Eylül dostluğumuza burada devam (:

bunu size söylüyodum şimdi daha iyi anlıyosundur dimi vaficim. Hayırlısıyla kucağına al işallah o duygu hele bammbaşka. yüüzüne bakmaya doyamıyorum kuzucuğumun.

evet ya pingum zati bu konuda aklıma direk sen geliyorsun, sen aylar önce söylemiştin.. Bende test ettim,onayladım.. sana yüzde yüz katılıyorum

Yerim ben senin kuzunu, ne tatlıdır şimcik

pırasa yemeği ve salata..makarna yapacaktım ama kalmamış

habire uyuyorum ne nete bakıyorum ne tv ye..ymk de yapamıyorum, iş de, tembell oldummm:26:

günaydın herkese

biz dün eşimin bi akrabası vefat etmişti oraya gittik cenaze evine giderken yolda ayaküstü yedik bşyler

hayırlı sabahlar
uykusuz bir anneden selamlar
kızlar dün öğleden sonra berra çok fenalaştı, yavrumun burnu komple tıkandı ağzından nefes almayı da beceremiyo gözleriinin altı falan morardı bir kaç dakika içinde
hemen hastahaneye koştuk, doktor bizi çok korkuttu, herşeye hazırlıklı olun bu bebek hiç iyi değil ,bunun yatırılması lazım, elinizde ölür dedi doktor. Çok telaş yaptı, alelacele muayene bile etmedi Yenidoğan yoğun bakımı doluymuş başka hastahaneye gönderdi direk

ordan çıkışımızı hayatım boyunca unutmicam. Feryad figan ağlayasım vardı. Kimseyle göz göze gelmedim iki göz iki çeşme ağladım. Annemin tansiyonu fırladı şok geçirdik resmen
Eşim apar topar işten çıkıp yanımıza gelmişti
hemen başka bir hastahaneye gittik, şansımıza yenidoğan yoğun bakım sorumlusu olan doktor ordaydı
kızımı aldı dakikalarca muayene etti herşeyine baktı dikkatlice inceledi
ciğerleri temizmiş mikrop bulaşmamış, bol bol emzirmenin faydasını görmüşüz çok şükür. yatırmaya gerek yokmuş
burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik verdi. Başka da ilaç kullanamıyoruz şuan daha 23 günlük minnoşum
boğazlarındaki kızarıklık ve öksürük nezleden kaynaklı geniz akıntısından dolayı oluyomuş

büün gece hiçbirimiz uyuyamadık, herkes nöbet tuttu resmen
ablamlar eşim annem babam, kimsenin gözüne uyku girmedi
benim dünkü şokla birlikte sütlerim gitti, emziremedim en çok ona üzüldüm, aptamilin mamasını verdik yavruma
sabah geldi sütüm hemen emzirdim gün içinde çoğalır inşaAlllah

zayıflamaz işallah ahsencim. senin sütün bol galiba yarar ona annesinin sütü. benim sütüm yetmiyo mama takviyeside yapıyoruz

artık kilosu falan önemli değil sağlığna kavuşsn br an önce yeter ki
o nefessizlikten yorgun düşüyo, boğaz acısından ve burun tıkanıklığından beslenemiyor, ağlıyor çığlık atıyor ağladıkça boğazları daha çok yanıyor daha çok çığlık atıyor
o dakikalar yaklaşık 5-6 sene yaşlandığımı hissediyorum

benim sütüm ilk başlarda hiç yoktu nerdeyse. Çoğalmasının en büyük sebebi sürekli emzirmem
ben memelerim boşken bile emzirdim sırf sütüm gelsin diye. Habire mememde tuttum kızımı
tabi şimdi de mememle yapışık ikiz gibi oldular çocugu tiryaki yaptım resmen

aptamilin bebek sütüne devam et ama sırf onu verme sakın
sütün gelene adar tam gaz emzir tok oldugu zamanlarda bile memene yatır onun ruhsal gelişimi için de çok faydalı

bir de humana markalı süt yapıcı özel bir çay var eczanede satıılıo 19 lira
oralet gibi bişey.
bir kupa içiyosun yarım saat sonra sütün kaynıyo
mutlaka dene
ben günde 3-4 kupa tüketiyorum inanılmaz etkili

ahsenim yaa kıyamam geçmiş olsun tatlım ama o doktor nasıl böyle davranır herşeye hazırlıklı olun demek ne oluyo sinir oldum yaa neyseki önemli bşy yokmuş çok şükür birkaç güne iyi olur berramız canım

Günaydın kızlar,
Ahsen çok sinir oldum şu anda o doktora çocuk dediği kadar bile hasta olsa anneye babaya öyle mi söylenirmiş. Dr diplomasının yanında birde konuşma adabı için ayrı bir eğitim ve diploma vermeliler bunların çoğuna. Salak şey Neyse en kısa sürede atlatır kuzun inşallah.

Bu arada bu sabah itibari ile hastalandım Akşam moralim bozuk diye eşim beni yürüyüşe çıkardı. Sonra tatlıcıya gittik. Havamız değişti biraz neyseki.

daphnem sonun da hastalandın bu kan verme olayında bşy var günler geçti diye kan vern kaç kişi biliyosam kan verince 1 günde hastalanıyo bunu bi arkadaşımla da konuşmuştuk

Günaydın canım çok geçmiş olsun doktorlar böyle dengesiz işte berra inşallah kısa sürede iyileşir hatır gönül boşver sen kızını koru herkesten bırak kalbi kırılsın çok küçük daha bebeğin ona yazık
akşam filmde sıkıldım ben ikinci yarıda ilk başlar uyudum sonra yanımda oturan kız nasıl kahkaha atıyo uyuz etti beni film hep cinsel şeyler üstüne millet çok beğendi o ara kayınvalide aramış ulaşamayınca merak etmiş eşim sinemaya gidiyoruz denemiş çıktık birde akşam dokuz oraya gittik gece gece eşim dinlensin bahanesiyle kalktık böyle emri vaki sevmiyorum sırf oğlunu görsün birşeyi yok içi rahat etsin diye gittim bide bana oğluma iyi bak diyo komşusu vardı senden benden daha ii bakar merak etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…