- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.961
günaydın kızlar nerdesiniz
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
biri ben diğeri kim speedy sen msn
hala adet olmaman ilginç ama ben de bayagı heyecan yapmıştım
geç döllenme falan olabilir
kan sonucu kesin cevabı verecek yarına kadar sabredelim
kızlar ben de bütün gün daphneden haber almak için girdim çıktım sadece yazamadım
berra çok hasta. O kadar dikkat etmemize ragmen gelen gidenden şifa kaptı ve nezle oldu
zaten yeni yeni toparlanmıştı çocugum
çok moralim bozuk
üç gün çok önemliymiş, Allah korusun zaturiyeye dönüşme ihtimali var
ben o ihtimali hiç düşünmeden olmayacağına inanarak deli gibi emziriyorum sıfır uykuyla
atlatalım bir an önce dua edin nolur
günaydın hanımlar...
bugün yine annemde kaldık.şimdi kahvaltı edeceğiz annemle bekarlık günlerine geri döndüm ama bebişim ve mide bulantılarımla
ahsenim çook geçmiş olsun berramıza hemencik iyileşsin inş.
daphnem hadi hayırlısı beklemedeyiz...
hanzadem eftelya ve sipidi sizlere özel özel günaydınlar
günaydın hanımlar...
bugün yine annemde kaldık.şimdi kahvaltı edeceğiz annemle bekarlık günlerine geri döndüm ama bebişim ve mide bulantılarımla
ahsenim çook geçmiş olsun berramıza hemencik iyileşsin inş.
daphnem hadi hayırlısı beklemedeyiz...
hanzadem eftelya ve sipidi sizlere özel özel günaydınlar
kızlar bşy sorucam size çevrenizde özürlü bakıma muhtaç biri var mı??
bizim bi tanıdık var yıllardır görümcesine bakıyo kadın genç kızken aklını yitirmiş bu yüzden hiç evlenmemiş de yaşı da şimdi baya var abisinin yanında kalıyo diğer kardeşleri de bakmıyo ne tuvalete gidebiliyo tek başına ne banyosunu yapabiliyo ne de yemeğini yiyebiliyo sabah bi kalkıyosun hiç kaşı kalmamış gece kalkıp yolmuş o derece bunlar bakım parası almak istiyo yıllardır almadıkları hata bence bunun için nereye başvurmak gerekiyo ne lazım bilginiz var mı ??
Kızlar selam
öncelikle ahsen ve zahter çok geçmiş olsun...
Speedy teelefonun hayırlı olsun canım.
Ahsen'cim sana bir sorum olacak.bu aralar saclarım dökülmeye başladı kan testi yaptırdım.fazla olmamakla birlikte demir eksikliği sınır bi değerde çıktı.Nasıl takviye yapmalıyım benimle paylaşır mısın?
kızlar bşy sorucam size çevrenizde özürlü bakıma muhtaç biri var mı??
bizim bi tanıdık var yıllardır görümcesine bakıyo kadın genç kızken aklını yitirmiş bu yüzden hiç evlenmemiş de yaşı da şimdi baya var abisinin yanında kalıyo diğer kardeşleri de bakmıyo ne tuvalete gidebiliyo tek başına ne banyosunu yapabiliyo ne de yemeğini yiyebiliyo sabah bi kalkıyosun hiç kaşı kalmamış gece kalkıp yolmuş o derece bunlar bakım parası almak istiyo yıllardır almadıkları hata bence bunun için nereye başvurmak gerekiyo ne lazım bilginiz var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?