Eylül dostluğumuza burada devam (:

benimde çok hoşuma gitti ama anneme bi sormam laızm o tarifi çıkartır ise yaparım kesmesi fazlalaştırması falan çözmek lazım hiç tarifi falan da yok internette

çok değişik bi örgüsü yok da dediğin gibi kesip fazlalaştırmak sıkıntı bende hep anneme sorarım şimdi yalnız olunca öremiyorum pek bişi kaçırıyorum falan sonrda düzeltemiyorum

çok değişik bi örgüsü yok da dediğin gibi kesip fazlalaştırmak sıkıntı bende hep anneme sorarım şimdi yalnız olunca öremiyorum pek bişi kaçırıyorum falan sonrda düzeltemiyorum

aynen 2 gün önce boyunluk başladım adı kesme şeker örgüsünün 2 ters 2 düz 2 sırada 1 değiştiriyorsun yaparken çıldırıyorum. dün artık iyice çözdüm alıştım da annem yanımda oldu mu bozulsun al düzelt diye atıyorum önüne
ama ona ördürtmem eline aldı mı yarısına kadar örüyor eli biraz fazla hızlı sonra hevesim kaçıyor

Son düzenleme:
Hanzade ; kırmızıbiber kahvaltılık sos tarifini müsait olduğunda verebilir misin ? sen nasıl yaptın int baktığımda epey baharat yazıyor ?

Hanzade ; kırmızıbiber kahvaltılık sos tarifini müsait olduğunda verebilir misin ? sen nasıl yaptın int baktığımda epey baharat yazıyor ?

ben 5 kiloya yakın biberle yaptım biberleri ykadım köklerini çekirdeklerini temizledim 2 ye böldüm üstüne geçecek kadar suyla iyice kaynattım biberler pişince suyuda azalmıştı zaten blenderdan geçirdim tahmini 1 baş sarmısak koymuşumdur göz kararı koydum herşeyi çünkü biraz kimyon tuz ve 1-2 kaşık kadar sirke koydum biraz da öyle pişirdim 10 dk.filan sıcak sıcak kavanozlara koyup kapattım canım çok basit acı seviyosanız pulbiber de koyabilirsiniz

biberleri kabuklarını soymuyor musun ?
suyu ile mi blenderden geçiyorsun ?

benim int baktığımda kimyon -kırmızı biber katabiber falan yazıyordu

suyu baya çekmişti çok azdı yok gbi akışkan kıvamı olsun diye süzmedim ayrıca blenderdan geçirdiğim için soymaya gerek kalmadı karabibebr hatırlamıyorum koyduğumu koydum mu ama koysan lezzetli olur bence

bu yaz yaparım bende hoşumuza gitti haftasonları kahvaltı ile güzel oluyor

Malesef bebek yok ama ben niye hala hastalanmadım hala hiç bir belirtimde yok. Bu hafta olmazsam kan tahlili yaptıracağım.

geçen ay benm de öle olmuştu canım 10 gün falan geç olmuştum bi şeye falan canını sıktıysan ya da havalardan falan olabiliyor ama olamadıkça insan sinir oluyor

daphne ya çok heyecan yapmıştık bence siz çalışın biraz da boşa gitmesin

havalardan olabilir mi ? normalde hiç gecikmen olmuyor mu ?

Bir kere daha böyle olmuştu,

geçen ay benm de öle olmuştu canım 10 gün falan geç olmuştum bi şeye falan canını sıktıysan ya da havalardan falan olabiliyor ama olamadıkça insan sinir oluyor

Canımı hiç bir şeye sıkmadın hatta çok keyifliyim

daphne ya çok heyecan yapmıştık bence siz çalışın biraz da boşa gitmesin

Bencede ya. Ben bu sefer çok heveslendiydim Gerçi önümüzdeki ay dr a gidip muayne olduktan sonra başlayacaktık ama vafinin ki gibi süpriz olsa şahane olurdu

aaaa daphne bebe yok mu
neyse o zaman senin düzenin bozulmuş

Pöfffff :26:

ocak ayında günleri dolu dolu geçirin şubatta gelsin o zaman sıkı çalışma lazım

Daphnecim hepimiz heveslenmiştik ama sağlık olsun siz zaten daha denemeye başlamamıştınız başlayınca gelecektir eminmki.
bu bebişin sırrı sanırım beklemediğin bi anda olması, topikteki bütün kızların öyle oldu ahsoş bilerek isteyerek yapmasına rağmen olmaz dediği ayda geldi bebişi nezaman beklesen umutlansan tırt çıkıyo o ay

kızlar orada hava nasıl sabah ben kalktın her yer kar olmuştu giydim kar botlarımı çıktım

suan güneş açtı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…