Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bgn yoğundum arada girdim baktm aydasu sürekli aklımdaydı çok şükür ki iyilermiş çok çok çok dikkat et kendine kuzuna canım
biz bgn annemlere gidicez yemeğe yarında kv.ye gidicez iş çıkışında 2 gün rahatım yemek derdim yok

blogumuzun yeni tasarımı hayırlı olsun hatuncuklar yemek yapıp geleyim. en kolay yazıyı nasıl ekleyeceğinizi anlatacağım. onuda bloga koyarım. sizde okursunuz. aklına takılan birşey olursa burdayım. yazılarınızı düzenlerken sildiğim filan birşey olmuşsa kusura bakmayın artık. :) hadi kaçtım ben. kocam gelmeden yemek pişsin. yoksa evde oturdum diye söyleniyor. öptüm sizi

huhuuu minnoşlar napıyosunuz
ayy aydasu iyiymiş çok şükür. Aman tatlım kendine dikkat et, bi pürüz çıkmasın

bu aralar topik durgunlaşmış
elif hala nete girmediğine göre yatıyor sanırım. O da toparlar yakında inşaAllah

az önce jeloşla konuştum gayet iyiymiş bebek de o da
haftaya cuma kontrole gidecek, sezeryan tarihine gün verilecek
onunki de benim gibi sorunsuz ve kolay olur inş

cnm çk geçmiş olsun..dikkat et hiç kalkma dualarımızdasın..Allah ın izniyle atlatırsın en kısa zamanda

Aydasu gecmişi bir cırpıda okudum ve senin iyi olduğun msjını görünce gerçekten rahatladım.
Bebişine dikkat et canımm kalkma sakınn

aydasummm geçmiş oldsun kuzum yaa. ödüm koptu valla okuduğumda ama şükürler olsunnn ikinizde çok iyiymişsniz. dinlenn bol bol yavrun için. dikkat et kendine canım benim

Günaydın kızlar, çok şükür aydasuda yavrusunda iyi. Ahsen annelik maceralarını merak ediyorum. Gerçi emip yatıyordur. Aksam esimle dışarıda yemek yedik. Biraz alışveriş yaptık markete uğradık. Sonra evimize gittik.

günaydın kızlar..

aydasu ve bebişin iyi olmasına çok sevindim ya çok şükür.Allah bidaha yaşatmasın inş..

ben dün yine fal baktırdım.yine hamile kalacakmışım erkek olacakmış..nasıl anlıyorlar ya çükünümü görüyor fincanda

günaydın kızlar şu hafta bitsin artık çok skıldım evde bir sürü iş var bugün onları yapmayı planlıyorum artık

ben artık nedense bebek istemiyorum kızlar hiç hemde sizce neden böyle oldum

eşim diyor ilaçşar bitince yapacağız artık ben kabul etmiyorum o üzerime geldikçe daha çok istemiyorum

aslında kendi halime bıraksa biraz beni onuda yapmıyor

neden böyle oldu bilmiyorum ama bebek istemiyorummmmmmmmmmm

ben bi süre eşime baskı yaptım.baktım olmuyor kararından vazgeçmiyor,bıraktım bende hiçbirşey söylemedim..sonra o bişeyler söleyince ben istemiyorum fln dedim.sonra birden kendi denemelere başladı..üzerine çok gidince ters tepiyor..akışına bırakın bir süre bebek muabbetini kapatın

aynen canım

çok skıldım artık bu muhabbetten bizim bebişleri görünce çok isterim dedim ama oda olmadı sanırım baya bir zamana ihtiyacım var

aynen canım

çok skıldım artık bu muhabbetten bizim bebişleri görünce çok isterim dedim ama oda olmadı sanırım baya bir zamana ihtiyacım var

burdada sürekli bebek muabbeti evdede aynı muabbet

dün beni gören her kadın artık zamanı geldi diyor.çok enrteresan değilmi ya kim onlara soruyorki ... ben çocuk istiyorum ama üzerimde gerçekten baskılar var bunu dün farkettim..annemde bir yandan hadi artık diyor...insanın bilinçaltına ister istemez yerleşiyo bebek fikri

günaydın kızlaaaaaarrrr....

bebek muhabbeti açılmış bende size komik bişey söyliyim ben şuan yakınım olmayan kimselere söylemiyorum hamile olduğumu.bebek yok mu? diyorlar.ben de yok deyince boşver olmasın olunca bütün hayatın değişiyo diyorlar

GÜNAYDIN KIZLAR
bu sözleri bende çok duyuyorum ve artık sinirimi bozmaya başladı üstüne vazife olsun olmasın herkes soruyo zamanı gelmiş artık kime göre neye göre zamanı
dünde ev sahibi aradı ona çok sinir olduk zaten
Smillacım bişi sormak istiyorum sana siz ev aldığınızda tapu masraflarını falan kim karşıladı ve ne kadar tuttu acaba

tapu masrafları normalde yarı yarıya karşılanır....anlaşmaya bağlı olarak değişir...biz evi satarken alan kişiye yaptırttık hepsini,çünkü ev fiyatında indirim yapmıştık....alırkende pazarlıkta fiyattan düşmemişler hiç,eşimde ozaman bizim tapu masraflarını bari siz karşılayın demiş.kabul etmişler..

tapu masrafı diyip geçmeyin 8-10 milyar tutuyor...evi en düşük fiyatta gösteriyorsun zaten fazla tutmasın die.ama yinede bi raiş bedelimi neydi o var.gösterebileceğin min tutar yani,aldığımız evinki daha yüksekti ona göre ödenen miktar daha fazla idi...

evmi alacaksınız cnm?

günaydın hatunlar sabah eşime beni uyandır demiştim kadıköy kumaş pazarına gidecektim. gıcık hatırlamıyorum diyor. ancak uyandım. dahada geç olurtren kalktı artık. biraz takılayım hgs etiketi almaya gitmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…