Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet meliscim gözüküyor.ne zaman aldın kız sen bunu.çok şeker

SNİPERELİT kardeşin naptı cnm haber geldimi?nasılmış askerlik :)

yemin töreni oldu canım geçen hafta dünde malatya ya geçti artık 4 ay orda
sabah kalkmak çok zormuş 5 te kaldırıyorlarmış kardeşimde bıraksan akşama kadar uyuyan bi insan
teşekkür derim sorduğun için canım

2 gündür uğrayamıyorum kızlar özlüyorum sizi fazla muhabbet dönmemiş gerçi yakalarım

Sofiş öncelikle herşyn yolunda olmasına çok svindim maşallah oğluşuna kavuşmaya az kaldı seninde:)
Smilla ve daphne teyzesi çok teşkkr edriz, smillacım geçen cumartsi alışverişe çıktık annemlerle onlar aldı yatak odasında ilk aylarda durması için bu çok tatlı birşey tam minnoşluk
Daphencm dün 2 kere yazdım sana ama hıh takmadın beni

Off malatyanın soğududa soğuktur hani :) allah kolaylık versin..

SOFİŞİM yolculuğunun iyi geçtiğine sevindim cnm...anneciğinin yanındasın istediğin doktorda orda..birde güzel doğum yaptınmı oh maşallah

VAFİ hayırdır cnm nie uynamadınız acabasııı,gece beşikmi salladınız

HANZADE kız sende gidince iyce boşaldı burası zaten,komik patronunla barıştınızmı

Kızlar aydasunun kanaması olmuş hastaneye yatırmışlar. Serum ve iğne veriyorlarmış. Dualarımızı bekliyor. Öğle arasında arayacağım.

bu çin takvimi ne enteresan birşey..normalde yaşa 1 eklerken şubat doğumluyum die 2 eklicekmişim...kızların tuttumu acaba çin takvimine göre cinsiyet??

hatuncuklar blog sayfmıza bir iki saat birşey eklemezseniz sevinirim biraz düzenleme yapıyorum sonra daha kolay yazı yazabileceksiniz :)

ben anneme gidiyorum..kızlar aydasudan haber gelince bedava msjı olan bana msj atabilirmi???

öpüyorum sizi

VAFİ hayırdır cnm nie uynamadınız acabasııı,gece beşikmi salladınız

yok canım ya, kardeşim yurtdışında çalışıyor yılbaşında süpriz yaptı 3 günlüğüne geldi, bugün gidiyorlar annemlerdeydik, eve gelincede yorgunluktan hemencecik uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…