- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.261
kızlar merhabalaaarr..
Geçmişi okumadan size haber vereyim dedimki son sayfada vaficiğimin takvimin gördüm şok olduuumm.. Canım hayırlı olsun bu ne hız maşallah yaÇok sevindim RAbbim kucağına almayı nasip etsin.
Şimdi kendimden haberler vereyim benim yawrukuşum miniğim sarılık oldu. bol emzirdim ama düşmedi değerleri. c.tesi öğleden sonra hastaneye yatırdık orda tedavi altında çok şükür düşüşe geçti değerleri. Sabah 10 akşam 7 görmeye gidiyorum. sütümü sağıp bırakııyorum. ilk gün çok zor gelmişti şimdi daha iyiyim işalşlah o iyi olsunda tamamen iyileşip çıksında hasretimiz geçicek. Rabbim daha beterlerinden korusun:
ben bu 2 saatte bir bebeği zorla kaldırıp emmeyi anlayamıyorum.neden öle yapıyosunuz.uyanınca emer zaten
güzeller ben şimdi çıkıyorum süt sağma vaktim geldi. işallah en kısa zamanda gelirim. oğluşum için dua edin teyzeleri biran önce şifa bulsun kavuşayım ona işallah. c.tesiden beri yok yanımda yawrucum.
öpüyorum hepinizi
Bizimkinin domuzluğu tuttu. Kahvaltılık sosları bende severim. Hanzadede yapmıştı. Hatte biz oradayken ikramda etti.
Maşallah üçünüzde çok güzelsiniz
Sen nasılsın chenn? Fındık kurdun nasıl?
, kim demiş ilk 10'u kaçırdığımı
bu arada ilk onda görüyorum seni eğer hamileysen
o listede sadece aktif olarak aramızda kalanlar yer almalı bence
inanmıyorummm nerden aklına gelmiş..bide nerde saklıcak ki bunu:26:2dk da neler aklıma geldi baksana..
speddyim senden de bekliyoruz bebiş haberleri
bende yemekleri yaptım ohh
etli patates bezelye yemeği
mercimek çorbası
sebzeli bulgur pilavı
menümüz...
eşimi msjla taciz edip duruyorum gelsin kartopu oynayalım diye..heryer bembeyaz pamuk gb ve lapa lapa yağıyor hala süpper..
kızlar muhabbet kopmuş bayagı :) daphneye baskı yapıyorsunuz bakıyorumda vaficim allah hayırlı etsin ne güzel sende hamilesin.
ben bütün gün hastanedeydim iki haftadır tuvalete gittiğimde yanma vardı.önce üşüttüm sandım ama birkaç kez kan geldi. dünde sancıdan kıvranınca daha ciddi birşey var sandım. bende böbrek taşı vardı galiba onlar rahatsız ediyor beni. mide bulantılarımın sebebi de taşlarmış. tomografi çekildi tahlil filan yapıldı. sonuçlar çıktığında doktor ameliyata girmişti. yarın tekrar görüşeceğim. bakalım ne diyecek.
günaydın herkese
spedy yapabilirsen çok hoşmuş canım ben pek beceremem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?