- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.861
miracle
benim yaşadıklarımı biliyosun geçeceğini de biliyosun
kendini zorlama bişeyler yemek için. Çünkü daha beter oluyor sonra
bebeğin şuan senin depolarını kullanıyor 5-6 gramcık bişey zaten, onun besinsiz kalması mümkün değil bunu düşünme olur mu
sadece kraker yeme, cornflakes ye o daha besleyici ve doyurucu
sürekli aynı şeyi yersen ondan da miden bulanıyor bi süre sonra
0.001 gr'lık şeyin yaptıklarına bakktakviminde yazıyor ne kadarcıkta minikmiş dahaaa, bulgur tanesi kadar diyebilirz sanırım daha pirinç olmamış :)))
ben iyiyim canım bugn hiiiç bişey yapasım yok benimde çok mu soğuk benmi çok üşüyüroum bilmiyorum saatlerdir küçük odada son ayarda radyatör çalışıyor dışarı çıkmak istemiyorum..
yarın için randevu vermeleri iyi olmuş eşinde tatildir beraber gidersiniz.. ne bilim takviminde çok küçük yazıyor gramajı
benim odada sıcacık fırın gibi oldu o yüzden dışarı çıkasım yok hiç :)) bugün kursada gitmedim büyük ihtimalle çoğu kişi gelmez ders olmaz falan diye.. o yüzden burdayım normalde bugün kursta oluyodum
Selam guzeller
Gecmisi okuyamadım daldım yine su pc gelsede hergüm yazsam yaaaa. Ahsenimmm iyi olmanıza cooook sevindim balım şimdi okurum dogum hikayeni. Kızlarya jelo ve sofistike ne alemde okuyamadım ya haberim yok o yüzden.
Bu sabah hastanede kan verdik esim için, Çarşamba çıkacak sonuclar sonrada biyopsi için randevu alcaz. Bu aksamda yeni yılı evde başbasa kutlucaz, birkaç yerden davet aldık ama evde basbasa daha güzel geçeceğine eminim. Menümde Kremali kereviz çorbası, besamel soslu tavuk, bı kaç çeşit meze(içki kullanmasakta seviyoruz meze) sigara böreği, salata var. Eşimde pasta alacakmış, keyfim yok yatıyorum aksama kahvaltı ile gecistiririz dedimsık bı sofra hazırlarım, mum yakarim bir suru, seksü bı kıyafet de gidimmi bu is tamamdir.
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum.
miraclee canım her hamilelikte oluyor bulantılar
inşallah sen çabucak atlatırsın
ben kraker ve mandalina çok yiyordum
dualarım seninle...
Miracle canım tam okuyamadığım için kavrayamadim bulantınmi varren kısa zamanda gecer inşallah bebisko rahatsizmi ediyor annecigi
hoşgeldin canımmmm.
inş sonuçlar çook güzel gelir kuzum inan hep aklımdasınız dualarımdasınız..
süprizin de süper olmuş desene akşama parti var
kuzum herkes böyle söylüyo bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyorlar bide şimdiden başladı anlayacağın yorumlar..
ben hiç bişey yiyemiyorum kuzum ya elma ve ayva yiyebiliyorum meyve olarak.
eymen nasıl oldu hasta gibi demiştin sen nasılsın?
canımıniçisi yorumlar hiç bitmez elinden geldiğince kulak asma
ne yiyebiliyorsan onu ye bitanem hiç farketmez bebeğin şuanda senin depolardan alıyo herşeyi
geçicek Allahın izniyle çok daha iyi olacaksın,bende heyecan yaptım şimdi yarın için inşallah herşey çok güzel olucak kuzucum
Biz iyiyiz çok şükür,Eymende iyi hala diş çıkarmadı kuzu,onun sıkıntısı var galiba
benim sıpa uyandı sonra görüşürüz tatlım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?