Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın hatunlar :) Hafta sonu sınavlarım var. Harıl harıl ders çalışıyorum. Çok uğrayamasamda gün içinde selam veririm. Öptüm hepiciğinizi

günaydın kızlar
2013hepimize sağlık huzur mutluluk bereket ve bebek getirsin inşallah:119:

büssürü şey yazacaktım ama hepsini unuttum :44:

biz yılbaşı günü 6 gibi otele vardık.hazırlandık süslendik..yemek eğlence derken herşey güzeldi,zaten kapı tıngırtısına bile oynayacak moddaydık..gece sanırım 4-5 te yattık.sabah 11 de kahvaltımızı ettik havuza girdik yemeğimizide yiyip çıktık...:44:

ahsenin doğum hikayeyesini açtım ama ağlamamak için bekletiyorum hala okumadım

Günaydın hatunlar herkesin yeni yılı kutlu olsun hepimiz için hayırlı olsun sabah teyzem aradı adliye için zabıt katibi alımı varmış şimdi adliyeye geçip bakacagim ziraat hala listeyi açıklamadı önce 4 yıllık olanları yerleştirecek galiba hayırlısı diyorum daphne saçın yakışmış güzel olmuş güle güle kullan ben saçımı boyadım ama telefon kablosu kaynanamlardaymıs bilgisayara atamadım eşim hiç yorum yapmadı belki anlamadı

2013 ün ilk albümümü yaptım face te :))

ayy fotolara baktıkça nekadar kilo almışım diyorum..yüzüm davul gibi olmuşşş :18::18::18:

biz evde süperbir akşam yaşadık. arkadaşlarımızla sadece mezelere fazla sarmısak koyduğumuz için tansiyonumuz düştü. hepimiz sersem gibi dolaştık. geceyi erken bitirdik :)

smillacım ne şişmesi gayet hoş fotolar iyi eğlenmişsiniz belli

biz de evdeydik misafirlerim vardı işte güzel geçti biraz yoruldum ama değer pek müsait değilim sonra görüşürüz tekrar

yarın anneme gidicem .. güne girdiğimi sölemişmiydim 25 tl 15 günde 1 :) ben gitmiyorum kimseyide almıyorum.param dönüyor.

neden bugün kimse yok.ben bişeymi kaçırdım???

hanzade sen yoğunsun.daphne nin sınavı var...ee ya diğerleri???????????

simalla ben varım

ama işim var avrucum fotoları gördüm elbise yıkılıyor çok yakışmış ama sen biraz kilo aldın sanırım

Selam kızlarr...

Herkesin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bol kazanç, bebiş isteyenlere bebişler ve bol bol güzellikler getirmesini diliyorummm... :124::124::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…