Eylül dostluğumuza burada devam (:

jelo son 1 gün canım hadi hayırlı doğumlar
teşekkür ederim yeni telefonumdan senden güzel haber bekliyorum

mevisuperisi teşekkür ederim canım.

günaydın hepinze

günaydın kızlar nerdesiniz

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

biri ben diğeri kim speedy sen msn

haftasonu yağmur çizmesi aldım plastik kokusu var üzerinde nasıl çıkartabilirim yaa rahatsız edici bide bugün giydim

ahsencim geçmiş olsun canım berra bebek hastaymış şimdi sürekli görmeye gelenler elden ele tabi çocuk mikrop kaptı dikkat et canım atlatır merak etme

günaydın hanımlar...

bugün yine annemde kaldık.şimdi kahvaltı edeceğiz annemle bekarlık günlerine geri döndüm ama bebişim ve mide bulantılarımla

ahsenim çook geçmiş olsun berramıza hemencik iyileşsin inş.

daphnem hadi hayırlısı beklemedeyiz...

hanzadem eftelya ve sipidi sizlere özel özel günaydınlar

Son düzenleme:
Günaydın güzel eylül gelinleri.. Dikkat etmeme rağmen hasta oldum maalesef, boğazlarım ağrıyo, gözlerim yanıyo, offf ilaçta içemiycem akşam olsada evimde dinlensem :2:

Çok geçmiş olsun ahsencim, minik kuzuya iyi bakıyorsun sen, hemen iyileşir, dualarım sizinle

CANIM yat dinlen annenin kollarında ne güzel

günaydın tatlım annenin yanındayken hazır keyif yap tadını çıkar canım

kızlar bşy sorucam size çevrenizde özürlü bakıma muhtaç biri var mı??
bizim bi tanıdık var yıllardır görümcesine bakıyo kadın genç kızken aklını yitirmiş bu yüzden hiç evlenmemiş de yaşı da şimdi baya var abisinin yanında kalıyo diğer kardeşleri de bakmıyo ne tuvalete gidebiliyo tek başına ne banyosunu yapabiliyo ne de yemeğini yiyebiliyo sabah bi kalkıyosun hiç kaşı kalmamış gece kalkıp yolmuş o derece bunlar bakım parası almak istiyo yıllardır almadıkları hata bence bunun için nereye başvurmak gerekiyo ne lazım bilginiz var mı ??

gunaydın kızlar
yuzumu bıle yıkamadan uyanır uyanmaz oc ye kostum daphne ıcın
sonuc cıktı ettı dıyesıye aksama doğru anca olur sanırım, hadı bakalım hayırlısı...

ahsen, berraya cok gecmıs olsun canım, o kadar gelen gıden ıster ıstemez kapmıs kuzu sıfayı kıyamam... ya ne bıleyım bazı adetlerımız bana cok garıp gelıyor. tamam ıllakı olması gerekır ama bence boyle durumlarda aıle bıraz rahat bırakılmalı... sen yorgunsun bebek el kadar gelen gıden
mısal bırı amelıyat olur hastaneden cıkar ertesı gun herkes orda, yemınle ınsan hasta olmaya korkacak artık...

vafı cok gecmıs olsun canım, keske ızın ıstsen de verseler ya taze hamişim benım

mıraclem bebıskosuyla bırlıkte eskı gunlerıne gerı donmus, olsun canım o da bır nımet bak ne guzel annenle bırlıkte olma sansın var, cok az kaldı ın bulantılarının bıtmesıne canım...

kızlar aksam esımle bır fılm ızledık harıkaydı sızlere de tavsıye edeyım, burda bahsetmıstınız ya 3 ıdıot fılmınden . o flımden sonra esımle hınt fılmlerıne sardık resmen
dun aksam ızledıgımız fılmın adı BARFI ıdı . sıddetle tavsıye ederım, on numara fılm olmus...

bı gıdeyım yuzumu yıkayım da seytan yalamasın

hiç bilmiyorum canım int özürlü bakımı falan diye araştırsan

aydasu ; khan filmlerine bayılıyorum madem sevdiniz o zaman My name is KHAN ve taare zameeem par özellikle bu filmi çocuğu olan herkes izlemeli bizim çok hoşumuza gitmişti
söylediğin filmi de en kısa sürede izleyeceğim

Hanzadem bizim bir komşumuz var. Eşi sakat maaşı alıyor. Hatta her yıl belediyeden gelip evinin badanısını yaparlar, evde tadilat varsa onu bile ücretsiz yapıyorlar. Bir sorarım akşam senin için.

Ay aydasum bende psikolojik midir nedir kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. Çıkmazsa çok üzüleceğim

sağolun kızlar berra bugün daha iyi. Aydasu o kadar haklısın ki,berrayı çok koruduk haşır neşir etmedik
ama hastahanede eğitim veren hemşire, gripli bir hastayla aynı odada kalması bile yeterli demişti
biz hep kendi odasında tuttuk onu
gecen hafta anneannm geldi gripliydi burda kaldı 1 hafta bişey diyemedik
bi de aşırı kırılgandır, bişey söylersin yıllarca unutmaz yüzüne vurur. Herkese anlatır ağlar. Çok severim ama bu konudaki huyu kötü
o birkaç kez dokundu öpmeye kalktı. Olacağı buydu yani
bi de erken farkedip doktora götürdük çok şükür ki ciğerleri falan temiz
sadece burnu tıkalı bir de boğazlarında ufak bir enfeksiyon var.
burnu için fısfıs kullanıyoruz, boğazlarına da anne sütü şifaolacak inş.
ciğerlerine geçmemesi lazım inş. geçmeyecek güçlü benim kızım

[/B]

canım özel mesaj atmışsın cevap yazdım

ablam 5 yıldır özürlüler merkezinde çalışıyor bütün prosedürleri biliyor
ona sorarım ama şuan ulaşmam mümkün değil, ancak akşama

miracle, az kaldı tatlım o mide bulantıları geçecek inş
yalnız sen kusuyo musun yoksa sadece kuru mide bulantısı mı var
bir de yemek yiyebiliyor musun kilo kaybettin mi
ben 6. haftadan 11. haftaya kadar 9 kilo vermiştim su ve çubuk kraker haricinde küçücük bir parça bile yiyemiyordum

vafiş sana da geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…