Eylül dostluğumuza burada devam (:

elifciğim maşallah batuşun kilosu gayet iyi gidiyor
berra da zayıflamıştı ilk hafta, sonra kilo almaya başladı bayagı toparladı
şimdi yine zayıflayacak diye korkuyorum

elifciğim maşallah batuşun kilosu gayet iyi gidiyor
berra da zayıflamıştı ilk hafta, sonra kilo almaya başladı bayagı toparladı
şimdi yine zayıflayacak diye korkuyorum

zayıflamaz işallah ahsencim. senin sütün bol galiba yarar ona annesinin sütü. benim sütüm yetmiyo mama takviyeside yapıyoruz

jelo ile konuştum keyfi yerinde bol bol anaoğul geziyorlar yarın öğlen 12 gibi girecek doğuma akşama doğru falan ararım kendine gelince artık. bugün girer mi buraya bişey demedi

sofistike ile de görüştük oda sesi çok iyi geliyor perşembe yada cuma dr gidecek nts falan girecekmiş

bu ikisininde neşesine hayranım valla insanın keyfini yerine getiriyorlar

Daphnecim hayırlısı olsun canım... Önümüzdeki aylara bakarsınız artık... Ama bu kadar gecikmesinin bir sebebi vardır herhalde... Bi doktora görünebilirsin...

11 gündür neden hasta olmadın kuzum o zaaman

Bilmiyorum onun içinde dr a gitmem lazım sanırım.

hayırlısı olcn cnm üzmeyin kendinizi.sanırım doktora gitmen lazım neden gecikti acep bukadar

vallahi alıştırmıştım kendimi hayal kırıklığı yaşıyorum

Daphnecim hayırlısı olsun canım... Önümüzdeki aylara bakarsınız artık... Ama bu kadar gecikmesinin bir sebebi vardır herhalde... Bi doktora görünebilirsin...

daphnecim olsun zaten siz şubat mart gibi başlayacaktınız

Biz başlayacağız artık kızlar. Olmuşuz. Dedim eşime oda dünden hazır. Zaten tez canlıyım daha fazla bekleyemem.

daphnecim hayırlısı olsun,bozmuyorsun moralini değil mi!

Zamanı gelince mutlaka sevindirecek...
Gecikme sebebi kullandığın bir ilaçtan,en basitinden bir ağrı kesiciden de olabilir ama bu kadarda uzun sürmezdi herhalde.Sen bunun sebebini araştır önce...

Canım benim, hiç ihmal etmeden bu hafta bi dr. git bi muayne ol, ondan sonra bebişin seni bekletmeden gelecektir inanıyorum..

Bak benim hiç şikayetim olmadığı halde enfeksiyonum varmış, tedavisini oldum.. Yoksa hamilelikle düşük tehlikesi var.. Sende genel muayneni olursun, folikasitini alırsın.. Sonrada bize güzel haberlerini verirsin

insan kendini hemen moda sokuyor.hazır değilim dirler falan filan bahaneler uçup gidiyor bir anda

kesinlikle, kendimce ne bahaneler uydurup kaçtığımı biliyorsunuz, ama şimdi o kadar heycanlı ve mutluyum ki, kafamda ki hazır olmadığıma dair tüm düşünceler uçtu gitti..

kesinlikle, kendimce ne bahaneler uydurup kaçtığımı biliyorsunuz, ama şimdi o kadar heycanlı ve mutluyum ki, kafamda ki hazır olmadığıma dair tüm düşünceler uçtu gitti..

bunu size söylüyodum şimdi daha iyi anlıyosundur dimi vaficim. Hayırlısıyla kucağına al işallah o duygu hele bammbaşka. yüüzüne bakmaya doyamıyorum kuzucuğumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…