Eylül dostluğumuza burada devam (:

Daphne o çuvalların içinde ne varmış çok merak ettm

Tavuk, şarap, helva, çikolata, pirinç, fındık, fıstık, milli piyango bileti, kurabiye vs.

Bu arada günaydın hatunla, sabah kalkıp anneme indim. Teyzemler oradaydı. Şimdi tv karşısında çay keyfi yapıyorum. Malum hafta sonu anneannemin kırk mevlüdü vardı. Çok yoğundu. Bu arada eşim yeni yıl hediyesi olarak bana pırlanta yüzük almış Fotoğraflarını birazdan eklerim. Eşime diyorum ki çift tek taşlı gezeceğim görgüsüzlük diz boyu Ahsenim ve bebiş çok iyiymiş. Çok sevindim. Bu arada çok miğdem bulanıyor ve başım dönüyor bir kaç gündür. Kendimden şüphelenmeye başladım. Bu hafta hastalanmam lazım. Hastalanmazsam bebiş olabilir tabi ama eşime daha bir şey demedim

niye görgüsüzlük olsun bebişim

ben o zaman görgüsüzün dik alasıyım

ayy görgüsüzü okuyunca hemen yazdım gerisi okumadım

ayyy daphne bebek olabilir mi gercekten çok sevinirim ayy insallah bebiş olsun

parti çarpmış olmasın bu arada

zahter hanzadeden sonra en hıyar senin patronmuş bu arada sen lokma kadarsın zaten 20 kiloluk portakal kasasını kendi kaldırsın bir zahmet

portakal kasası deyinde 25 yıl önce bir yılbaşı gecesi balkondaki portakal kasasına ulaşayım derken ben ve kasa balkondan düşmüştük vay beeeee

Son düzenleme:
ayy görgüsüzü okuyunca hemen yazdım gerisi okumadım

ayyy daphne bebek olabilir mi gercekten çok sevinirim ayy insallah bebiş olsun

parti çarpmış olmasın bu arada

Kuzum ben alkol kullanmıyorum çarpamaz o yüzden. Bu arada yemek faslından sonra şirket personeli arasındaki güzel seslileri keşfettik. Meğerse şan dersleri alan bile varmış. Fasıl yaptık şahane geçti. Eşim geldi aldı. Patronumda taksiyle gönderdi kafası güzeldi baya bir. Neyse esas konuya gelelim. Adet belirtilerim yok henüz. Karın ağrılarım 10 gün önceden başlardı. Şu anda tık yok.

sen de mi çalışıyorsun balım bu gün?

12 e kadar canım sonra eve gidip çizmemi değiştireceğim salak adam iki farklı cizme vermiş bana sonra duş giyinme yola cıkarız

ido iptal olmaz umarım iptal olursa arabaylada gidemiyoruz çünkü arabaya arkadan vurdular , bizde evimizde oluruz dansöz izleriz

e siz korunmuyomuydunuz canım?

ayyyy daphne siz korunmuyormuydunuz ayy simillalar gibi kaçak geçiş mi yaptınız

daphne inş.bebiş vardır kuzum yaaa süper olur

inş bugün bizi erken gönderirler şimdi aramız iyi değil küsüz ya surat 1 karış dolaşıyoruz burda geyik yapamıyorum ondan izin de istemiyorum yoksa kaçardım şimdiye işim yok çok fazla allahtan eşim ve kaynım işten geç geliyo avm 8 de kapanıyo 9,30 u bulu eşimin gelmesi kaynım da 10 gibi anca gelir o zamana kadar rahat rahat hazırlanırız

Azıcık koşturursan yetişirsiniz run özden run

e siz korunmuyomuydunuz canım?

ayyyy daphne siz korunmuyormuydunuz ayy simillalar gibi kaçak geçiş mi yaptınız

Biz en eski yöntemle korunuyoruz anladınız siz onu

Ha şimdi ha bir kaç ay sonra fark etmez yani Zaten ahsen ve pingunun sayesinde annelik hormonlarım costu Al çantanı çık seni kovarmı ki çıktığın için

biz de o eski yöntemlerdeyiz her an kaza kurşunu olabilir bu gece alkolün de etkisiyle vay halimize ama ev kalabalık olacağı için bilemiyorumm
yok be kovamazlar beni diye düşünüyorum ama o kadar da değil bana yakışmaz öyle usulüne uygun olsun biraz daha vakit geçsin söyler çıkarız inş. heralde gönderir yılbaşı ikramiyelerimizi verdiğine göre

tontinileeeerrr nasılsınız???

ben ayaklandım ev işi bilem yapmaya başladım
kayınvalidem bana tuhaf tuhaf bakıyor lohusa kadın 40 gün yatamış, sen 1 gün bile yatmadın kızım bi aksilik bişey olmasın sakın diyor

lohusa depresyonuna girmemek için çok büyük bir çaba sarfediyorum, sezeryan oldugum için hala çok üzgünüm ama atlatıcam inş

bu arada daphne mide bulantısı 6. haftadan önce hissedilmez ama adet belirtisi yok diyorsun ben de umutlandım şimdi oyy benim berroşuma bol bol arkadaş gelsin inş

kızlar landfloves napıyo onunla görüşemiyorum hiç
jelo doğum yapmıştır diye düşünüyorum nişanı geleli çok oldu
melis de pek uğramıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…