Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok sıkıldımmmmmmmmm benim gibi hepinizin işi mi var niye sohbet etmiyosunuz

eftelya baktım ben de ilk defa görüyorum fazla pahalı değilmiş eğer işe yarayacak bşyse

aydasu nasıl acaba yaa bir an önce aramıza dönse güzeller haberler getirse

Bu arada denem 1 2 kkapp tan yazıyorum ya ben kızlr burdn fotoğraf eklemeyi denedim oldumu acaba? Alınan beşiği koydum babam mızırdanmassa kurdurucam bgn

meliiis bu beşik harika bişeeeeey.. bayıldım yaa sorması ayıp fiyatı ne kadardı? mışıl mışıl uyusun bebişin inşallah içinde...

Kızlar aydasunun kanaması olmuş hastaneye yatırmışlar. Serum ve iğne veriyorlarmış. Dualarımızı bekliyor. Öğle arasında arayacağım.

Şimdi mesaj attı ben aradigimda serum takiyorlarmis o yüzden açamamış. Aksama doğru haber verecekmiş.

aayyyy içim sıkıldı birden.. İnşaallah bebeğide kendiside çok iyidir tüm kalbimle istiyorum diliyorum bunu.. aramak istiyorum ama daphneye akşama haber veririm demiş bir kaç saat daha bekleyelim dimi?

bu arada jelodan haberi olan var mı kızlar? o ne yaptı acaba doğum yaptı mı? baya zamandır girmiyor artık evde olacaktı evinde int.i varmıydı? tlfla haberleşen falan oldu muu? onuda çok merak ediyorum inşallah oda iyidir.

landfloves hoşgeldin özlettin yine

jelooyu ben de merak ediyorum müsait olursam aramak istiyorum

sen neler yapıyosun

landfloves hoşgeldin özlettin yine

jelooyu ben de merak ediyorum müsait olursam aramak istiyorum

sen neler yapıyosun

ben evimdeyim canım çay demledim keyif yapıyorum, kuşumda ortalıklarda dolanıyor, geçen gün laptopumun kablosunu kemirmiş, bende oynuyor sanıp seslenmemiştim meğer delmiş heryerini.. kablolarla oynamaya bayılıyor ama suçunuda biliyor.. bi yaramazlık yapacaksa bana bakıp bakıyormuyum diye kontrol ediyor..

kızlar şuna bakın, facede gördüm facesi olmayanlarda görsün istedim. babalara güzel bir hediye :)

selam kızlar şimdi aydasuyla konuştum eve gelmiş kanaması durmuş selamı var ve dua bekliyo sesi iyi geliyordu.musait olduğu zamanda gelecek foruma.istirahat edecekmiş.

miracle çok sevindim ya.. çok korkmuştum çok şükür..

bir de şuna bakın kızlar, son iki karede koptum gülmekten..

Öncelikle aydasu dan haber varmı diye merakla girdim çok şükür iyi haberler var çok sevindim bol bol dinlensin

Landfloves teyzemiz teşekkür ederiz çok tatlı dimi hayal edip duruyorum içinde:) 350tl ye aldı annemler ilk yanımda durması için ideal bgnde babam gelince kurdurttum çok şükür bakıp duruyorum tatlılığına :) paylaştığın body ninde bir benzeri bzde vr halam hediye almış

güle güle kullanın canım bayıldım yatağa gerçekten, maşallah..

geçen gün eşimle bebek mağazasına girdik gel biraz bakalım dedim, herşey çok pahalı minicik kabanlar var öyle tatlılarki büyük kıyafetlerden daha pahalı, kız kıyafetlerine bayıldık ikimizde..

bu body daha şekermiş..

mlscim beşiği ben de çok beğendim ilk aylarında yanında yatması için çok güzel ben de böyle şeyleri beğeniyorum ama almam heralde ancak biri hediye ederse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…