Eylül dostluğumuza burada devam (:

vafiiiiiii demek hamilesinnnn ne kadar mutlu oldum anlatamam
Bi cennet kokulu daha oluyor topicde...
zaman ne cabuk geçti

Pingum batuya çok geçmiş olsun.facede gördüm batu iki isimli mi?

Sağol canım, darısı başına

evlilik telaşını, hamilelik haberlerini, bebek sevinçleri hep birlikte yaşadık.. İnşallah okula başlamalarınıda birlikte görürüz, dostluğumuz o zamanlara kadar devam eder

eee fotolar nerde

adama bende sinir oldum, vermiycekse başta söylese ya sizde plan yapmazdınız.. Lafının arkasında olmayanlara sinir oluyorum

aynen vaficim ya kasım ayından beri adam tamam diyor sonra güzel bir açıklama yaptı bi yerden para gelecek onunla vereceğim dedi bizde okey dedik cuma günü de pazartesi dedi
pazartesi bolu da kaldım yoldayım yarın geleceğim demiş bugün gelmesi lazım ama adam telefonunu bile açmıyormuş... :2: :2:

valla ben evimden çok memnunum ama işte olmayan bebeğimiz için fedakarlık yapmamız gerekiyor muş

eşimin ailesinin binasına taşınma gibi bir durum var sırf bebek için ama dediğim gibi ortada bebek yok bu konuda çok kavgalar ettim kendimce ama başaramadım maalesef taşınmayı kabul ettim ama sartlarım var tabi

orada olmanın ne yararı olacak peki size ? bebek olursa kv mi bakacak ?

Az bi zamanda olmamış nerdeyse 2 ay, hani vermiycekse,uygun bir dilde söylesin, bekletmesin ayıp ya

eve öle olacak

ama ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar istemiyorum

cünkü ben cins bir insanım

bugün he der hayır hö derim

peki kv mi ev yani kiraya geçmeyeceksiniz kira derdiniz olmazsa da süper olur

o zaman rahat edersiniz

bu erkeklere özgü bişey sanırım evlendiğimiz aydan beri olmayan ve planlanmayan bebeğimiz için bizde para biriktiriyoruz

Az bi zamanda olmamış nerdeyse 2 ay, hani vermiycekse,uygun bir dilde söylesin, bekletmesin ayıp ya

Evet eşime iş teklif eden adam daha önceki bahanesine inandık bide gözümüzle de gördük tamam dedik bekleyelim. ama bugün sondu zaten şimdi napcaz bilmiyorum.

bütün sinirim alt üst oldu aradım eşimi gelmemiş o iş kesin yattı dedi :2:

Özden hayırlısı olsun canım da... Aileye yakın olmak da zor olabiliyor bazen... Şartlarını çok merak ettim belki bana da bi faydası olur... Paylaşırsan sevinirim... Bu arada biz de pazar günü yine bu konu için tartıştık hep tartışıyoruz zaten... Hep haftasonlarımızı sabote ediyorlar daha önceki tartışmamızda tamam artık haftasonunun planı bende ne yapacaksak pazartesiden salıdan belli olacak bana güven demişti... Bu hafta da diyor ki olmuyor işte öyle... Yok ben de arada kalıyorum bilmem ne... Kocam benim yanımda olmasın da ne yaparsa yapsın diye düşünüyorlar herhalde... Bazen çok bunalıyorum kızlar ya...

sinir bozucu bir durum, eşin bu adamın teklifiyle iş değiştirecekti dimi?

eve öle olacak

ama ben ne kadar iyi olurlarsa olsunlar istemiyorum

cünkü ben cins bir insanım

bugün he der hayır hö derim

insan kendini de, karşısındakini de biliyor, en önemlisi huzursuz olacaksan gitmemek ama, umarım bu durumu isteğin gibi sonuçlandırırsın..

valla özden bence direnebildiğin kadar diren gitme kv ile aynı apartmana ben yaşamadım ama etrafımda gördüğüm kadarıyla ne kadar iyi olsalarda sonradan ...u çıkıyor

özdn ne pahasına olursa olsun çıkma evinden..en yakın örnek sanırım benm topicte..
ben eşimin ailesiyle aynı apartmandayım.biz boşanmadan döndük ciddi ciddi..
bak ben bebeği sırf burdayız diye yapmıyorum..ne zaman ayrı bir ev alırsak o zaman yapıcam inşalah..
sen şart koysan da şurt koysan da işlemiyor anacım..kv dicek aa gelin seni merak ediyorlar şunlar gelicek..aa bana şunlara gelecek gel..
1 gitmesen 2 gitmesen 3.de eşin laf söylecek..
çalışıyorum zaten diceksin ama anacım anlamıyorlar en azından benmki anlamadı..
ben bankadan 8 de çıkardım eve gelmem 9..daha yeni evliyim düün bide hoppp 12 ye kadar yukarda..son eşin seni bekler...
belki bu en kötü hali ama bil böyle olduğunu ya daolacabileceğini..

albüm yaptım kızlar

özdn kabul etme taşınma evin çok güzel

bencede, bu adamın sözüne güvenerek işten çıkmasın.. O zaman da sizi yolda bırakabilir..

Artık öyle bişey düşünmez sanmıyorum. bugün geleceğim dedi bir umut işte sanmıyorum ama gelirse ve tabi doğru düzgün açıklama ile güveni sağlamlaştırabilir

Özden ben de kabul etmemeni tavsiye edicem... Başından ne kadar karşı koyabiliyorsan koy... Tamam faydalı da olabilir ama bizim yaşadıklarımız da ortada... Yine de ne karar verirseniz verin sizin için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…