Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınnn
aydau canım çok şükür iyileşmişsin aman dikkat canım yat sakın kalkma
miracle canım sanada Rabbim yardım etsin bulantıların biran önce bitsin ya rahat et sende

başka :44:heh buldum..kızlar benim 15 günde bir mide bulantım tutardı şimdi 2gün peşpeşe tuttu ölüyorum sandım bide
ben istifra edemiyorum perişan oluyorum.sanırım doktora gitmem gerek..
dün akşam cmylmz a gittik süppperdi arık sonda bitsin artık dedim boğazım ağrıdı gülmekten o derece..feci pratik bi zeka ya

yaza doğru alcaz canım inş kira vermek çok zor çünkü en azından kendi evimize öderiz die düşündük birden 75 lira zam yapmak istedi ev sahibi de

günaydın canım hoşgeldin...

inş canım evimi pislik götürüyo ama ben kalkıp yapamıyorum ayağa kalkınca öğürmye başlıyorum nolcak halim bilmiyorum.

sende mideni ihmal etme sebebi ne acaba?

ne güzel canım keyifli bi akşam geçirmişsiniz

yaza doğru alcaz canım inş kira vermek çok zor çünkü en azından kendi evimize öderiz die düşündük birden 75 lira zam yapmak istedi ev sahibi de

evt cnm bencede en güzeli kira vermek yerine kendi evinin borcunu ödemek..eşinin işide ii garanti sayılır en azından..öder gidersiniz...10 sene kirada kalıp 10 senenin sonunda yine 0 olmaktansa,10 sene kredi-borç öder,ev sahibi olursunuz..

miraclecım evini ne götürürse götürsün boşver canım sen yat bikaç haftaya geçer bulantıların zaten miniğin azcık daha büyüsün

özdncim yaa ne güzel kararlıydın aslında tabi çok dallandırıp budaklandırdık kafaya taktık ondan böyle oldun sanırım artık konuşmayalım bu kadar tabi kendimizi tutabilirsek hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş.

boşver canım ya bebişten ve senden önemli değil unutma..
annen yakınsa o gelir zaten yardıma anneler rahat etmez..
geçen yıl da endoskopi oldum midemden 2.kere kronik gastrit var bende belkide o tetikliyor.

ben ve bunalımım geldik

hoşgeldin özdnn ya bebek konusunda inan bunalacak birşey yok çünkü rabbim sana o bebeği vereceği zaman içine isteği de veriyo bak ben hiiiç düşünmezken şimdi iyi ki hamileyim diyorum.o yüzden boşver bebeği falan şimdi yaşamana bak canım vakti gelince herşey oluuuur

miraclecım evini ne götürürse götürsün boşver canım sen yat bikaç haftaya geçer bulantıların zaten miniğin azcık daha büyüsün

ah sniperelit öyle olmuyo işte birisi çat kapı gelse eve girilecek halde değil.ama cidden yapacak halim yok boş boş yatıyorum kendimden sıkıldım yaa

aynen hanzade bebek diyince aklıma evde tek basınadaki cocuk geliyor ,

neyse suan böyle düşünüyorum umarım gecer ne olduda bana ters tepki bilmiyorum ama umarım düzelirim

Günaydın hanımlar yeni uyandım bayadır uyumuyordum iyi geldi

Bebek muhabbeti olmuş tamamdır söz artık bende açmıyorum şakasınada takılmıcam valla :)

Smillacım geldim ne dicektin söyle güzellik:)

özdennn bunalım yapcak ne var bak bana :) siz bebek muhabbeti ederken hiiiiç duymuyorum. yoksa acınacak haldeyim. Bir tarihim bile yok.

meliss heyooo burda sen evde kocam soktunuz beni bunalıma

artık hayırlısı tatlım ama bana yapılan dayatmalar geri tepti

hee bide ben istemiyorum diyince bana diyor ki sen isteme ben yaparım

valla sanırım bir bebek olacak ama anası ben olmayacağım

sniperelit belin nasıl oldu canım korse takmaya başladın mı?

Teremcim geçmiş olsun canım
doktora gittiğimden beri takıyorum canım korseyi iyiyim canım çok şükür
15 gün sonra kontrole gitcem bakalım doktor bana genetik falan dedi ama sanırım bendeki oturma duruş bozukluğundan kaynaklandı geçen tv de gördüm oturuş bozukluğundan olan bel fıtıkları geçebilirmiş ben pek dik durmazdım otururken filan korse taktığımdan beri oklava yutmuş gibiyim ama önceden çok yanlış durduğumu fark ettim inş geçmiştir die ümit ediyorum şikayetleri azaldı çünkü
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım

boşver canım ya bebişten ve senden önemli değil unutma..
annen yakınsa o gelir zaten yardıma anneler rahat etmez..
geçen yıl da endoskopi oldum midemden 2.kere kronik gastrit var bende belkide o tetikliyor.

valla annem evini yeni yaptırıp son zamanda çok temizlik yaptığı için çok yoruldu gel burda duralım diyor sürekli.

eşim yarın yarım gün çalışıyo belki birlikte yaparız .

çok geçmiş olsun canım valla mide bulantısının ne olduğunu bilmeyen ben şimdi çok iyi biliyorum.

mslvt hoş geldin kuzum bu arada beşiğiniz çok güzel bende istiyorum böyle bişey tüllü tüllü olsun annemle halam yapacaklar biraz daha vakit yaklaşsın da

melis dün ev sahibine sinirden sölemeyi unttum bende çok beğendim beşiği prenses mışıl mışıl uyusun içinde

sağolasın canım benim ya.kaç kere soracaktım hep çıkmam gerekti kaldı şimdi seni görünce tekrar aklıma geldi..
inşallah kurtulursun canım ya daha genciz çünkü..

Ahahaha yürü git bişi demiom artık sana en az baskıyı bde sana yaptım ben bak hanzdye hiç kız grdimi bunalımlara
Bak kocan açık tehditte bulunmuş bnde diyordum ya sabote eder seni görrsin diye kaza kurşunu bekliyorum yani

sağolasın canım benim ya.kaç kere soracaktım hep çıkmam gerekti kaldı şimdi seni görünce tekrar aklıma geldi..
inşallah kurtulursun canım ya daha genciz çünkü..

bende onun için çok üzülmüştüm daha yaşım kaç benim die
aslında her gün yataktan kalkabildiğimize şükür etmemiz lazım sağlık çok önemli
sizlerde dikkat edin oturmanıza filan çalışanlar ayakları yere direkt temas etmemeliymiş aslında basamak gibi bişi koyuyolar ya ona basmak lazımmış yaşlı teyze nasihatı gibi oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…