- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.001
canlarım hepınızden Allah razı olsun ben ınanıyorum kı sızın dualarınızla atlattık bunu...
dun bırden kanamam oldu hemen hastaneye gıttık plesentada kanama vardı bebek cok ıyıdı kuzum benım gecen hafta 11 mm dı dun 21 oldugunu gorduk bı hopladı yavrum kurban oldugum anne ben ıyıyım der gıbı
doktor hemen yatıs verdı gelene kadar sureklı ıgne ve serum yedım delık desık oldum
bu sure ıcınde kanamam azaldı
ogleden sonra tekrar baktı kanama alanı dagılmıs dedı
ılac verdı ıkı hafta tuvalet harıcı kalkmadan yatacakmısız
bugun yıne gorduk bebegımızı bı gunde 3 mm daha buyumus 24 mm olmus
10. haftamıza gırdık kızlar
cok sukur atlattık ıns ben halsızım yatıyorum sızlere haber vereyım merakta bırakmayım dedım
hepınızden allah razı olsun hepınızı cok sevıyorum
haftasonu sınavlarım var ama yerımden kalkmam bıle yasak napalım bebegım ıyı olsun da
günaydın kızlar şu hafta bitsin artık çok skıldım evde bir sürü iş var bugün onları yapmayı planlıyorum artık
ben artık nedense bebek istemiyorum kızlar hiç hemde sizce neden böyle oldum
eşim diyor ilaçşar bitince yapacağız artık ben kabul etmiyorum o üzerime geldikçe daha çok istemiyorum
aslında kendi halime bıraksa biraz beni onuda yapmıyor
neden böyle oldu bilmiyorum ama bebek istemiyorummmmmmmmmmm
ben bi süre eşime baskı yaptım.baktım olmuyor kararından vazgeçmiyor,bıraktım bende hiçbirşey söylemedim..sonra o bişeyler söleyince ben istemiyorum fln dedim.sonra birden kendi denemelere başladı..üzerine çok gidince ters tepiyor..akışına bırakın bir süre bebek muabbetini kapatın
aynen canım
çok skıldım artık bu muhabbetten bizim bebişleri görünce çok isterim dedim ama oda olmadı sanırım baya bir zamana ihtiyacım var
burdada sürekli bebek muabbeti evdede aynı muabbet
dün beni gören her kadın artık zamanı geldi diyor.çok enrteresan değilmi ya kim onlara soruyorki ... ben çocuk istiyorum ama üzerimde gerçekten baskılar var bunu dün farkettim..annemde bir yandan hadi artık diyor...insanın bilinçaltına ister istemez yerleşiyo bebek fikri
GÜNAYDIN KIZLAR
bu sözleri bende çok duyuyorum ve artık sinirimi bozmaya başladı üstüne vazife olsun olmasın herkes soruyo zamanı gelmiş artık kime göre neye göre zamanı
dünde ev sahibi aradı ona çok sinir olduk zaten
Smillacım bişi sormak istiyorum sana siz ev aldığınızda tapu masraflarını falan kim karşıladı ve ne kadar tuttu acaba
tapu masrafları normalde yarı yarıya karşılanır....anlaşmaya bağlı olarak değişir...biz evi satarken alan kişiye yaptırttık hepsini,çünkü ev fiyatında indirim yapmıştık....alırkende pazarlıkta fiyattan düşmemişler hiç,eşimde ozaman bizim tapu masraflarını bari siz karşılayın demiş.kabul etmişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?