- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.981
Hanzadem bizim bir komşumuz var. Eşi sakat maaşı alıyor. Hatta her yıl belediyeden gelip evinin badanısını yaparlar, evde tadilat varsa onu bile ücretsiz yapıyorlar. Bir sorarım akşam senin için.
Ay aydasum bende psikolojik midir nedir kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. Çıkmazsa çok üzüleceğim
Yok kuzucum uzulme hıc... Adetın gecınce cok hazırladın kendını ama bakalım hayırlısı olsun ınsallah, olursa erken gelmıs olacak melegın ha yoksa, bı kac aya haberını alırız ınsallah canım...
Speddy, elıf tavsıye etmıstı canım o fılmı, gercekten tek kelıme ıle mukemmeldı khan...
Adamlar guzel fılm yapıyorlar bu gercek...
Hanzade benım kuzenım otıstık. Ama devletten yardım alıyorlar mı hıc bılmıyorum annemle konustugumda sorayım bakayım o bılır...
hem özürlü hem de özürlüye bakan kişi devletten ayrı ayrı maaş alıyor
hatta diyaliz hastaları kalp hastaları falan da özürlü grubuna giriyor bu konudaı
özürlü kendi parasını kazanamadığı için alır, ona bakan kişi de bakmak zorunda kaldığından dışarıda çalışıp para kazanma lüksü olmadığından dolayı maaş alıyor
bir çok kişinin bu maaşlardan haberi bile yok
bilgilendirmek laızm
CANIM yat dinlen annenin kollarında ne güzel
Miracle ve vafi çok geçmiş olsun. Vafim kendine dikkat et. İzin istesen vermezler mi? Toplaşın bir kızlar ya. Sıkıldım vallahi.
günaydın tatlım annenin yanındayken hazır keyif yap tadını çıkar canım
gunaydın kızlar
yuzumu bıle yıkamadan uyanır uyanmaz oc ye kostum daphne ıcın
sonuc cıktı ettı dıyesıye aksama doğru anca olur sanırım, hadı bakalım hayırlısı...
ahsen, berraya cok gecmıs olsun canım, o kadar gelen gıden ıster ıstemez kapmıs kuzu sıfayı kıyamam... ya ne bıleyım bazı adetlerımız bana cok garıp gelıyor. tamam ıllakı olması gerekır ama bence boyle durumlarda aıle bıraz rahat bırakılmalı... sen yorgunsun bebek el kadar gelen gıden
mısal bırı amelıyat olur hastaneden cıkar ertesı gun herkes orda, yemınle ınsan hasta olmaya korkacak artık...
vafı cok gecmıs olsun canım, keske ızın ıstsen de verseler ya taze hamişim benım
mıraclem bebıskosuyla bırlıkte eskı gunlerıne gerı donmus, olsun canım o da bır nımet bak ne guzel annenle bırlıkte olma sansın var, cok az kaldı ın bulantılarının bıtmesıne canım...
kızlar aksam esımle bır fılm ızledık harıkaydı sızlere de tavsıye edeyım, burda bahsetmıstınız ya 3 ıdıot fılmınden . o flımden sonra esımle hınt fılmlerıne sardık resmen
dun aksam ızledıgımız fılmın adı BARFI ıdı . sıddetle tavsıye ederım, on numara fılm olmus...
bı gıdeyım yuzumu yıkayım da seytan yalamasın
Selam kızlar günaydınnn...
Herkescikler hasta olmuş... Geçmiş olsunn...
miracle, az kaldı tatlım o mide bulantıları geçecek inş
yalnız sen kusuyo musun yoksa sadece kuru mide bulantısı mı var
bir de yemek yiyebiliyor musun kilo kaybettin mi
ben 6. haftadan 11. haftaya kadar 9 kilo vermiştim su ve çubuk kraker haricinde küçücük bir parça bile yiyemiyordum
vafiş sana da geçmiş olsun tatlım
Speddy, elıf tavsıye etmıstı canım o fılmı, gercekten tek kelıme ıle mukemmeldı khan...
Adamlar guzel fılm yapıyorlar bu gercek...
speddy sen dıyınce baktım sımdı taare fılmıne
ay o ıdıottakı adam varmıs
ben hasta kalmıstım aamir khanın oyunculuguna ustelık adam yonetmenmıs de
butun fılmlerıne bakmazmıyım sımdı ben onun sagol canım
çok teşekkürler kızlar.valla çok şükür keyif yapıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin kanatsız melek onlar
(hamileliğin verdiği duysallıkla miracle ın gözleri dolar)
günaydın kuzum.hoşgeldiniz.
çok şükür canım rabbim sizi de en kısa zamanda ailelerinizin olduğu şehre tayin olmanızı nasip etsin kuzum.
haftaya doktor randevum var bende biran önce bitmesini ümit ediyorum canım
hoşgeldin uurbocee
kuzum ben sadece öğürüyorum ve sarı su çıkarıyorum ama az da olsa bişeyler yiyebiliyorum özellikle ayva ve kraker 2 kilo kadar verdim canım
ama serum alacak kadar güçten düşmedim kuzum çok şükür.sen çok zorlu zamanlar atlatmıştın ama prensesine kavuşunca hepsi yalan oldu demi
VAFİM çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Mıraclem ınsallah canım bugunler de gececek ınsallah bız de aılemıze kavusmak ıcın can atıyoruz...
İnsan nasıl heyecanlanıyor degıl mı doktora gıdecegı zaman
ben persembe gunu gıdıyorum ıkılı test ıcın agzım kalbımde ınankı o kadar heyecanlıyım kı...
