- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.821
Daphne o çuvalların içinde ne varmış çok merak ettm
Tavuk, şarap, helva, çikolata, pirinç, fındık, fıstık, milli piyango bileti, kurabiye vs.
Bu arada günaydın hatunla, sabah kalkıp anneme indim. Teyzemler oradaydı. Şimdi tv karşısında çay keyfi yapıyorum. Malum hafta sonu anneannemin kırk mevlüdü vardı. Çok yoğundu. Bu arada eşim yeni yıl hediyesi olarak bana pırlanta yüzük almışFotoğraflarını birazdan eklerim. Eşime diyorum ki çift tek taşlı gezeceğim görgüsüzlük diz boyu Ahsenim ve bebiş çok iyiymiş. Çok sevindim. Bu arada çok miğdem bulanıyor ve başım dönüyor bir kaç gündür. Kendimden şüphelenmeye başladım. Bu hafta hastalanmam lazım. Hastalanmazsam bebiş olabilir tabi ama eşime daha bir şey demedim
Tavuk, şarap, helva, çikolata, pirinç, fındık, fıstık, milli piyango bileti, kurabiye vs.
Bu arada günaydın hatunla, sabah kalkıp anneme indim. Teyzemler oradaydı. Şimdi tv karşısında çay keyfi yapıyorum. Malum hafta sonu anneannemin kırk mevlüdü vardı. Çok yoğundu. Bu arada eşim yeni yıl hediyesi olarak bana pırlanta yüzük almışFotoğraflarını birazdan eklerim. Eşime diyorum ki çift tek taşlı gezeceğim görgüsüzlük diz boyu Ahsenim ve bebiş çok iyiymiş. Çok sevindim. Bu arada çok miğdem bulanıyor ve başım dönüyor bir kaç gündür. Kendimden şüphelenmeye başladım. Bu hafta hastalanmam lazım. Hastalanmazsam bebiş olabilir tabi ama eşime daha bir şey demedim
niye görgüsüzlük olsun bebişim
ben o zaman görgüsüzün dik alasıyım
ayy görgüsüzü okuyunca hemen yazdım gerisi okumadım
ayyy daphne bebek olabilir mi gercekten çok sevinirim ayy insallah bebiş olsun
parti çarpmış olmasın bu arada
sen de mi çalışıyorsun balım bu gün?
Kuzum ben alkol kullanmıyorum çarpamaz o yüzden. Bu arada yemek faslından sonra şirket personeli arasındaki güzel seslileri keşfettik. Meğerse şan dersleri alan bile varmış. Fasıl yaptık şahane geçti. Eşim geldi aldı. Patronumda taksiyle gönderdi kafası güzeldi baya bir. Neyse esas konuya gelelim. Adet belirtilerim yok henüz. Karın ağrılarım 10 gün önceden başlardı. Şu anda tık yok.
Kuzum ben alkol kullanmıyorum çarpamaz o yüzden. Bu arada yemek faslından sonra şirket personeli arasındaki güzel seslileri keşfettik. Meğerse şan dersleri alan bile varmış. Fasıl yaptık şahane geçti. Eşim geldi aldı. Patronumda taksiyle gönderdi kafası güzeldi baya bir. Neyse esas konuya gelelim. Adet belirtilerim yok henüz. Karın ağrılarım 10 gün önceden başlardı. Şu anda tık yok.
12 e kadar canım sonra eve gidip çizmemi değiştireceğim salak adam iki farklı cizme vermiş bana sonra duş giyinme yola cıkarız
ido iptal olmaz umarım iptal olursa arabaylada gidemiyoruz çünkü arabaya arkadan vurdular , bizde evimizde oluruz dansöz izleriz
e siz korunmuyomuydunuz canım?
ayyyy daphne siz korunmuyormuydunuz ayy simillalar gibi kaçak geçiş mi yaptınız
daphne inş.bebiş vardır kuzum yaaa süper olur
inş bugün bizi erken gönderirler şimdi aramız iyi değil küsüz ya surat 1 karış dolaşıyoruz burda geyik yapamıyorum ondan izin de istemiyorum yoksa kaçardım şimdiye işim yok çok fazla allahtan eşim ve kaynım işten geç geliyo avm 8 de kapanıyo 9,30 u bulu eşimin gelmesi kaynım da 10 gibi anca gelir o zamana kadar rahat rahat hazırlanırız
Kızlar yüzüğün fotosunu ekledim :)
Karışık yazan albümün içindeneredee????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?