Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yok kuzucum uzulme hıc... Adetın gecınce cok hazırladın kendını ama bakalım hayırlısı olsun ınsallah, olursa erken gelmıs olacak melegın ha yoksa, bı kac aya haberını alırız ınsallah canım...

Speddy, elıf tavsıye etmıstı canım o fılmı, gercekten tek kelıme ıle mukemmeldı khan...
Adamlar guzel fılm yapıyorlar bu gercek...

Hanzade benım kuzenım otıstık. Ama devletten yardım alıyorlar mı hıc bılmıyorum annemle konustugumda sorayım bakayım o bılır...

hem özürlü hem de özürlüye bakan kişi devletten ayrı ayrı maaş alıyor
hatta diyaliz hastaları kalp hastaları falan da özürlü grubuna giriyor bu konudaı
özürlü kendi parasını kazanamadığı için alır, ona bakan kişi de bakmak zorunda kaldığından dışarıda çalışıp para kazanma lüksü olmadığından dolayı maaş alıyor
bir çok kişinin bu maaşlardan haberi bile yok
bilgilendirmek laızm

evet canım çok kişi bilmiyo dediğim kişiler annemlerin yaşlarında hatta biraz daha büyükler ve gençliğinden beri bakılıyo düşünün yıllarca geç bile kaldılar maaş almak için kadın normalde çalışan biri ama görümcesine bakmak için işi bırakmış zamanında ve kendine ait özel bi hayatı yok bi yere gidemiyo bşy yapamıyo

kıyamam ben berraya ya kuzum benım...
İşte en yakının bıle alınganlık yapınca aman el soyle demesın aman ayıp cocugu gormek ıster bı gorsunler...
Bazen kendımı hıc bu toplumdan gıbı hıssetmıyorum ahsen...
el kadar bebe daha nolcak yanı ınsanlar az rahat bıraksa soyle bıkac ay sonra gelse, cok mu yanlıs dusunuyorum bılmıyorum kı...
kucuklugumden berı boyleyım ama hasta olmaya korkardım ev ınsan dolardı yat yatabılısen ıyı de ınsan yalnız kalmak ıstıyor...
İns atlatacak berra en kısa azımlı annesı sayesınde canım ferah tut ıcını

speddy sen dıyınce baktım sımdı taare fılmıne
ay o ıdıottakı adam varmıs
ben hasta kalmıstım aamir khanın oyunculuguna ustelık adam yonetmenmıs de
butun fılmlerıne bakmazmıyım sımdı ben onun sagol canım

CANIM yat dinlen annenin kollarında ne güzel

Miracle ve vafi çok geçmiş olsun. Vafim kendine dikkat et. İzin istesen vermezler mi? Toplaşın bir kızlar ya. Sıkıldım vallahi.

günaydın tatlım annenin yanındayken hazır keyif yap tadını çıkar canım

çok teşekkürler kızlar.valla çok şükür keyif yapıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin kanatsız melek onlar
(hamileliğin verdiği duysallıkla miracle ın gözleri dolar)

günaydın kuzum.hoşgeldiniz.

çok şükür canım rabbim sizi de en kısa zamanda ailelerinizin olduğu şehre tayin olmanızı nasip etsin kuzum.

haftaya doktor randevum var bende biran önce bitmesini ümit ediyorum canım

Selam kızlar günaydınnn...

Herkescikler hasta olmuş... Geçmiş olsunn...

hoşgeldin uurbocee

kuzum ben sadece öğürüyorum ve sarı su çıkarıyorum ama az da olsa bişeyler yiyebiliyorum özellikle ayva ve kraker 2 kilo kadar verdim canım
ama serum alacak kadar güçten düşmedim kuzum çok şükür.sen çok zorlu zamanlar atlatmıştın ama prensesine kavuşunca hepsi yalan oldu demi

VAFİM çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Speddy, elıf tavsıye etmıstı canım o fılmı, gercekten tek kelıme ıle mukemmeldı khan...
Adamlar guzel fılm yapıyorlar bu gercek...

evet canım söylediğim 2 filmde de

aamir Khan oynuyor aynı adam hepsinde de farklı bir karakter bende bayılmıştım

Mıraclem ınsallah canım bugunler de gececek ınsallah bız de aılemıze kavusmak ıcın can atıyoruz...
İnsan nasıl heyecanlanıyor degıl mı doktora gıdecegı zaman
ben persembe gunu gıdıyorum ıkılı test ıcın agzım kalbımde ınankı o kadar heyecanlıyım kı...
Ben kılo vermedım ama henuz almadım da cok sukur korkuyordum daha en basından hemen kılo almaya baslarım dıye cunku hıc bulantım yok benım ıstah gayet yerınde

Kızlar bu arada bız esımle bırseye kadar verdık hakkımızda hayırlısı ıse olsun ınsallah dua edın sız de bıze...
Sımdı normalde bılıyorsunuz bız bu sene doğuya gıdıyoruz ve tam doğuma denk gelıyor...
Bazı durumlarda ıpka verılebılıyor, esım de sımdı bı dılekce yazıp tayın ısını bır sene ertelemelerını talep edıcek, dıyecek ıste tam doğum tayıne denk gelıyor dıye, hayırlısı ıse kabul edılsın ınsallah...
Oyle olursa o kadar rahat edıcem kı anlatamam, hem ızmıre gelmek zorunda kalmıcam annem kayınvaldem gelır duzenımız bozulmaz, bebek doğunca kızlardan da gorduk ıste bebısler cok hassas her an hastane lazım olabılıyor. benım evım hastaneye bakıyor merkezdeyım o kdar rahat ederım kı hayırlısı bakalım...

