Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhabalr
ahsen ve bebişi iyimiş çok sevindim
hep aklımdaydı,doğumdan bir gün önce konuşmuştuk
neyseki kavuştu yavrusuna
bende senin gibi normal odoğuramadığım için çok üzülüyordum ama şöyle düşün
yavruna kavuştun sağlıklı bi şekilde önemli olan bu değil mi?
o insanlar hep konuşur,şunu ye süt yapar bunu yeme süt yapmaz falan filan
lohusayken çok daha hassas oluyor insan ister istemez takıyor kafaya
ama sen elinden geldiğince takma üzülmemeye çalış sütün etkilenmesin
yediklerine çok dikkat et bebişe gaz yapmasın
son olarak bol bol kokla mis kokuluyu melek o melek
memişlere bol bol süt olsun inşallah

ohh maşallah bende tam sana yazmışmıştım
çok zorlama kendini canım dikişlerin zarar görmesin,sen bol bol dinlen şimdi
kuzuya daha rahat bakarsın
aman lohsa depresyonuna girme ben girdim zor çıktım Allahım kimseye yaşatmasın:26:

ben geldim ama yine gitmiş herkescikler.. ahsencim iyiyim ben gelip yazıyorum ama okumadın mı hiç? senide doğum zamanında kaç defa aradım ama hep kapalıydı bir arada aradığımda açıktı çaldı ama açan olmadı.. msj atmakta hiç aklıma gelmedi yaaa :26: yahu sen bu kadar olumlu güzel şeylerin arasında cımbızla milletin laflarını çekipte niye üzülüyorsun, milyonlarca kadın sezeryan oluyor hatta çoğu keyfi oluyor kötü bişey değilki sonuçta. minicik bebeğin var senin ayy ne kadar güzel bişey insan bakmaya sevmeye doyamaz dünyanız değişti resmen.. bende bu sıralarda rüyalarımda bebek görmeye başladım, artık çok çok olumlu bakıyorum istiyorum inşallah istediğimiz zamanlarda olur.

teremcim olympostan vazgeçtik arkadaşların hepsi yan çizdi birde havalar yağmurlu burda... kendimizi akışa bıraktık bakalım, akşam kafamız nereye eserse oraya gidecez. eşim hiç belli olmaz bakarsın basar gideriz olymposa diyor ama ben istemiyorum üşürüm diye korkuyorum.

hanzade ve sniperelit burdaymışsınız niye yazmıyorsunuz?
hanzade ama senin burda olmana üzüldüm kuzum izin vermedi mi patronunuz? şimdiye çıkmış olman lazımdı?

dapne o eski yöntem bi korunma yöntemi değilmiş canım öle sölüolar hep inş bebiştir hadi hayırlısı

hanzade ve sniperelit burdaymışsınız niye yazmıyorsunuz?
hanzade ama senin burda olmana üzüldüm kuzum izin vermedi mi patronunuz? şimdiye çıkmış olman lazımdı?

ayy evet kuzum yaa burdayım hala göndermiyolar gıcık oldum bir sürü işim var daha evde

hanzade bi tek sen varsın bıraksın seni de şu patron ya gıcık eve gidip hazırlık yapardın
bizde de misafir var akşama ama şimdiden çok yoruldum
menümde:mercimek çorba köfte patates yeşil salata rus salatası çiğ köfte börek yaprak sarma ve tiramisu var bide barbunya
arkadaşta tavuklu bişi yapcak pilav ve de kabak tatlısı

ahsencim Berroş iileşmiş çok sevindim söylenenlere de fazla kulak asma canım herkes illa ki bişiler söylüo
sakın lohusa depresyonuna falan gireyim deme o zman sütün azalır yavrucuğun napcak

ahhh hanzade üzüldüm yaa, inşallah tez zamanda çıkabilirsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
:119: :119::119: Yeniyıl geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119:

2013 hepimize, eşlerimize ailelerimize ve tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, saygı, sadakat, başarı, para, çocuk isteyenlere hayırlı bebişler, iş isteyenlere hayırlı işler getirsin inşaaalllaaaaah...

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...r-dogum-hikayeleri-tablo-14.html#post28045701

doğum hikayemi okuyun kızlar

tatlışım yazdıklarını okudum, uzun süredir burda karşılaşmıyoruz telefonla falan da konuşmayınca sordum kızlara
telefonumu ablam kapatmıştı söylediğim gibi. Senin aradığını da gördüm hatta smiliia da aramıştı o gün ama sarılıkla mücadele ettiğimiz geceydi uykusuzluktan uyumuştum bütün gün ondan açamadım ikinizinkini de

hejarcığım, sezeryandan sonra yarım insan olmuş gibi hissediyordum kendimi ilk günler çok kötyüdüm. Sanki hayatım boyunca ameliyatlı sağlıksız bir insan olarak kalacak gibi görüyordum kendimi çok mutsuz oluyorudm bu yüzden
ama hep kendim ettim kendim buldum. 9 ay boyunca normal doğuma öyle şartlanmıştım ve öyle hazırlanmıştım ki

ahsenim doğum hikayeni hüngür hüngür ağlayarak okudum çok şükür rabbime iyisiniz ikinizde rabbim herkese böyle güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin

sabah bir sürü şey yazmıştım ama tek kelime bile cevap yazan olmadı neyse ben tekrar edeyim kızlar midem çok kötü annemde yatıyorum dua ediverin bize ve yarın ilk doktor kontrolümüz var herşey yolunda olur inş.

miracle canım annende yedin mi peki bişeyler? mideni bulandırmayacak hafif bişeyler yesen bari, aç durma ya.tabi keyfi bişey değil biliyorum inşallah geçer bir an önce bulantıların.

ben çıkıyorum kızlar
yarın için de izin aldım zor oldu biraz ama pazar gelmemizi istiyo ama çok bekler
yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun kızlar mutlu yıllar...

miracle canım annende yedin mi peki bişeyler? mideni bulandırmayacak hafif bişeyler yesen bari, aç durma ya.tabi keyfi bişey değil biliyorum inşallah geçer bir an önce bulantıların.

canım yiyemiyorum annem neler neler yapıyo bi görseniz ama içim asla almıyo.sadece yarım paket kraker yiyebildim bugün.inş geçer canım dualarında unutma sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

miracle
benim yaşadıklarımı biliyosun geçeceğini de biliyosun
kendini zorlama bişeyler yemek için. Çünkü daha beter oluyor sonra
bebeğin şuan senin depolarını kullanıyor 5-6 gramcık bişey zaten, onun besinsiz kalması mümkün değil bunu düşünme olur mu

sadece kraker yeme, cornflakes ye o daha besleyici ve doyurucu
sürekli aynı şeyi yersen ondan da miden bulanıyor bi süre sonra

canım yiyemiyorum annem neler neler yapıyo bi görseniz ama içim asla almıyo.sadece yarım paket kraker yiyebildim bugün.inş geçer canım dualarında unutma sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

0.001 gr'lık şeyin yaptıklarına bakk takviminde yazıyor ne kadarcıkta minikmiş dahaaa, bulgur tanesi kadar diyebilirz sanırım daha pirinç olmamış :)))

ben iyiyim canım bugn hiiiç bişey yapasım yok benimde çok mu soğuk benmi çok üşüyüroum bilmiyorum saatlerdir küçük odada son ayarda radyatör çalışıyor dışarı çıkmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…