Eylül dostluğumuza burada devam (:

güzeller ben şimdi çıkıyorum süt sağma vaktim geldi. işallah en kısa zamanda gelirim. oğluşum için dua edin teyzeleri biran önce şifa bulsun kavuşayım ona işallah. c.tesiden beri yok yanımda yawrucum.
öpüyorum hepinizi

ayy batu hastaymış şimdi okudum geçmişi çok üzüldüm

ayrı kalmak ne zordur

ufff iyileşsin bir an önce

daphne sabah sende bebeli olarak gel artık

bak hemen girip bakacağım ona göre

burada kar mar yok

hatıra olsun diye karnını kalıbını çıkartmış

Eki Görüntüle 598095
inanmıyorummm nerden aklına gelmiş..bide nerde saklıcak ki bunu:26:2dk da neler aklıma geldi baksana..

speddyim senden de bekliyoruz bebiş haberleri

bende yemekleri yaptım ohh
etli patates bezelye yemeği
mercimek çorbası
sebzeli bulgur pilavı
menümüz...
eşimi msjla taciz edip duruyorum gelsin kartopu oynayalım diye..heryer bembeyaz pamuk gb ve lapa lapa yağıyor hala süpper..

kızlar muhabbet kopmuş bayagı :) daphneye baskı yapıyorsunuz bakıyorumda vaficim allah hayırlı etsin ne güzel sende hamilesin.
ben bütün gün hastanedeydim iki haftadır tuvalete gittiğimde yanma vardı.önce üşüttüm sandım ama birkaç kez kan geldi. dünde sancıdan kıvranınca daha ciddi birşey var sandım. bende böbrek taşı vardı galiba onlar rahatsız ediyor beni. mide bulantılarımın sebebi de taşlarmış. tomografi çekildi tahlil filan yapıldı. sonuçlar çıktığında doktor ameliyata girmişti. yarın tekrar görüşeceğim. bakalım ne diyecek.

canım benim ya
her 5 bebekten 4 ü sarılık geçiriyor biliyorsun. Biz de geçirdik ama iki günde geçti
geçmeyince küveze alıyolar ki batuyu ctesi almışlar büyük ihtimal yarın çıkartırlar değerler iyice düşmüşse
dert etme geçecek bunlar. Ayrı kalmak çok zordur eminim, ama o sağlıklı olsun da üç gece ayrı yatın bişeycik olmaz

ben bu 2 saatte bir bebeği zorla kaldırıp emmeyi anlayamıyorum.neden öle yapıyosunuz.uyanınca emer zaten

tercih meselesi. Benim minnoşum çok küçük oldugu için ilk zamanlar 3 saatten fazla açmıyordum arayı
şimdi biraz kilo aldı, bu yüzden uyanmasını bekliyorum
çüNkü kendi kendine uyandıgı zamanlarda daha çok ve daha güçlü emiyor dolayısıyla daha çok doyuyor
bİz uyandırdıgımızda dakikalar içerisinde tekrar uykUya dalıyor ve beslenmesi yarım kalıyor. Sonra tekrar uyandırma seansı falan filan

elif o sütlerin şifa olacak misler gibi tosun gibi gelcek oğluşun kucağına hiç merak etme

vafiiiiiii demek hamilesinnnn ne kadar mutlu oldum anlatamam
Bi cennet kokulu daha oluyor topicde...
zaman ne cabuk geçti

Pingum batuya çok geçmiş olsun.facede gördüm batu iki isimli mi?

iiyim cnm saol.midemi yakıyo şimdilik biras da göğüslerimde sıkıntı var gece rahatsız oluyorum.dr a yrn gtsem mi diye düşünüyorum daha gtmedim de:18:

, kim demiş ilk 10'u kaçırdığımı

vafiii süper bir haber çok sevindim.. ay hamile olmayan 3-5 kişi kaldık sanırım birer birer anne oldu herkes. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

bu arada ilk onda görüyorum seni eğer hamileysen
o listede sadece aktif olarak aramızda kalanlar yer almalı bence

bende o liste konusunda kararsızım bıraktım öyle ne yazsam bilemedim. doğru söyleyipte dokuz köyden kovulmak istemedim ama sana katılıyorum, siz söyleyin ben ekleyeyim yazayım düzelteyim falan.

valla daphneye baskı yapmışsınız da o kadar kız haklı şimdi, bende iş yerinin klozetinde test yapamazdım, üstüme falan bulaştırabilirdim. bir kere evde yaptığımda bile nasıl yapacağımı şaşırmıştım pet bardak bulup ona yaptım sonra attım..

pinguuu batuşada acil şifalar diliyorum inşallah sabah verirler yavrunu.

aynen saklamasını geçtim kadın doğudu doğuracak gitmiş kalıp çıkartmış ya bu kadın bebek doğsun komple kalıba da sokar

bebek içinde inşallah canım ama benim yakın zamanda olmaz sene sonuna belki de bir sonraki sene başına falan

geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar güzel çıkar

günaydın herkese yollar açıktı maalesef işe geldik kızlar
zahtercim geçmiş olsun doktora gidince tekrar hbrlerini bekliyoruz
daphne sen de bir an önce gel akşam arayacaktım uyumuşum erkenden uyandığımmda 11e geliyodu rahatsız etmek istemedim çatlıyorum ama olsa arardın sanki beni öyle düşündüm ya da çatlatmak hoşuna mı gidiyoooo

bunu yapabilir miyim acaba Dayıma atkı öreceğim arada bunu gördüm. listeye ekledim kış gelince örgü konusunda resmen coşuyorum ya sürekli bişeyler örmek istiyorum

gunaydın canlar...

Terem cok tatlıymıssın canım masallah, Rabbım esınle evınızden huzuru eksık etmesın...

Zahter cok gecmıs olsun bobrek agrısı cok fenadır ıyı bılırım ılac falan verırler aksatmadan kullan canım...

Pingum ben kıyamam batusuma, kızların da dedıgı gıbı her cocukta oluyor sarılık en kısa zamanda kollarına alırsın kuzunu canım, ozluyoruz senı bu arada altta senın adını gorunce cok sevınıyorum...

Daphne gel artık hadı

Kızlar bu arada dün sofısle gorustum kanaması olmus, doktora gıtmıs, doktor doğuma kadar yatacaksın demıs, kıyamam telas yapmıs o da... Dualarınızı beklıyor, hepınıze selamı var...

Hanzade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…