Eylül dostluğumuza burada devam (:

bakalım ben hamile olsam bulantılarım nasıl olacak? normalde de herşeye midesi bulanan bir kişiyim zaten... miracle portakal yesen iyi olur mu? portakaldan miden bulanmaz sanırım, benim canım bişey istemeyince meyve yerim genelde.

Kızlar marketten geldim. Pasta yapacağım akşam için kekimi fırına verdim. Akşama tavuk dolma var. Yanına Çok fazla meze olmayacak :)

Ahsenim ne güzel yazmışsın öyle.Cok duygulandım. Birde 6. hafta yazmışsın hayal kurmayayım boşuna o zaman
Bu arada akşama arkadaşlar çağırıyor. Önce eşimi aramışlar onu ikna edemeyince beni aradılar. Eşime sorayım dedim. Neyse bir yalan uydurduk akşama bekliyorlar eşimde ne işimiz var dedi... Evde başbaşa kutlamak istiyoruzda demiş...
Bu arada herkese şimdiden mutlu yıllar :)

Ah kuzum bilmez miyim senin yaşadıklarının yanında beni bulantı değildir bile.onları biliyorum canım ama yemeyince halsiz kalıyorum ama geçecek biliyrum hele sizleri gördükçe içim içime sığmıyo

eşimi bi görsen her akşam karnımla konuşuyo bebeğim niye anneni üzüyorsun bakayım diye

her akşam babasına söz veriyo kerata bi daha yapmayacağım diye öyle söylüyo kocam

kornflaeks midemi bulandırdı kuzum.

hiç sorma canım ya ama boyuru nohut kadar falan olmuş olması gerekiyo canım yarın haber veririm artık kesin olarak.

yağmur süper yağıyo sobanın önüne oturdum pc ye bakıyorum o yüzden sıcacık burası

yarın için randevu vermeleri iyi olmuş eşinde tatildir beraber gidersiniz.. ne bilim takviminde çok küçük yazıyor gramajı

benim odada sıcacık fırın gibi oldu o yüzden dışarı çıkasım yok hiç :)) bugün kursada gitmedim büyük ihtimalle çoğu kişi gelmez ders olmaz falan diye.. o yüzden burdayım normalde bugün kursta oluyodum

Selam guzeller
Gecmisi okuyamadım daldım yine su pc gelsede hergüm yazsam yaaaa. Ahsenimmm iyi olmanıza cooook sevindim balım şimdi okurum dogum hikayeni. Kızlarya jelo ve sofistike ne alemde okuyamadım ya haberim yok o yüzden.
Bu sabah hastanede kan verdik esim için, Çarşamba çıkacak sonuclar sonrada biyopsi için randevu alcaz. Bu aksamda yeni yılı evde başbasa kutlucaz, birkaç yerden davet aldık ama evde basbasa daha güzel geçeceğine eminim. Menümde Kremali kereviz çorbası, besamel soslu tavuk, bı kaç çeşit meze(içki kullanmasakta seviyoruz meze) sigara böreği, salata var. Eşimde pasta alacakmış, keyfim yok yatıyorum aksama kahvaltı ile gecistiririz dedim sık bı sofra hazırlarım, mum yakarim bir suru, seksü bı kıyafet de gidimmi bu is tamamdir.
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum.

miraclee canım her hamilelikte oluyor bulantılar
inşallah sen çabucak atlatırsın
ben kraker ve mandalina çok yiyordum
dualarım seninle...

ben bilerek aldım canım 01.01.2013 te ilk defa göreceğiz keratayı.birlikte gideceğiz allah nasip ederse.adam 2 gündür yerinde duramıyor doktora gideceğiz diye.

evet dışarılar çok soğuk canım boşver evde yağmur izleme keyfi yap iyi olmuş.

Miracle canım tam okuyamadığım için kavrayamadim bulantınmi varr en kısa zamanda gecer inşallah bebisko rahatsizmi ediyor annecigi

Ahseenn mahvoldum senin doğum hikayeni okurken, işyerindeyim rahat rahat ağlayamadım da içime oturdu Ne güzel duygular bunlar Allah beraber musmutlu bir ömür geçirmenizi nasip etsin

hoşgeldin canımmmm.

inş sonuçlar çook güzel gelir kuzum inan hep aklımdasınız dualarımdasınız..

süprizin de süper olmuş desene akşama parti var

miraclee canım her hamilelikte oluyor bulantılar
inşallah sen çabucak atlatırsın
ben kraker ve mandalina çok yiyordum
dualarım seninle...

kuzum herkes böyle söylüyo bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyorlar bide şimdiden başladı anlayacağın yorumlar..

ben hiç bişey yiyemiyorum kuzum ya elma ve ayva yiyebiliyorum meyve olarak.

eymen nasıl oldu hasta gibi demiştin sen nasılsın?

