- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.281
benimde çok hoşuma gitti ama anneme bi sormam laızm o tarifi çıkartır ise yaparım kesmesi fazlalaştırması falan çözmek lazım hiç tarifi falan da yok internette
çok değişik bi örgüsü yok da dediğin gibi kesip fazlalaştırmak sıkıntı bende hep anneme sorarım şimdi yalnız olunca öremiyorum pek bişi kaçırıyorum falan sonrda düzeltemiyorum
Hanzade ; kırmızıbiber kahvaltılık sos tarifini müsait olduğunda verebilir misin ? sen nasıl yaptın int baktığımda epey baharat yazıyor ?
ben 5 kiloya yakın biberle yaptım biberleri ykadım köklerini çekirdeklerini temizledim 2 ye böldüm üstüne geçecek kadar suyla iyice kaynattım biberler pişince suyuda azalmıştı zaten blenderdan geçirdim tahmini 1 baş sarmısak koymuşumdur göz kararı koydum herşeyi çünkü biraz kimyon tuz ve 1-2 kaşık kadar sirke koydum biraz da öyle pişirdim 10 dk.filan sıcak sıcak kavanozlara koyup kapattım canım çok basit acı seviyosanız pulbiber de koyabilirsiniz
Malesef bebek yok ama ben niye hala hastalanmadım hala hiç bir belirtimde yok. Bu hafta olmazsam kan tahlili yaptıracağım.
suyu baya çekmişti çok azdı yok gbi akışkan kıvamı olsun diye süzmedim ayrıca blenderdan geçirdiğim için soymaya gerek kalmadı karabibebr hatırlamıyorum koyduğumu koydum mu ama koysan lezzetli olur bence
Malesef bebek yok ama ben niye hala hastalanmadım hala hiç bir belirtimde yok. Bu hafta olmazsam kan tahlili yaptıracağım.
havalardan olabilir mi ? normalde hiç gecikmen olmuyor mu ?
geçen ay benm de öle olmuştu canım 10 gün falan geç olmuştum bi şeye falan canını sıktıysan ya da havalardan falan olabiliyor ama olamadıkça insan sinir oluyor
daphne ya çok heyecan yapmıştık bence siz çalışın biraz da boşa gitmesin
aaaa daphne bebe yok mu
neyse o zaman senin düzenin bozulmuş
Bir kere daha böyle olmuştu,
Canımı hiç bir şeye sıkmadın hatta çok keyifliyim
Bencede ya. Ben bu sefer çok heveslendiydimGerçi önümüzdeki ay dr a gidip muayne olduktan sonra başlayacaktık ama vafinin ki gibi süpriz olsa şahane olurdu
Pöfffff :26:
Havalardan veya stresten olabilir daphne
Geç olduysa da hemn testte çıkmayadabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?