- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.301
kızlar orada hava nasıl sabah ben kalktın her yer kar olmuştu giydim kar botlarımı çıktım
suan güneş açtı ama
kızlar orada hava nasıl sabah ben kalktın her yer kar olmuştu giydim kar botlarımı çıktım
suan güneş açtı ama
wooooouuuuuuu hayırlı olsun cnm :)) arka arkayayız :)
kızlar merhabalaaarr..
Geçmişi okumadan size haber vereyim dedimki son sayfada vaficiğimin takvimin gördüm şok olduuumm.. Canım hayırlı olsun bu ne hız maşallah yaÇok sevindim RAbbim kucağına almayı nasip etsin.
Şimdi kendimden haberler vereyim benim yawrukuşum miniğim sarılık oldu. bol emzirdim ama düşmedi değerleri. c.tesi öğleden sonra hastaneye yatırdık orda tedavi altında çok şükür düşüşe geçti değerleri. Sabah 10 akşam 7 görmeye gidiyorum. sütümü sağıp bırakııyorum. ilk gün çok zor gelmişti şimdi daha iyiyim işalşlah o iyi olsunda tamamen iyileşip çıksında hasretimiz geçicek. Rabbim daha beterlerinden korusun:
Oleeey oleeeeeyyy oleeeeyyyy !!!
Meksika dalgası yokmu burda ya yapamadım birşey ayy ne sevndim vafiii anlatamam oleyyy bebiş geliyorrrr :))
Tebrik ederim canım çok şaşırdım ya bir bakıyım varmı habr derkn en gzel haber gelmiş :)))
Bana kızıyordunuz ama gördünmü sende başlarsn bende bebiş yapın diye :))
Ahsencim ben o berroşu yer ısırır bitiririm valla tabi doldurcak altına işiniz ne temizleyin :)) hemen bakıcam fotolarına
Pingucum çok geçmiş olsun batuşumuza bende nerelerde bu kız diyorum inşallah bir an önce atlatır sarılığı yerim onun totosunu hemrn bakıcam onun fotolarınada :)))
Daphne ben sana küsüm bundan önce burda 3 kere yazdım noldu adet oldun mu diye tınlamadın bile şimdi söylüyorsun
kızlar muhabbet kopmuş bayagı :) daphneye baskı yapıyorsunuz bakıyorumda vaficim allah hayırlı etsin ne güzel sende hamilesin.
ben bütün gün hastanedeydim iki haftadır tuvalete gittiğimde yanma vardı.önce üşüttüm sandım ama birkaç kez kan geldi. dünde sancıdan kıvranınca daha ciddi birşey var sandım. bende böbrek taşı vardı galiba onlar rahatsız ediyor beni. mide bulantılarımın sebebi de taşlarmış. tomografi çekildi tahlil filan yapıldı. sonuçlar çıktığında doktor ameliyata girmişti. yarın tekrar görüşeceğim. bakalım ne diyecek.
Vafi kızın olcak gbi geldi yine bana ama blmiyorum tbkde sağlıklı olsun
Aydasu svnme o kadar edirnenin karı başladımı fenadırbz trakyanın havasyla uyumlu gdiyoruz burda dün akşm tv de bile trakyada kar durduğu için bdüzndede azaldı dedi ya
Sağol meliscim, bi kaç ay geçiktik ama kızçene arkadaş olmaya geliyoruz
Vafi kızın olcak gbi geldi yine bana ama blmiyorum tbkde sağlıklı olsun
Aydasu svnme o kadar edirnenin karı başladımı fenadırbz trakyanın havasyla uyumlu gdiyoruz burda dün akşm tv de bile trakyada kar durduğu için bdüzndede azaldı dedi ya
Bende öyle düşünüyorum nedense ya da düşünmek mi istiyorum bilmiyorum ama sanki varmış gibi geliyor. Bu haftada bekleyeyim olmazsam dediğim gibi kan tahlili yaptıracağım.
vay be hızlıymış bu eylül kızları
2 bebiş
8 hamile
şubatta planları olanlar
ben bunun neresinde olacağım acep
vafi ne güzel evlilik yıldönümünüze denk gelir belki doğumunben çok isterdim eylülde doğurmayı eşiminde doğum günü eylül ayında evlilik yıldönümümüzde ne güzel olurdu denk gelse.
buarada kızlar dün akşam eve yine biraz geç gittik evde yemek yok buhafta seyahate çıkacağı içinde alışveriş etmedik yicek bişey yok bizimkinin morali bozuldu tabi yine,yok bu böyle olmucak dr.a gidip şu hamile kalma durumunun olup olmucağını bi anlayalım artık işten çıkman için illa doğurman gerekmiyo bi eleman bulayım da sen artık evinin hanımı ol olmuyo böyle dedi.:18: tırstım bian evde oturmak mı ama ben hamile olunca çıkıcaktm dedim evde tıkılıp sıkılırım ben dedim.dükkanda tıkılıp sıkılmak daha mı iyi dedi:26: aslında haklı dükkanda durmak çok daha sıkıcı bir yere oynaşamıyorum zaten evde olsam daha özgür olurumbirde artık iş yüzünden tartıştığımız zamanlarda çoğaldı daha çok canımız sıkılıyo..bilemiyorum çok kararsızım buyazıda geçirip kışa doğru artık işten çıkmayı düşünüyorm bebk olur yada olmaz bilmiyorum ama olmazsa evde kalınca daha çok kafayı bebişe takmaktan da korkuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?