Eylül dostluğumuza burada devam (:

Herkese merhabaaa...

Yeni yıla bizim kızlar yoğun başladı anlaşılan...

10 kg aldım ya ben ühüüüüüüü

Uzun zamandır tartılmıyorum,tartılmayıda düşünmüyorum.Eşimde kızmaya başladı artık zayıflamaya başla diye.Ama bilmiyorum ilaçlardanda mı kaynaklanıyor...

işin kötüsüde şu ki : kilo aldığımın görsel olarak inanılmaz farkındayım.eşimde söylüyor.hamileliğe 10 kilo fazla ile başlamamam gerekiyor fln fln ..ama yemeği hiç eksiltmiyorum,diyet yapmıyorum..bile bile devam ediyorum..bu nasıl bir manyaklıktır bende anlamadım

bende senin gibi düşünüyorum suan 59 60 arası değişiyor kilom ama en az 5 kilo vermem lazım hamile olunca aygaz tüp gibi olmak istemiyorum

bizim kızlar gibi sadece göbeğim çıksın istiyorum

Kızlar ben bu arada geçen gün telefonumu suya da düşürdüm kovanın içine... Kovaya bişey düştü gibi geldi bi de elimi daldırdım baktım telefon kuruttum muruttum tertemiz püri pak oldu... Hemen çıkardım kuruladım bezle, yarım saat 1 saat filan da saç kurutma makinasıyla kuruttum... Çalışıyo şimdi bişeyi yok... Canavar canavar maşallah

neydi senin telefon?

daha geçen gün bahsediyordum ya üzerinde nasıl tepindiğimden bunları konuştuktan 1-2 gün sonra suya düşürünce de hah dedim tam oldu bu sefer... Önce baya bi moralim bozuldu sonra çalıştı kurutunca filan ... Hatta gps evin içinde biraz göstermiyordu şimdi daha mı iyi çekiyo ne... Mis oldu mis deterjanlı suylan köpürtüp köpürtüp yıkadım

evt cnm hatırladım..maşallah ne güzel.anladımki marka model ne olursa olsun telefon işi şans işi..sonuçta hepsi bir anda üretilmiyor.parti parti nede olsa...telefonuna dikkat et artık başka bişey gelmesin başına

Tabi canım orası öyledir... Üretildiği yere göre değişir dediğin gibi... Tek temennim o canım ya...İnşallah başına bi daha kötü bişey gelmez:18: çilekeş oldu gariban

bu dertlerin aynısından bende de var :2:

miracle hoşgeldin cnm..nasılsın bugün?

hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum canım annemdeyim yatıyorum.sen nasılsın?maşallah foto da fıstık gibisin

kuzum benim çok şükür çok güzeldi kalp atışlarını duyduk öyle değişik bi duygu ki ömrümde böyle birşey hissetmemiştim.rabbim herkese yaşatsın eşim de aynı duayı ediyor artık.

2-3 hafta sonra tekrar gideceğiz bu sefer kız arkadaşlarım rezerve yaptılar biz gelicez doktora dediler ee yeğenlerini çook merak ediyorlar.

kuzum inş hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli senin de hissettiğin gibi kızdır bebişimiz...

sizin prenseste güle güle kullansın yeni cicilerini mutlaka resim oy bize de fikir olsun.

aa evt dün gittiniz.ne güzel maşallah herşey yolunda gide böle

Çay arasında uğrayayım dedim. Similla gayet hoş görünüyorsun canım. Bazı kadınlara kilo çok yakışır. Kadın gibi kadın dedikleri vardır ya sende onlardasin. Çok beğeniyorum ben seni hoş hatunsun maşallah :)

Miracle cım maşşallah subanallah bebişine pıt pıtlarını sevsinler onun
Daphneeee ne dedm ben sana hamile gördüm senii test yaptın mı

miracle canım bulantıların için doktor bişi vermedi mi

verdi canım ama çook dayanamayack kadar olmadıkça kimyasal bişey kulanmak istemiyorum.zencefil.ayva .leblebi krakere devam

Miracle cım maşşallah subanallah bebişine pıt pıtlarını sevsinler onun
Daphneeee ne dedm ben sana hamile gördüm senii test yaptın mı

çok saol kuzum senin sıpa da kocaman olmuş ya maşşalh bize de nasip etsin rabbim o günleri

Ay çok sıkıldım ben blogla uğraştım nette gezdim yok yok duramıyorum evde anneme geldim dikiş makinesi yine bana yolcu olacak evde kesip bicmem lazım

cnm benim ya güzel gördüğün için saol :) ama bende senin gibi çıtı pıtı olmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…