Hoşbuldum canımmm Miracle'ın gözleri dolar yazmışsın ya ben de bi duygusal oldum bana ne olduysa ... Ama ben de özledim ki annemi...

Şu bulantıların da en kısa zamanda geçer inşallah canım...

Perşembe günü bu ikilin testin sonuçlarını hemen alabiliyor musun?
Diğer konuda da hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Perşembe günü bu ikilin testin sonuçlarını hemen alabiliyor musun?
Diğer konuda da hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

ıkılı test ıkı asamadan oluyormus daphnem...
ilkınde normal ultrosonda bakıyormus ölçümlerıne o hemen gorunen bırsey zaten ıkıncı asama ıse kan alınıyormus, o hastanenın hızına gore degısebılıyor, kımı 3 gunde verıyormus sonucları kımı 1 haftada...
Annelık resmen her asamada yurek erıntısı bır turlu tam huzura kavusamıyor ınsan...
Sağolasın kuzum hayırlısı olsun ınsallah hakkımızda

hiç sorma aydasum nasıl heyecan var bu sefer 2 yakın arkadaşımla gideceğim onlar da çok heyecanlı işyerinden izin aldılar bebişi görmek için valla ben kilolu hamile kaldığım için diyetisyen kontrolünde devam edeceğim hamileliğe ama şu 3 ay bi dolsun yürüyüşlere başlayacağız inş.

kuzum tayin konusuna gelince inş hakkınızda hayırlısı olsun inş

görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyelim kuzum.

Hoşbuldum canımmm Miracle'ın gözleri dolar yazmışsın ya ben de bi duygusal oldum bana ne olduysa ... Ama ben de özledim ki annemi...

Şu bulantıların da en kısa zamanda geçer inşallah canım...

ayy kıyamam canım ya kusuruma bakma hamilelik işte düşünemedim.

inş canım çok teşekkür ederim[

ya kızlar neden uzun uzun muhabbetler edemiyoruz biz hep o kazen yüzünden nazar değdirdi bize/B]

aydasu hayırlısı neyse o olsun.İnşallah kabul edilir de sende huzurlu bir şekilde kucağına alırsın bebişini...

miracle doğru söylüyorsun.Önceki gibi değil muhabbetler.Tek zevkim burasıydı nete girince,bazen bakıyorum hala aynı sayfada kalmış muhabbet.Nerde o sayfa sayfa geçmişi okumalar heyecanla

Zaten tabletimdede çalışmıyor vınn.İade etsem edebilirim ama hiçte istemiyorum.Vınn süresi martta bitiyor,sonra kablosuz internetle bağlanılabilir.En çok oyun olayı ve diğer özellikleri hoşuma gitti...

Aydasu tayindense bulunduğunuz yerde durmanız daha mantıklı... İnşallah dilediğiniz gibi olur...

Sağolasın canım, bız elımden gelenı yapıcaz Rabbım hayırlısı hangısı ıse onu nasıp eder ınsallah...

ooo bu defa teyzoslar da gorcek kuzucugu demek...
Mıraclem ben de kıloluyum ondan korkuyorum zaten, sadece bebıs alsın ıstıyorum...
persembe gunu gıdelım de bı hayırlısı ıle ondan sonra ben de dıyetısyene ugramak ıstıyorum ınsallah...

Eftelya cok sağol canım...
Ben de tabletı oyun ıcın kullanıyorum yatarken 15 dakka oynuyorum uykuya dırekt gecıs yapıyorum

bi çok kişi gelmiyor artık.hanzadem bile pes etti baksana ısrarla topik aktif olsun diye uğraştı durdu.ama ben daha burda 2. 3. bebişlerimizi konuşmayı onları büyüttüğümüz evlendirdiğimiz günleri paylaşmayı istiyorum

evet benden çok heyecanlılar.benim bi tanıdık diyetisyenle sadec 6.5 kilo aldı 9 ayda bende aynı diyetisyene gideceğim tabii normal bi şekilde yemeğe başladığım zaman şimdilik sıkıntı yok 2 kilo verdim bile ay bide doktor kıyafet pardesü ve bot varken tartınca iyice kafayı yiyeyazdım.bakalım haftaya kaç gelicem etekler biraz bol geliyo bakalım.detayları konuşuruz yine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…