- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.341
vafiii süper bir haber çok sevindim.. ay hamile olmayan 3-5 kişi kaldık sanırım birer birer anne oldu herkes. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
vafiiiiiii demek hamilesinnnnne kadar mutlu oldum anlatamam
Bi cennet kokulu daha oluyor topicde...
zaman ne cabuk geçti
Pingum batuya çok geçmiş olsun.facede gördüm batu iki isimli mi?
kar savaşından geliyorum bahçede oynadık biraz harikaydı foto da çekildik süper
özdn ne taşınması evin harika konumu harika niye böyle bşy söz konusu
chitlenbik istersen çık işten kafanı dinlersin senin için iyi olur canım
pingu gözün aydın canım oğluna kavuşuyosun
adama bende sinir oldum, vermiycekse başta söylese ya sizde plan yapmazdınız.. Lafının arkasında olmayanlara sinir oluyorum
valla ben evimden çok memnunum ama işte olmayan bebeğimiz için fedakarlık yapmamız gerekiyor muş
eşimin ailesinin binasına taşınma gibi bir durum var sırf bebek için ama dediğim gibi ortada bebek yok bu konuda çok kavgalar ettim kendimce ama başaramadım maalesef taşınmayı kabul ettim ama sartlarım var tabi
orada olmanın ne yararı olacak peki size ? bebek olursa kv mi bakacak ?
aynen vaficim ya kasım ayından beri adam tamam diyor sonra güzel bir açıklama yaptı bi yerden para gelecek onunla vereceğim dedi bizde okey dedik cuma günü de pazartesi dedi
pazartesi bolu da kaldım yoldayım yarın geleceğim demiş bugün gelmesi lazım ama adam telefonunu bile açmıyormuş... :2::2:
eve öle olacak
ama ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar istemiyorum
cünkü ben cins bir insanım
bugün he der hayır hö derim
Az bi zamanda olmamış nerdeyse 2 ay, hani vermiycekse,uygun bir dilde söylesin, bekletmesin ayıp ya
valla ben evimden çok memnunum ama işte olmayan bebeğimiz için fedakarlık yapmamız gerekiyor muş
eşimin ailesinin binasına taşınma gibi bir durum var sırf bebek için ama dediğim gibi ortada bebek yok bu konuda çok kavgalar ettim kendimce ama başaramadım maalesef taşınmayı kabul ettim ama sartlarım var tabi
Evet eşime iş teklif eden adam daha önceki bahanesine inandık bide gözümüzle de gördük tamam dedik bekleyelim. ama bugün sondu zaten şimdi napcaz bilmiyorum.
bütün sinirim alt üst oldu aradım eşimi gelmemiş o iş kesin yattı dedi :2:
eve öle olacak
ama ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar istemiyorum
cünkü ben cins bir insanım
bugün he der hayır hö derim
sinir bozucu bir durum, eşin bu adamın teklifiyle iş değiştirecekti dimi?
evet canım nisan ayında sınavı var olurda kazanamazsam geçerim yanına diyordu. ama şu durumda ne yapar bilmiyorum. güvenini fazlasıyla sarstı.
bencede, bu adamın sözüne güvenerek işten çıkmasın.. O zaman da sizi yolda bırakabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?