Ben kılo vermedım ama henuz almadım da cok sukur korkuyordum daha en basından hemen kılo almaya baslarım dıye cunku hıc bulantım yok benım ıstah gayet yerınde
Kızlar bu arada bız esımle bırseye kadar verdık hakkımızda hayırlısı ıse olsun ınsallah dua edın sız de bıze...
Sımdı normalde bılıyorsunuz bız bu sene doğuya gıdıyoruz ve tam doğuma denk gelıyor...
Bazı durumlarda ıpka verılebılıyor, esım de sımdı bı dılekce yazıp tayın ısını bır sene ertelemelerını talep edıcek, dıyecek ıste tam doğum tayıne denk gelıyor dıye, hayırlısı ıse kabul edılsın ınsallah...
Oyle olursa o kadar rahat edıcem kı anlatamam, hem ızmıre gelmek zorunda kalmıcam annem kayınvaldem gelır duzenımız bozulmaz, bebek doğunca kızlardan da gorduk ıste bebısler cok hassas her an hastane lazım olabılıyor. benım evım hastaneye bakıyor merkezdeyım o kdar rahat ederım kı hayırlısı bakalım...
Perşembe günü bu ikilin testin sonuçlarını hemen alabiliyor musun?
Diğer konuda da hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Mıraclem ınsallah canım bugunler de gececek ınsallah bız de aılemıze kavusmak ıcın can atıyoruz...
İnsan nasıl heyecanlanıyor degıl mı doktora gıdecegı zaman
ben persembe gunu gıdıyorum ıkılı test ıcın agzım kalbımde ınankı o kadar heyecanlıyım kı...
Ben kılo vermedım ama henuz almadım da cok sukur korkuyordum daha en basından hemen kılo almaya baslarım dıye cunku hıc bulantım yok benım ıstah gayet yerınde
Kızlar bu arada bız esımle bırseye kadar verdık hakkımızda hayırlısı ıse olsun ınsallah dua edın sız de bıze...
Sımdı normalde bılıyorsunuz bız bu sene doğuya gıdıyoruz ve tam doğuma denk gelıyor...
Bazı durumlarda ıpka verılebılıyor, esım de sımdı bı dılekce yazıp tayın ısını bır sene ertelemelerını talep edıcek, dıyecek ıste tam doğum tayıne denk gelıyor dıye, hayırlısı ıse kabul edılsın ınsallah...
Oyle olursa o kadar rahat edıcem kı anlatamam, hem ızmıre gelmek zorunda kalmıcam annem kayınvaldem gelır duzenımız bozulmaz, bebek doğunca kızlardan da gorduk ıste bebısler cok hassas her an hastane lazım olabılıyor. benım evım hastaneye bakıyor merkezdeyım o kdar rahat ederım kı hayırlısı bakalım...
Hoşbuldum canımmmMiracle'ın gözleri dolar yazmışsın ya ben de bi duygusal oldum bana ne olduysa ... Ama ben de özledim ki annemi...
Şu bulantıların da en kısa zamanda geçer inşallah canım...
Aydasu tayindense bulunduğunuz yerde durmanız daha mantıklı... İnşallah dilediğiniz gibi olur...
hiç sorma aydasum nasıl heyecan var bu sefer 2 yakın arkadaşımla gideceğim onlar da çok heyecanlı işyerinden izin aldılar bebişi görmek için valla ben kilolu hamile kaldığım için diyetisyen kontrolünde devam edeceğim hamileliğe ama şu 3 ay bi dolsun yürüyüşlere başlayacağız inş.
kuzum tayin konusuna gelince inş hakkınızda hayırlısı olsun inş
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler diyelim kuzum.
ayy kıyamam canım ya kusuruma bakma hamilelik işte düşünemedim.
inş canım çok teşekkür ederim[
ya kızlar neden uzun uzun muhabbetler edemiyoruz biz hep o kazen yüzünden nazar değdirdi bize/B]
aydasu hayırlısı neyse o olsun.İnşallah kabul edilir de sende huzurlu bir şekilde kucağına alırsın bebişini...
miracle doğru söylüyorsun.Önceki gibi değil muhabbetler.Tek zevkim burasıydı nete girince,bazen bakıyorum hala aynı sayfada kalmış muhabbet.Nerde o sayfa sayfa geçmişi okumalar heyecanla
Zaten tabletimdede çalışmıyor vınn.İade etsem edebilirim ama hiçte istemiyorum.Vınn süresi martta bitiyor,sonra kablosuz internetle bağlanılabilir.En çok oyun olayı ve diğer özellikleri hoşuma gitti...
aydasu hayırlısı neyse o olsun.İnşallah kabul edilir de sende huzurlu bir şekilde kucağına alırsın bebişini...
miracle doğru söylüyorsun.Önceki gibi değil muhabbetler.Tek zevkim burasıydı nete girince,bazen bakıyorum hala aynı sayfada kalmış muhabbet.Nerde o sayfa sayfa geçmişi okumalar heyecanla
Zaten tabletimdede çalışmıyor vınn.İade etsem edebilirim ama hiçte istemiyorum.Vınn süresi martta bitiyor,sonra kablosuz internetle bağlanılabilir.En çok oyun olayı ve diğer özellikleri hoşuma gitti...
Sağolasın canım, bız elımden gelenı yapıcaz Rabbım hayırlısı hangısı ıse onu nasıp eder ınsallah...
ooo bu defa teyzoslar da gorcek kuzucugu demek...
Mıraclem ben de kıloluyum ondan korkuyorum zaten, sadece bebıs alsın ıstıyorum...
persembe gunu gıdelım de bı hayırlısı ıle ondan sonra ben de dıyetısyene ugramak ıstıyorum ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?