- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.801
Yanarım yanarım da siz gelin olduğunuzda neden böyle bir şey yapmadık ona yanarım ...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/583583-2013-gelinleri.html
zira geçtiğimiz haftalarda da bu başlığın istikrarı konusunda yorum yazmıştım bu fikirde aslında sizlerden çıktı... Bakalım 2013 gelinleri sizin gibi bağları kopmadan devam edecek mi ?
günaydın kızlar
sabah uyanması ne zor oldu yataktan zor kalktım
dükkanda birsürü iş var ama önce bi size bakayım dedimhamişler hemen başlamışsınız sohbete kızlar valla sizlerden okadar şey öğrendimki artık çevremdekilere bile akıl veriyorm sayenizde
selam kızlarrr
arkadaslar arasında yılbası cekilişi yapmıştık
bugün esimle bakırköye gittik hediye almaya..
Fırsattan istifade kendime de 1 kazak 1 hırka aldım
kızlar bu arada katı meyve sıkacağı istiyorum
Hangi markayı önerirsiniz??
Günaydın kızlar
dün eşim yine işteydi bende evde bütüngün bisürü iş yaptm.bgn yine işteyiz yarın tatlimiz bizim gidip alışveriş yapıcaz üstümüze başımıza çok mutluyumbide kozmatik ürünlerine saldırcam
Valla ne güzel olurdu bütün kızlar toplanıp gelsek talan ederiz orayı yanlızayy bizim dükkana saldır
chitlenbikcim sizin kendi işiniz ama daha çok çalışıyosunuz neyse ki yarın tatil bizim yarın çalışılıyo izin isticem bakalım verecekler mi ama ne yapıp edip gelmicem
ayy özdn sorma benim de kazak defolu ama bugün imkansız gidemem akşam giyinmek istiyodum elbise giyicem ama ilerleyen saatlerde sıkılırım rahat edemem değiştiririm
bu arada eşim tayt giyinmeme asla izin vermez nefret eder geçen sene 1 tane almıştım pantolon gibi kalın arkası cepli hatta üzerine uzun şeyler giyince kalçamı kapatınca ona izin veriyodu pantolon gibi olduğu için dün kendini aştı giyerim diye normal 1 tane aldım evde denedim aslında güzelmiş falan filan hoşuna gitti çok şaşırdım
kızlar selam ben çok kötüyüm
sabah işe gittim müdür gel beş dk konuşalım filan dedi
deneme sürem dolmuş kendisi benden hiç memnun değilmiş başka sektörden geldin bu iş sana göre değil filan filan zırvaladı durdu işten çıkıuşımı istemiş. sen bankacısın diyor bana işe alırken bunu biliyordunuz dedim beni kariyerden siz buldunuz işteklif ettiniz bende kabul ettim. ozaman görmedinizmi bankacı olduğumu
önce işi yapamıyorsun yok sana ağır geliyor filan dedi
sebebi bizde portakal kasaları var20 kilo filan onları kaldır demişti bende çok ağır belim zorlanır demiştim. azar azar böler taşırım. bu sebepten iş bana göre değilmiş. birde diyor çok kaliteli elemansın sana iş öğretmek hepsinden kolay oldu. zaten sürekli bankacıyım diye laf yapıp dalga geçiyordu. dengesiz. ziraatin sınavına girdiğimi öğrendi. direk çıkış verdi. sanki her sınava gireni aldı banka. ben şimdi yılsonunda nerden iş bulurum ya.
kızlar selam ben çok kötüyüm
sabah işe gittim müdür gel beş dk konuşalım filan dedi
deneme sürem dolmuş kendisi benden hiç memnun değilmiş başka sektörden geldin bu iş sana göre değil filan filan zırvaladı durdu işten çıkıuşımı istemiş. sen bankacısın diyor bana işe alırken bunu biliyordunuz dedim beni kariyerden siz buldunuz işteklif ettiniz bende kabul ettim. ozaman görmedinizmi bankacı olduğumu
önce işi yapamıyorsun yok sana ağır geliyor filan dedi
sebebi bizde portakal kasaları var20 kilo filan onları kaldır demişti bende çok ağır belim zorlanır demiştim. azar azar böler taşırım. bu sebepten iş bana göre değilmiş. birde diyor çok kaliteli elemansın sana iş öğretmek hepsinden kolay oldu. zaten sürekli bankacıyım diye laf yapıp dalga geçiyordu. dengesiz. ziraatin sınavına girdiğimi öğrendi. direk çıkış verdi. sanki her sınava gireni aldı banka. ben şimdi yılsonunda nerden iş bulurum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?