- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.901
- 723
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.841
tontinileeeerrr nasılsınız???
ben ayaklandım ev işi bilem yapmaya başladım
kayınvalidem bana tuhaf tuhaf bakıyor lohusa kadın 40 gün yatamış, sen 1 gün bile yatmadın kızım bi aksilik bişey olmasın sakın diyor
lohusa depresyonuna girmemek için çok büyük bir çaba sarfediyorum, sezeryan oldugum için hala çok üzgünüm ama atlatıcam inş
bu arada daphne mide bulantısı 6. haftadan önce hissedilmez ama adet belirtisi yok diyorsun ben de umutlandım şimdi oyy benim berroşuma bol bol arkadaş gelsin inş
kızlar landfloves napıyo onunla görüşemiyorum hiç
jelo doğum yapmıştır diye düşünüyorum nişanı geleli çok oldu
melis de pek uğramıyor sanırım
Azıcık koşturursan yetişirsiniz run özden run
Biz en eski yöntemle korunuyoruz anladınız siz onu
Ha şimdi ha bir kaç ay sonra fark etmez yaniZaten ahsen ve pingunun sayesinde annelik hormonlarım costu Al çantanı çık seni kovarmı ki çıktığın için
hanzade ve sniperelit burdaymışsınız niye yazmıyorsunuz?
hanzade ama senin burda olmana üzüldüm kuzum izin vermedi mi patronunuz? şimdiye çıkmış olman lazımdı?
ben geldim ama yine gitmiş herkescikler.. ahsencim iyiyim ben gelip yazıyorum ama okumadın mı hiç? senide doğum zamanında kaç defa aradım ama hep kapalıydı bir arada aradığımda açıktı çaldı ama açan olmadı.. msj atmakta hiç aklıma gelmedi yaaa :26: yahu sen bu kadar olumlu güzel şeylerin arasında cımbızla milletin laflarını çekipte niye üzülüyorsun, milyonlarca kadın sezeryan oluyor hatta çoğu keyfi oluyor kötü bişey değilki sonuçta. minicik bebeğin var senin ayy ne kadar güzel bişey insan bakmaya sevmeye doyamaz dünyanız değişti resmen.. bende bu sıralarda rüyalarımda bebek görmeye başladım, artık çok çok olumlu bakıyorum istiyorum inşallah istediğimiz zamanlarda olur.
teremcim olympostan vazgeçtik arkadaşların hepsi yan çizdi birde havalar yağmurlu burda... kendimizi akışa bıraktık bakalım, akşam kafamız nereye eserse oraya gidecez. eşim hiç belli olmaz bakarsın basar gideriz olymposa diyor ama ben istemiyorum üşürüm diye korkuyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...r-dogum-hikayeleri-tablo-14.html#post28045701
doğum hikayemi okuyun kızlar
tatlışım yazdıklarını okudum, uzun süredir burda karşılaşmıyoruz telefonla falan da konuşmayınca sordum kızlara
telefonumu ablam kapatmıştı söylediğim gibi. Senin aradığını da gördüm hatta smiliia da aramıştı o gün ama sarılıkla mücadele ettiğimiz geceydi uykusuzluktan uyumuştum bütün gün ondan açamadım ikinizinkini de
hejarcığım, sezeryandan sonra yarım insan olmuş gibi hissediyordum kendimi ilk günler çok kötyüdüm. Sanki hayatım boyunca ameliyatlı sağlıksız bir insan olarak kalacak gibi görüyordum kendimi çok mutsuz oluyorudm bu yüzden
ama hep kendim ettim kendim buldum. 9 ay boyunca normal doğuma öyle şartlanmıştım ve öyle hazırlanmıştım ki
miracle canım annende yedin mi peki bişeyler? mideni bulandırmayacak hafif bişeyler yesen bari, aç durma ya.tabi keyfi bişey değil biliyorum inşallah geçer bir an önce bulantıların.
ben çıkıyorum kızlar
yarın için de izin aldım zor oldu biraz ama pazar gelmemizi istiyo ama çok bekler
yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun kızlar mutlu yıllar...
canım yiyemiyorum annem neler neler yapıyo bi görseniz ama içim asla almıyo.sadece yarım paket kraker yiyebildim bugün.inş geçer canım dualarında unutma sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?