Miracle canım tam okuyamadığım için kavrayamadim bulantınmi varr en kısa zamanda gecer inşallah bebisko rahatsizmi ediyor annecigi

evet canım midem çok bulanıyo annemdeyim yatıyorum canım.babasına her akşam söz veriyo ama yine de üzüyo sıpa

kızlar cidden harika duygular yaşıyo insan aile olacağımızı hissediyoruz.babası bebeğiyle sohbet ediyor.bana bakınca mucizem diyor.valla hep böyle olacaksa ben kesin 3 tane doğururum fazlasıda olur mu bilmem

hiiiç ertelemeyin kimse maddi olarak 4/4 lük bi yaşama sahip olamıyor zaten benim de korkularım var tabii ki ama inanın şimdiden paramız acayip bereketlendi.rabbim kimseye aratamasın istediği anda nasip etsin

canımıniçisi yorumlar hiç bitmez elinden geldiğince kulak asma
ne yiyebiliyorsan onu ye bitanem hiç farketmez bebeğin şuanda senin depolardan alıyo herşeyi
geçicek Allahın izniyle çok daha iyi olacaksın,bende heyecan yaptım şimdi yarın için inşallah herşey çok güzel olucak kuzucum
Biz iyiyiz çok şükür,Eymende iyi hala diş çıkarmadı kuzu,onun sıkıntısı var galiba
benim sıpa uyandı sonra görüşürüz tatlım öpüyorum

yok ben zaten yorumlara gülüp geçen bi tipimdir.bende depolar sağlam şükür 1gr. cık şeye yetiyordur herhalde

ayy inş diş çıkarma döneminiz kolayca geçer soğuklara da alışamadı tabii kuzuş.yerim ben onu yer.

bende şimdi 1 mandalina yedim midem kötü oldu uzanayım azıcık gelirim yine öptüm

Ben hazırlık yapana kadar gitmiş herkes bir çorba kaldı herşey tamam sanırım sinirden rahatsızlandım tuvalete giderken canım yanıyo damla damla bir saattir klozetle aşk yaşıyoruz :)
sanırım bugün tekrar giremem herkese mutlu seneler diliyorum hepimiz için hayırlısı olsun güzel şeyler olsun benim şu işlerim düzelsin belki yaza bende çalışmalara başlayabilirim artık vakti geldi

Bu gün kimse gelmemiş. Dün eşimle birlikte yemeğimizi yedik. Dans ettik Ne güzel sohbet ediyorduk arkadaşlar aradı saat 11 i geçiyordu. Madem bize değer verip bekliyorlar hala gidelim dedik. Sabah 4:00 de eve geldik. Sabah 9 da kalktım. 12 de kahvaltı yaptık eşim tekrar uyudu. Birazdan kaldıracağım onu yoksa gece uyuyamayacak. Dün özdene söz vermiştim. Saçlarımın son halinin fotoğrafını birazdan ekleyeceğim. Hepinizi öptüm yarın herkes burada olur sanırım.

günaydın kızlar
yeni yılda da yine birlikteyiz... güzelliklerle dolu yeni bir yıl geçirmek dileğiyle...

günadınnnnnnn....
yeni yılda yeni umutlar yep yeni güzellikler mutluluklar hepimizin olsunn inşşşş...

Günaydın tatlişkolarrrr
Yeni yıl hepinize sağlık mutluluk huzur ve bol bol bebişler getirsin :))
Kızlar oluyup çıkıytm gnllkle bnm pc yine kpederde deli olucam yakın zmanda inş gelicek onunkide kurtlrum artık
Ahsenim berroş çok şkr kurtlmş sarılıktan yesinler onun totosunu snde bakma mllete konşsn onlar en hayrlısı buydu bnm için dr geç ne farkeder minnoşun kollarında artık
Rüyamda daphne yi hamile gördüm şşş söyleyin şuna test yapsın bi heycanla grdm varmı birşy ama yazmamış daha
Jeloo nbtı doğrfumu acaba? Pinguda grmiyor batu yaramazlık yapıyrdur kesin
Miracle doktor kontrolnüz basıl geçti? Miniğin napıyormuş? Bana kızın olucakmış gibi doğdu bir anda, eşinede maşallah
Bizimkide hep babasına baktığımda tepikliyor kesin ona benzicek ama dokundumu tık yok, bir anda sanki karnım daha çıktı gibi
Bizde geçen cumartesi kızına aneannesi dedesi teyzsi babası alışvrşe gttik ilk heycanlarını görmek süprdi, ananesi kızıma ilk beşiğini alldı babasıda bebek arabasını bi ara koyarım cicilerini
Şimdi karşı komşum kahvltya çağrdı oraya geçyrum hrkes iyi çok şükr bzdende haberler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…