- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.321
şu tedavin bir bitsin,stresini üstünden bir at, bekliyceğini sanmıyorum hiç
Günaydın teyzoşlarr. Size yeni fotolar ekledim bakabilirsiniz. MAŞALLAH deyin oğluşuma bide nazar duası okuyun
takvime göre doğmamış batuş henüz
vafi ne güzel evlilik yıldönümünüze denk gelir belki doğumunben çok isterdim eylülde doğurmayı eşiminde doğum günü eylül ayında evlilik yıldönümümüzde ne güzel olurdu denk gelse.
buarada kızlar dün akşam eve yine biraz geç gittik evde yemek yok buhafta seyahate çıkacağı içinde alışveriş etmedik yicek bişey yok bizimkinin morali bozuldu tabi yine,yok bu böyle olmucak dr.a gidip şu hamile kalma durumunun olup olmucağını bi anlayalım artık işten çıkman için illa doğurman gerekmiyo bi eleman bulayım da sen artık evinin hanımı ol olmuyo böyle dedi.:18: tırstım bian evde oturmak mı ama ben hamile olunca çıkıcaktm dedim evde tıkılıp sıkılırım ben dedim.dükkanda tıkılıp sıkılmak daha mı iyi dedi:26: aslında haklı dükkanda durmak çok daha sıkıcı bir yere oynaşamıyorum zaten evde olsam daha özgür olurumbirde artık iş yüzünden tartıştığımız zamanlarda çoğaldı daha çok canımız sıkılıyo..bilemiyorum çok kararsızım buyazıda geçirip kışa doğru artık işten çıkmayı düşünüyorm bebk olur yada olmaz bilmiyorum ama olmazsa evde kalınca daha çok kafayı bebişe takmaktan da korkuyorum ...
Günaydın teyzoşlarr. Size yeni fotolar ekledim bakabilirsiniz. MAŞALLAH deyin oğluşuma bide nazar duası okuyun
önce kilo vereceğim allahın izniyle
bu arada bizim taşınma ihtimalimiz var nereye diye sormayın ben bile hazmedemedim henüz
vafi ne güzel evlilik yıldönümünüze denk gelir belki doğumunben çok isterdim eylülde doğurmayı eşiminde doğum günü eylül ayında evlilik yıldönümümüzde ne güzel olurdu denk gelse.
buarada kızlar dün akşam eve yine biraz geç gittik evde yemek yok buhafta seyahate çıkacağı içinde alışveriş etmedik yicek bişey yok bizimkinin morali bozuldu tabi yine,yok bu böyle olmucak dr.a gidip şu hamile kalma durumunun olup olmucağını bi anlayalım artık işten çıkman için illa doğurman gerekmiyo bi eleman bulayım da sen artık evinin hanımı ol olmuyo böyle dedi.:18: tırstım bian evde oturmak mı ama ben hamile olunca çıkıcaktm dedim evde tıkılıp sıkılırım ben dedim.dükkanda tıkılıp sıkılmak daha mı iyi dedi:26: aslında haklı dükkanda durmak çok daha sıkıcı bir yere oynaşamıyorum zaten evde olsam daha özgür olurumbirde artık iş yüzünden tartıştığımız zamanlarda çoğaldı daha çok canımız sıkılıyo..bilemiyorum çok kararsızım buyazıda geçirip kışa doğru artık işten çıkmayı düşünüyorm bebk olur yada olmaz bilmiyorum ama olmazsa evde kalınca daha çok kafayı bebişe takmaktan da korkuyorum ...
Evlilik yıldönümüne gelemeyebilir de belki benim d.günümde süpriz yapabilir 30. ağs. :) eylül benim için önemli bir ay evliliğim,eşimin d.günü, bebişimin doğumu hep o ayda
canım çıkmayı düşünüyorsan yaz sonunu bekleme bence, yazbaşı çıkarsın hem dinlenirsin hem de gezersin biraz..bebekte kafanız rahat olsun, dr.la bi görüşün isterseniz.. Allahın izniyle kısa zamanda seninde bebiş gelir inşallah..
değerleri düşmüş batuşcuğumun öğleden sonra alıcaz kavuşucam işallah ama istediğim kadar düşmemiş yaa tekrarlamasından korkuyorum. bol bol emziricem işallah tekrarlamaz dua edin kızlar.
özden nereye taşınıyosunuz ?
yaza doğru ev alabilirsek taşınıcaz onların telaşları falan olucak olabilir aslında belkide yazın ayrılırım bilemiyorum eşim ortaya bi konu attı sadece daha ciddi değil ama sürekli bu mevzuyu açıyo en sonunda yeter artık dicekte bakalım nezamn.
canım sıkıldı yaaa bi yerden borç para alacaktık ne güzel plan yaptık ettik adam 2 gündür kaçıyor:2: büyük ihtimalle vermeyecek vermeyecek se vermicem desin ya
pingu canım ahsende bol bol emzirdi öyle geçti inşallah senin yanına gelince daha da iyi olacaktır. sizde kavuşunda bol bol emzir hemencik düzelsin paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?