Eylül dostluğumuza burada devam (:

havuzda aslan isminde bi çocuk vardı yaşı 2 yada 3..onun için çocuk havuzuna girdik arkadaşımla..oynattık fln.aldım elime yüzdürüyorum nasıl gülüyo kereta..ama kollar 5 dk dayandı..sonra kaçarcasına uzaklaştım havuzdan zor iş zorrrr

erkek çocuga da ısınıyorum yavaştan..kendimi alıştırıyorum oğlum olacak düşüncesi ile

evet yılın ilk iş günü bunalımdı ee yıla nasıl başlarsan öyle geçermiş ya bizim yılın ilk günü yoğun oluyo bütün yıl öyle geçyo valla

merhaba hanımlar herkescikler gitmeden önce bir selam vereyim dedim.. yemeklerimi yaptım eşimde gelmek üzere.. domatesli bulgur pilavı ve barbunya yaptım.. pilavımın domateslerini yazın yaptığım yazlık konserve domateslerimden yaptım çok lezzetli olmuş..

yılbaşında bizde dışardaydık önce sakin bir yere gidip iki saat falan orda takıldık sonra 10.30 arkadaşlar başka bir mekana çağırdı oraya geçtik çok eğlenceli bir yermiş yeni yıla bomba gibi girdik çok güzeldi..

neden bugün kimse yok.ben bişeymi kaçırdım???

hanzade sen yoğunsun.daphne nin sınavı var...ee ya diğerleri???????????

ben bugün kurstaydım.. faceyi açtım bir ara orda gördüm fotolarını bencede sana kiloda yakışıyor hiç takma bile kafana.. birde boyun uzun olduğu için çok göstermiyorsun kilonu bence..

bence bir gün daha bekletseydin ne olur ne olmaz, ilk açtığında çalışır ama içi iyice kurumadıysa oksitlenip bozulabiliyor. benimde önceki tlfnum nokia kaç defa suya düştü dediğin gibi kovaya falanda düştü üstünede bastım, hatta kardeşimle kavga etmiştik oda benim telefonumu 2.kattan aşağı fırlatmıştı, parçaları toplayıp birleştirdim çalışmıştı.. birde çok sinirlenip telefonu duvara fırlatmıştım.. ahh canım telefonum ama tabii en sonunda durdur yerde bozulmuştu. 4-5 sene kullandım N72..

ohh iyi yapmşıssınız arada bir böyle stres atmak lazım :)))

bende çıkıyorum iyiakşamalr kızlar.bugün çok sıkıldım

slmm herkese sağlık huzur mutluluk dolu bol gezmeli tozmalı çok indirimli alışverişli bir sene diliyorummm..

Simillam çok güzelsin öncelikle onu söyleyeyim
Kilolu halin böyleyse zayıf halin yakar gecer bebişim.
Ama biraz ver benceeee

O zamanki halin çok çok mükemmel olur

Son düzenleme:
Ohh sabah sabah ahsenin doğum hkayesini okudum bir güzel ağladım kendime geldim, harika anlatmış ya hala etkisindeyim salya sümüğüm yatakta
Günaydın tontiniler, nasılsınız bgun?
Bende kalkıp kahvaltı ediyim benimki rahat durmuyor içerde
Bugünde annemle babam gelicek bebek odasındaki çalışma masasını kardşme göndercm onla uğaaşcaklar hemde oturma dedikodu ohhh

Bu arada denem 1 2 kkapp tan yazıyorum ya ben kızlr burdn fotoğraf eklemeyi denedim oldumu acaba? Alınan beşiği koydum babam mızırdanmassa kurdurucam bgn

Eklentiler

• $image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
herkeseee sağlıklı,mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bi yıl diliyorumm vee öpüyormmmmmm

ben geldim memleketimdeyim nete girerim dedim ama gelen giden bizim gezmelerimizden hiç fırsatm olmadı. şimdide eşim uyuyo kv dedeyiz ben erken uyandım fırsatı değerlendirdim:)
önceliklke yolculuğum çok güzel geçti biraz korktum oğlum için ama hiç bi sıkıntı olmadı. dünde drumuza gittik oğluşumuzu gördükk allahımmm erim onu benn doğumu konuştuk... eşim pek hevesliydi kendşne benziyo diye ama drunda onayıylaa bana benziyo yavruşum dr çok rahatlattı beni hiç sıkıntı olmıcak çok kolay bi şekilde normal doğumla dünyaya getireceksin bebeğini dedi. tarih olarakta 4 ya da 5 dedi.2500 kiloyuz 48 cmizz kocaman olmuşuz yaa benden havadisler bu kadar şükür bi aksilik bi sıkıntım yok...

daphne; saççların ve tek taşın yakıyo canım gül güle kullan her ikisinide
smilla; kilo yakışmışşş valla billaa facede gördüm güzel hatunsun demiştim zaten
ahsen; şükür berramızın sarılığı geçmiş. doğum hikayeni okuymadım sabah sabah salya sümük ağlamayayım die
miracle; canıminşallh mide bulantıların çok uzun sürmez, çektim bilirim sıkıntısını... dua ediyorum senin içinde...
ay daha yazacaktım ama unuttumşimdi çıkmam lazım. kendinize iyi bakın

Evet meliscim gözüküyor.ne zaman aldın kız sen bunu.çok şeker

SNİPERELİT kardeşin naptı cnm haber geldimi?nasılmış askerlik :)

Günaydın kızlar, melisciğim beşiğiniz çok şık güle güle içinde büyüt kuzunu. Dün rüyamda elifi gördüm belki bu gün uğrar. Annelirimiz uğrasada ilk tecrübelerini bizimle paşlaşsalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…