Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphnem ne kadar guzel kı sen kendını bebıse hazırlamıssın...
Sen dedıgını yapacan hatn subatta tutturacan
Yalnız soyle de bırsey var ılla pco olması gerekmıyor eger gec dollenme olursa gec de cıkabılır
benım sat 13 ekımdı 17 kasımda yaptım cıkmadı teee 21 ınde cıkmıstı
herseyın hayırlısı kuzum

melıs guya trakya bızız bız kar beklıyorduk hava gunluk guneslık tamam soğuk ama gunası gor bıde

güzel dileklerin için sağol canım..
Pingucum batuşumuza çok geçmiş olsun,çabucak iyleşin gelin aramıza özledik sizi

Sağol meliscim, bi kaç ay geçiktik ama kızçene arkadaş olmaya geliyoruz

Vafi kızın olcak gbi geldi yine bana ama blmiyorum tbkde sağlıklı olsun

Aydasu svnme o kadar edirnenin karı başladımı fenadır bz trakyanın havasyla uyumlu gdiyoruz burda dün akşm tv de bile trakyada kar durduğu için bdüzndede azaldı dedi ya

Sağol canım.. Çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir, ilaçlarla hemen atlatırsın bu durumu..

Bana farketmıyor melıscım her turlu bana dısarı cıkma yasagı var ayagımda pranga koltukla butunlestık korkuyom koltukta ızım kalcak dıye
ha yagsa fena olmaz eccuk camdan ızlerım

kız ne ara 20. haftana gırdın ya zaman cok cabuk gecıyor

Benim içimden de kız geçiyor, eşimin içindende erkek geçiyor, hatta dün akşam rüyasında erkek bebek görmüş.. ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı ve sıhhatli olması

selam kızlar gitmeden bi bakim size dedim telefondan nete girilmiyor kar yüzünden galiba çekmiyor. daphneyi çok merak ettim bebiş yokmuş demek. hayırlısı olsun. daha zamanı vardır.
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. gidip öğreneyim bugün taşçıklarım ne durumda diye. ordanda bir iş görüşmesine gideceğim. evde olmuyo böyle bankanın mülakatı bizde en sona kalmış artık ne zaman olur kısmet. hadi öptüm sizleri. kar botlarımı giyip çıkayım. mormor iş için braz tuhaf olacak ama başka şeylede yürümek imkansız bizim burası dağın başı. dağdan indim şehre misali

Bende öyle düşünüyorum nedense ya da düşünmek mi istiyorum bilmiyorum ama sanki varmış gibi geliyor. Bu haftada bekleyeyim olmazsam dediğim gibi kan tahlili yaptıracağım.

Canım aydasunun dediği gibi geç döllenme olabilir, bikaç gün daha bekle olmasan hemencecik kan tahlili yaparsın.. inşallah gönlünden geçen olur..

vafi ne güzel evlilik yıldönümünüze denk gelir belki doğumun ben çok isterdim eylülde doğurmayı eşiminde doğum günü eylül ayında evlilik yıldönümümüzde ne güzel olurdu denk gelse.
buarada kızlar dün akşam eve yine biraz geç gittik evde yemek yok buhafta seyahate çıkacağı içinde alışveriş etmedik yicek bişey yok bizimkinin morali bozuldu tabi yine,yok bu böyle olmucak dr.a gidip şu hamile kalma durumunun olup olmucağını bi anlayalım artık işten çıkman için illa doğurman gerekmiyo bi eleman bulayım da sen artık evinin hanımı ol olmuyo böyle dedi.:18: tırstım bian evde oturmak mı ama ben hamile olunca çıkıcaktm dedim evde tıkılıp sıkılırım ben dedim.dükkanda tıkılıp sıkılmak daha mı iyi dedi:26: aslında haklı dükkanda durmak çok daha sıkıcı bir yere oynaşamıyorum zaten evde olsam daha özgür olurum birde artık iş yüzünden tartıştığımız zamanlarda çoğaldı daha çok canımız sıkılıyo..bilemiyorum çok kararsızım buyazıda geçirip kışa doğru artık işten çıkmayı düşünüyorm bebk olur yada olmaz bilmiyorum ama olmazsa evde kalınca daha çok kafayı bebişe takmaktan da korkuyorum ...

canım benim eşinle aynı işyerinde olmak bence çok zor

evde sıkılırım diyorsan başka bir işe gir öle olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…