- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.021
tapu masrafı diyip geçmeyin 8-10 milyar tutuyor...evi en düşük fiyatta gösteriyorsun zaten fazla tutmasın die.ama yinede bi raiş bedelimi neydi o var.gösterebileceğin min tutar yani,aldığımız evinki daha yüksekti ona göre ödenen miktar daha fazla idi...
evmi alacaksınız cnm?
günaydınnn
aydau canım çok şükür iyileşmişsin aman dikkat canım yat sakın kalkma
miracle canım sanada Rabbim yardım etsin bulantıların biran önce bitsin ya rahat et sende
başka :44:heh buldum..kızlar benim 15 günde bir mide bulantım tutardı şimdi 2gün peşpeşe tuttu ölüyorum sandım bide
ben istifra edemiyorum perişan oluyorum.sanırım doktora gitmem gerek..
dün akşam cmylmz a gittik süppperdi arık sonda bitsin artık dedim boğazım ağrıdı gülmekten o derece..feci pratik bi zeka ya
yaza doğru alcaz canım inş kira vermek çok zor çünkü en azından kendi evimize öderiz die düşündük birden 75 lira zam yapmak istedi ev sahibi de
günaydın canım hoşgeldin...
inş canım evimi pislik götürüyo ama ben kalkıp yapamıyorum ayağa kalkınca öğürmye başlıyorum nolcak halim bilmiyorum.
sende mideni ihmal etme sebebi ne acaba?
ne güzel canım keyifli bi akşam geçirmişsiniz
günaydın canım hoşgeldin...
inş canım evimi pislik götürüyo ama ben kalkıp yapamıyorum ayağa kalkınca öğürmye başlıyorum nolcak halim bilmiyorum.
sende mideni ihmal etme sebebi ne acaba?
ne güzel canım keyifli bi akşam geçirmişsiniz
ben ve bunalımım geldik
miraclecım evini ne götürürse götürsün boşver canım sen yat bikaç haftaya geçer bulantıların zaten miniğin azcık daha büyüsün
sniperelit belin nasıl oldu canım korse takmaya başladın mı?
boşver canım ya bebişten ve senden önemli değil unutma..
annen yakınsa o gelir zaten yardıma anneler rahat etmez..
geçen yıl da endoskopi oldum midemden 2.kere kronik gastrit var bende belkide o tetikliyor.
Teremcim geçmiş olsun canım
doktora gittiğimden beri takıyorum canım korseyi iyiyim canım çok şükür
15 gün sonra kontrole gitcem bakalım doktor bana genetik falan dedi ama sanırım bendeki oturma duruş bozukluğundan kaynaklandı geçen tv de gördüm oturuş bozukluğundan olan bel fıtıkları geçebilirmiş ben pek dik durmazdım otururken filan korse taktığımdan beri oklava yutmuş gibiyim ama önceden çok yanlış durduğumu fark ettim inş geçmiştir die ümit ediyorum şikayetleri azaldı çünkü
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım
sağolasın canım benim ya.kaç kere soracaktım hep çıkmam gerekti kaldı şimdi seni görünce tekrar aklıma geldi..
inşallah kurtulursun canım ya daha genciz çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?