Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphnecim şimdi çok heyecanlısın biliyoruz biz de heyecanlıyız çünkü ama bebiş yoksa üzülme sakın bana önümüzdeki aylarda olacak gibi geliyor aslında ama inş. şimdi vardır

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar, geçen hafta çarş, c.tesi izin aldım, perş. dr gittim bütün gün yoktum.. Bide daha iştekilere söylemedim, izin istiyemiyorum o yüzden..

Aydasum hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah gönlünüzden geçen olur, tayininizi ertelersiniz..

Miracle canım inşallah sende kısa zamanda bulantılarından kurtulursun, dün sabah birazcık benide yokladı, çok kötüydü seni düşünemiyorum bile..

Hanzadem; bencede eğer öyle bir imkan varsa değerlendirsinler, vergilerimiz hayırlı bi işe yaramış olsun..

Evet ya dünden beri Melis benimde aklımda, ulaşacağımız bir tlf. yok dimi??

DAPHNE yaw akşama kadar çatlıycam, kaçta alacaksın sonucu?

vaficim ne zman söylemeyi planlıyosun göbişin çıkınca kendiliğinden öğrenecekler heralde
evet canım bence de vergilerimiz doğru yerlerde kullanılsa iyi olur
mls telini vermedi ben bu duruma bozuldum açıkçası burdaki herkes verdi çünkü tabi ki zorla bşy yaptırmıyoruz kimseye ama işte bu tür durumlar için yaptık o listeyi sevdiklerimizi merak ediyoruz çünkü değer veriyoruz

Bebişimin kalp atışını hayırlısıyla bi duyim ondan sonra söyliycem, saçma stresli bir haldeyim niyeyse..

merhaba teyzoşlaarr.

ahsencim çok geçmiş olsun. berracımız çabucak iyileşir işallah annesi onların bünyesi kuvvetlidir üzme kendini allah beterinden korusun.

vaficim geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen gerekli.

daphneee bende merakla bekliyorummmm..

bizden haberler : sabah kontrolümüz vardı sarılığımız geçmiş şükür. kilo kaybı vardı geçen sefer, bu kez 200 gr almış 3 günde anca 3.180 kilomuz.

Son düzenleme:
kızlar melis gayet iyi
biraz grip olmuş sadece
telefonunda kota bitmiş, evde neti yokmuş
dünde misafirlikte girmiş biraz okuyabilmiş yazmaya frsatı olmamış
böyle yani selamı var

pingum hoşgeldin sevindirici hbr canım ne güzel büyüyo batuşumuz

mlsin iyi olmasına sevindim bir an önce iyileşir umarım hamile hamile hastalık zor umarım çabuk katılır aramıza

Pingucuk hoşgeldin... Kontrolün güzel geçmesine çok sevindim canım... Geçmiş gitmiş olsun... Toparlar artık bundan sonra kilo da almaya başlamış zaten maşallah batuşa

Meliscik de mi hasta olmuş... Geçmiş olsun... Bol bol c vitamini takviyesi yapsın...

İyileşti paşa demek hadi gözün aydın. Maşallah diyelim kilosunada. Yeni fotoğraflarını bekliyorum

cem yılmazın filmine bilet almışlar akşam sinemaya gidiyoruz. eşimin kuzeni dün hastanede bunalmış. eşimede moral olsun diye topluca bilet almışlar.

daphne son yarım saat

Gözümüzaydın canım, batuşumuzun iyi olmasına çok sevindim.. Stresiniz bitti, anneciği ona iyi bakar, kilo alır sağlıkla..

selam kızlar sabah günaydın dedim mi hiç hatırlamıyorum

demediysem günaydınn

ben çok yoğunum şimdi kolayladımda demette bakım dedim

berros sultan da batus paşa hastaymış

kıyamam geçmiş olsun

hamilelerimizde hasta onlarada geçmiş olsun

bende her şey aynı haftasonu misafirim vardı gittiler

bu haftasonuda ben evde değilim iş dolayısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…