime sinmedi. yemek için başka birşey yapsam mı ya birde arkadaşımın birisi yeni doğum yaptı. acaba ona gazyapan birşey olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…