Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın teyzoşlarr. Size yeni fotolar ekledim bakabilirsiniz. MAŞALLAH deyin oğluşuma bide nazar duası okuyun

takvime göre doğmamış batuş henüz

ewet takvimde daha yarın doğacak

daphnecim moral bozma sakın biliyosun en umulmadık zamanda geliyo ahsen vafi melis ve ben örneğiz buna. siz keyfinize bakın

zahtercim geçmiş olsun canım.

ahsen evet her bebek oluyo değerimiz 8.9a düşmüş az önce telefon ettim. byük ihtimal bugün 2 de çıkarıcaz oğluşumu ama çok az bi değer değil yinede işallah benim sütümle daha da düşer. onun kollarında serumu gördükçe, kan alınan yerleri gördükçe, minik elini mosmor gördükçe içim gidiyo inanki ağlıyorum her gördüğümde

özdncim ya inan zor gerçekten aynı işte olmak ama başka işte mümkün olmaz artık kendi işin varken diğer işlerde çalışmamı istemez aslında bende çalışmak istemiyorum ama işte hep bebk düşüncesiyle ayrılmak istiyorum işten bakalım nasip kısmet diyelim

ne güzel canım benim eşimde keşke çalışma dese ne güzel olur bazen çok bunalıyorum çalışmaktan falan

Selammm...

Pingucukk hoşgeldinn... Fotolara baktım hepsi birbirinden güzell... Maşallah batuşa İnşallah hemencecik iyileşir kavuşursun yavrucağına... Allah nazarlardan saklasın yavrucuun da çok tatlıcık maşallah senin gibi

Son düzenleme:
değerleri düşmüş batuşcuğumun öğleden sonra alıcaz kavuşucam işallah ama istediğim kadar düşmemiş yaa tekrarlamasından korkuyorum. bol bol emziricem işallah tekrarlamaz dua edin kızlar.

özden nereye taşınıyosunuz ?

canım sıkıldı yaaa bi yerden borç para alacaktık ne güzel plan yaptık ettik adam 2 gündür kaçıyor :2: büyük ihtimalle vermeyecek vermeyecek se vermicem desin ya

pingu canım ahsende bol bol emzirdi öyle geçti inşallah senin yanına gelince daha da iyi olacaktır. sizde kavuşunda bol bol emzir hemencik düzelsin paşa

Evlilik yıldönümüne gelemeyebilir de belki benim d.günümde süpriz yapabilir 30. ağs. :) eylül benim için önemli bir ay evliliğim,eşimin d.günü, bebişimin doğumu hep o ayda

canım çıkmayı düşünüyorsan yaz sonunu bekleme bence, yazbaşı çıkarsın hem dinlenirsin hem de gezersin biraz..bebekte kafanız rahat olsun, dr.la bi görüşün isterseniz.. Allahın izniyle kısa zamanda seninde bebiş gelir inşallah..

yaza doğru ev alabilirsek taşınıcaz onların telaşları falan olucak olabilir aslında belkide yazın ayrılırım bilemiyorum eşim ortaya bi konu attı sadece daha ciddi değil ama sürekli bu mevzuyu açıyo en sonunda yeter artık dicekte bakalım nezamn.

kar savaşından geliyorum bahçede oynadık biraz harikaydı foto da çekildik süper

özdn ne taşınması evin harika konumu harika niye böyle bşy söz konusu

chitlenbik istersen çık işten kafanı dinlersin senin için iyi olur canım

pingu gözün aydın canım oğluna kavuşuyosun

gözünüzaydın canım, annesinin kollarında sütünle daha bi çabuk düşer değerler..dualarımız sizinle..

Ne güzel işte evinide içine sine sine güzelce yerleştirirsin, sonrasında keyif yap işte..

adama bende sinir oldum, vermiycekse başta söylese ya sizde plan yapmazdınız.. Lafının arkasında olmayanlara sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…