- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #22.001
Ben birazdan gideceğim poliklinliğe. Akşama çıkar inşallah sonuçları. Stres olmaya başladım artık
Eftelya cok sağol canım...
Ben de tabletı oyun ıcın kullanıyorum yatarken 15 dakka oynuyorum uykuya dırekt gecıs yapıyorum
bi çok kişi gelmiyor artık.hanzadem bile pes etti baksana ısrarla topik aktif olsun diye uğraştı durdu.ama ben daha burda 2. 3. bebişlerimizi konuşmayı onları büyüttüğümüz evlendirdiğimiz günleri paylaşmayı istiyorum
evet benden çok heyecanlılar.benim bi tanıdık diyetisyenle sadec 6.5 kilo aldı 9 ayda bende aynı diyetisyene gideceğim tabii normal bi şekilde yemeğe başladığım zaman şimdilik sıkıntı yok 2 kilo verdim bile ay bide doktor kıyafet pardesü ve bot varken tartınca iyice kafayı yiyeyazdım.bakalım haftaya kaç gelicem etekler biraz bol geliyo bakalım.detayları konuşuruz yine kuzum
spedy telefonun nasıl memnunmusun ?
Hadi bi an önce gitte gel.Bizde merakla bekliyoruz seninle birlikte.İnşallah çıkar akşama... Bu kan testi herhangi bir zamanda yapılabiliyormuydu ki yaa.Sanki sabah aç karnına yapılıyormuş diye biliyorum ben?
Şarj durumu nasıl aydasu? Çabuk bitiyor sanki oyun oynayınca... Eşim laptopu kardeşine göndermek için aldı tableti.İnternetede bağlanmayınca bekliyor öyle.Bende ses çıkarmıyorum valla.Sözde yılbaşından bi hafta önce gönderecekti...
canım çok memnunum ben ya harika bişeyelimden düşürmüyorum teknolojinin gözünü seviyim
yok kuzum ac tok farketmıyor bu test ıcın...
ama genelde sabah yapıyorlar testı o ayrı...
tabletın sarjı full dolu kullanırsan yıne de ıdare edıyor kuzum, uzatmak ıcın ekran parlaklıgını kısıyorum ben o zaman daha uzun dayanıyor dene ıstersen sende
smılaaaaaa
tahmin edebiliyorum..ve ben sanırım iphone 5 alıcam.1650 tl ye geliyor çünkü..daha hesaplı die.teknosada soruyorum dün çok kararsızım..donanım olarak kesinlikle note 2 diyorlar,ama yinede iphone diyo çocuk..burada çalışan 10 kişiden 8 inde iphone var diyor.nasıl bir telefonsa kullanan vazgeçemiyor..bugün alırız sanırım
aydasuuuuu
tahmin edebiliyorum..ve ben sanırım iphone 5 alıcam.1650 tl ye geliyor çünkü..daha hesaplı die.teknosada soruyorum dün çok kararsızım..donanım olarak kesinlikle note 2 diyorlar,ama yinede iphone diyo çocuk..burada çalışan 10 kişiden 8 inde iphone var diyor.nasıl bir telefonsa kullanan vazgeçemiyor..bugün alırız sanırım
bi ara birisi watsupta grup yaptım demişti .. kimse beni de ekleyebilir mi ? en azından numrası olmayanlar ile oradan ulaşırım melisin bende yok mesela
mls in teli kimse de yok canım öyle biliyorum
nerlerdesın ben ozluyom ama senı :13:
nabza göre şerbet veriyorlar galiba bende teknosan sordum hemen hemen ayn cümleleri bana da söyledileren çok sattığımız ürün samsung note falan dedi ama S3 tam bayan telefonu note size büyük gelir gibi gibi..
bende 1650 TL aldım. seninde hayırlı olsun şimdiden canım. ne var ne yok yükledimm
selam kzıalr herkes hasta olmuş geçmiş olsun.
berra ya geçmiş olsun annesi. inşallah hemen iyileşir.
dün bütün gün eşimin peşinde dolaşmaktan acayip yorulmuşum. gecede sürekli uyanıp kontrol ettim. kolu ağrıyordu üzerine yatmasın diye. az önce hastaneye gitti kontrol için başında şişlik var ağrısı da var. filmlerde birşey yok. tekrar söyleceycek doktora.
dün iki kez hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim. 5 kişi kaza geçirdi. daha birkaç kaza daha vardı. acil doluydu. birinini ameliyata almışlar beyin cerrahı yok. sabah 8 gibi hastaneye gittiler 11i geçiyordu hala doktor yok. birkaç kez hemşirelere sordum. yok sırası gelmedi. yok nöbetleşe bakılıyor filan dedim eşimin birşeyi varsa burayı dağıtırım. aradım şikayet etim. 5 dk geçmedi 5 kişi birden hemen diğer cerrah muayene etti. bide bana kötü kötü bakıyorlar. hiçbiriniz umurumda değilsiniz kocam herşeyden kıymetli dedim. diğerleri filanda bize bakıyor. eşimin müdürü şaşırdı kadın
sonra karakola gittik ifade vermeye polis şok oldu. kargo arabasına 5 kişi binmiş. eşim ve diğer çocuk arkaya yük yerine geçmiş. mecbur. hatta içinden demiş sağ salim işe gidelim böyle binmem araca diye müdüre söyleyeceğim demiş. kaza olmuş. adam 40la gidiyordum filan dedi ama eşim en 60-70 hız yapıyordu dedi buzlu yolda. takla atmışlar araba yan yatınca durmuş. araç sıfırdı. cumartesi alınmış. sürücü bomboş buzlu yolda hız yapmış. birde poliste kıvırıyorlar. şube müdürünün kardeşi adam. eşim güya hep özel aracıyla gidiyormuş da o günlük eşim istemiş. sırf birşey yok diye şikayetçi olmadık.
oh döktüm içimi :)
kuzucum ben bir tembel bir tembel oldum..akşam yatamıyorum 2 den aşağı sabah kalkamıyorum bünyem bozuldu..
sanırım bu 3 telefonu alanda pişman olmuyor..üçüde güzel çünkü..
DAPHNE yi merak ediyorum çok merak ediyorummm :94::94::94::94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?