Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade teyzemiz sanada çok teşekkür ederiz, ilk zamanlar odasında olmazdı hemde bnm yatak odası küçük anca bu sığıcak bugn kurduk gayet kullanşlı görünüyor içine yatasım geldi, sanada hediye gelir tatlım hayırlısıyla sen hamile kalda
Landfloves bebek şeyleri gerçekten çok phalı hele mağzalarda alışveriş merkzlrindr dahada uçuyor fiyatlr,kız kıyafetleri inanılmaz tatlı bnmde gözüme başka şey gelmyr erkek kyftleri dkktimi bile çekmiyor bu kadr süslü kokoş şeyleri sevmezdim ama prensesin sayesinde bende abarttım daha odamız var işin aslı masraflı tarafı, bebek arabmızı da hallettik içimzde kalmasn diye hadi kısmayalım dedik ilk çocuk olunca insanın gözüne gelmyrda hesaplayınca anlıyorsun onuda koyucam bi ara, seninde en kısa zamanda bebiş yapma zamanın gremiş bence

Vafi bende kendimdn böyle bir prformans beklemzdim ama içimdeki kokoş canavar ortaya çıktı resmen ayrıca teşekkür ederim cnm en kısa zmnda sendende böyle performans bekliyoruz

kızlar bloga bakın biraz düzenledim simila nerdesin facebook açınca iyice kastı pc birtek başlığımız kaldı :) umarım beğenirsiniz fikri olan varsa yine ekleme yapalım

Vafi bende kendimdn böyle bir prformans beklemzdim ama içimdeki kokoş canavar ortaya çıktı resmen ayrıca teşekkür ederim cnm en kısa zmnda sendende böyle performans bekliyoruz

Bende ilk bebişim kız olmasını isterim ve o kokoş canavarın bende de ortaya çıkacağına eminim

Son düzenleme:
canlarım hepınızden Allah razı olsun ben ınanıyorum kı sızın dualarınızla atlattık bunu...
dun bırden kanamam oldu hemen hastaneye gıttık plesentada kanama vardı bebek cok ıyıdı kuzum benım gecen hafta 11 mm dı dun 21 oldugunu gorduk bı hopladı yavrum kurban oldugum anne ben ıyıyım der gıbı
doktor hemen yatıs verdı gelene kadar sureklı ıgne ve serum yedım delık desık oldum
bu sure ıcınde kanamam azaldı
ogleden sonra tekrar baktı kanama alanı dagılmıs dedı
ılac verdı ıkı hafta tuvalet harıcı kalkmadan yatacakmısız
bugun yıne gorduk bebegımızı bı gunde 3 mm daha buyumus 24 mm olmus
10. haftamıza gırdık kızlar
cok sukur atlattık ıns ben halsızım yatıyorum sızlere haber vereyım merakta bırakmayım dedım
hepınızden allah razı olsun hepınızı cok sevıyorum

haftasonu sınavlarım var ama yerımden kalkmam bıle yasak napalım bebegım ıyı olsun da

aydasu iyi olmanıza çok sevindim canım, lütfen kalkma yerinden olur mu? bak bişi olmaz aman şunuda yapim şurayı temizleyeyim falan deme sakııın? annen gelemez mi yanına biraz kalsa en azından..

aydasum iyi olmanıza sevindim canım sağ salim bebişiniz kucağınıza alacaksınız inş.

Çook şükür canım, senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim.. Dualarım sizinle, Alllahın izniyle bu 2 haftayı da atlatacaksınız..

aydasu iyi olmanıza çok sevindim canım, lütfen kalkma yerinden olur mu? bak bişi olmaz aman şunuda yapim şurayı temizleyeyim falan deme sakııın? annen gelemez mi yanına biraz kalsa en azından..

yok canım geleyım dedı de gerek gormedık esımle
Allah razı olsun ben sıze yazıyorum esım gelır gelmez ıse gırıstı
evı sıldı supurdu camasırları yıkıyor sımdı bulasıkları yerlestırdı
yerımden bıle kaldırmıyor bın kere Allah razı olsun

hıc kalkarmıyım canımmm yavrum ıyı olsun evı sey gotursun hıc onemlı degıl

Sevgi pıtırcığı 2 cm olmuş maşşallah subannallah!
Sn ve bebiş iyimişsiniz Allahımıza şükür olsun aklım sendeydi yat bol bol dinlen annesi kalkma sakın yerinden uyuşsada popon yat herşy tonton için:)

Vaficim hadi son 1 ay o zaman:)

aydasu canım geçmiş olsun. siz iyi olun sınavlara daha sonra yine girersin. hiç dert etme. yatın bolbol dinlenin. sabah sabah hepimze heyecan yarattı senin bebiş.

akşam ki menünüz

Bende sadece iç pilav var, onuda dün annemden aldım.. Yanına pratik bişey yapmam lazım, akşamda eşimle eve aynı anda gircez..

ben de ne yapsam diye düşünüyodum ıspanak ve makarna yapacaktım eşim şehriye çorbası istedi şimdi de annem aradı kıymalı karnıbahar yapmış ciğer kavuracakmış muhtemelen yanına pirinç pilavı yapar beni çağırdı bugün tembellik yapıcam

benim de iç pilav kalmıştı çok güzeldi yanına akşam eşim kızarmış piliç getirdi birlikte yedik

bende akşama patlıcan patates kızartacam üzerine acılı domatesli sos yapacam (yaz domateslerimden) birde mercimek çorbası, ne zamandır canım istiyor

ben 1 haftadır evde yemek yapmıyorum, 2 gün annemlerdeydik,yılbaşı kuzenlerdeydik, gerisinde hep dışardan yedik.. O yüzden bugün artık tembellik yapmıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…